Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπάσκετ: Τραγική εμφάνιση της εθνικής μας απέναντι στην Τουρκία


Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά το αποτέλεσμα, που ήταν ήττα. Μπορεί αυτό το αποτέλεσμα να μην σημαίνει απολύτως τίποτε για τη συνέχεια της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντομπάσκετ, αλλά τα συμπεράσματα που βγήκαν, ήταν -αν μη τι άλλο- τραγικά.
Η Τουρκία έπαιξε έναν αγώνα απέναντι στους Έλληνες. Αυτό φαινόταν στην κερκίδα, αλλά και στα μάτια των παικτών της Εθνικής Τουρκίας. Δεν έπαιξαν έναν αγώνα για να κερδίσουν, αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν τους Έλληνες. Οι πανηγυρισμοί των παικτών, σε κάθε τουρκικό καλάθι ήταν χωρίς προηγούμενο. Οι Τούρκοι παίκτες ζούσαν για το παιχνίδι, ζούσαν για τη νίκη.
Στον αντίποδα, η εθνική μας ομάδα, στο σύνολό της ήταν ανεπαρκέστατη. Δεν πίστεψαν ούτε μία στιγμή οι Έλληνες παίκτες ότι μπορούσαν να κερδίσουν. Τα μάτια τους, οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους, έδειχναν την ήττα που ερχόταν. Δεν υπερασπίστηκαν ούτε την τιμή της ομάδας και αφέθηκαν στο παιχνίδι της καλοδιαβασμένης Τουρκίας. Ουσιαστικά, η Εθνική μας ομάδα δεν προσπάθησε καν... Η νευρικότητα των Ελλήνων παικτών ήταν τόσο εμφανής που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να πιστέψουν πως μπορούσαν να κερδίσουν την Ελλάδα...
Ψίθυροι, πριν από το παιχνίδι, έλεγαν πως καλό είναι να μην γίνει το παρκέ του αγώνα, χώρος άσκησης πολιτικής... Και όμως, οι Τούρκοι παίκτες (και μπράβο τους) στο παρκέ του γηπέδου έδωσαν την ψυχή τους, ενώ οι δικοί μας έδωσαν την ευκαιρία σε όλους, να τους χλευάσουν...
Για την ιστορία, το σκορ του παιχνιδιού 65-76 (υπέρ της Τουρκίας) και η Τουρκία κέρδισε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, ενώ η Ελλάδα θα περιμένει τα αποτελέσματα άλλων δύο αγώνων για να "δει" την θέση που θα καταλάβει.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]