Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε εκβιασμό λαθρομεταναστών υπέκυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου

  • Πήραν άσυλο εκβιάζοντας με... απεργία πείνας
  • Φοβήθηκε τον διεθνή διασυρμό ο Παπανδρέου και υπέκυψε στον ωμό εκβιασμό των λαθρομεταναστών

Η κυβέρνηση τα βρήκε σκούρα με την απεργία πείνας των Ιρανών προσφύγων, που είχαν ράψει το στόμα τους ζητώντας απελπισμένα πολιτικό άσυλο σε μια ιστορία που ελάχιστα απασχόλησε τα Ελληνικά ΜΜΕ ενώ υπήρξαν αναφορές σε αρκετά διεθνή..
Μπροστά στο ενδεχόμενο διεθνούς διασυρμού από πιθανό θάνατο των προσφύγων, το αρμόδιο υπουργείο συνέστησε «επιτροπή εκστρατείας» προχθές το μεσημέρι και παραχώρησε άσυλο στους απεργούς, που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση.
Η «όλως κατ' εξαίρεση», όπως αναφέρθηκε, συνεδρίαση της καταργηθείσης επιτροπής επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά τελικώς έγινε προχθές διότι οι απεργοί συνέχιζαν παρά ταύτα για 35η μέρα την απεργία και η ζωή τους διέτρεχε άμεσο κίνδυνο.
Κατά τα άλλα, οι νέες επιτροπές -χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπου της Αστυνομίας- θα αρχίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο την εξέταση σε δεύτερο βαθμό 46.400 αιτημάτων ασύλου που είναι εκκρεμή επί χρόνια.
Τελικά, αυτή η κυβέρνηση εκβιάζεται από όλους και τολμά να εκβιάζει και να απειλεί τους Έλληνες πολίτες!!! Σοβαρότητα μηδέν...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]