Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού έσωσε την Ελλάδα τώρα τρέχει να σώσει τον πλανήτη...!

  • Γιατί δεν πήγε στην Πάρο να κάνει το συνέδριο ο Παπανδρέου; Θα τον υποδεχόντουσαν πολύ "θερμά"...
  • Σε επόμενη ανακοίνωση του Μαξίμου, αναμένεται να μας ενημερώσει ο Γιώργος πως η Γη... γυρίζει!

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτοί... σοσιαλίζονται στον Πόρο που ντύθηκε… Σύμη, για να υποδεχθεί το Συμπόσιο του Γ. Παπανδρέου και άλλων οικονομολόγων οι οποίοι προσπαθούν να βρουν τρόπους να σώσουν τον κόσμο...!!!
Ο λαός έχει χάσει μεγάλο μέρος των εισοδημάτων του, η αγοραστική του δύναμη μειώνεται, αισθάνεται αβεβαιότητα για το μέλλον, η ανεργία καλπάζει, αλλά ο πρωθυπουργός γιατί νομίζετε ότι μίλησε; Μα για αναδιανομή του πλούτου.
Είπε χαρακτηριστικά: “Η διαφάνεια, η αναδιανομή του πλούτου και η ενίσχυση των ελέγχων είναι οι αναγκαίες προϋποθέσεις για έξοδο από την κρίση”. Και συνέχισε να μας εκπλήσσει: «Για να βγούμε από τη σημερινή κρίση και ύφεση είναι απαραίτητες οι επενδύσεις». «Τα αίτια της κρίσης είναι η μεγάλη αδιαφάνεια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η έλλειψη δημοκρατικού ελέγχου, η ανισότητα που υπάρχει στον κόσμο και η τεράστια συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου στα χέρια λίγων».
Μα καλά τι εννοεί αναδιανομή του πλούτου; Αυτήν ακριβώς δεν κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση; Από την μια μεριά μαζεύει όπως μπορεί τα λεφτά του κοσμάκη, του μισθωτού, του συνταξιούχου, της ανήλικης μητέρας, του νέου της γενιάς των 500 ευρώ. Ενώ από την άλλη δεν έχει κάνει καμιά ουσιαστική προσπάθεια να φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα. Τα μεγαλολαμόγια με τις θαλαμηγούς και τα ακίνητα στις off shore την έχουν γλιτώσει για ακόμη μια φορά και πίνουν σαμπάνια στην υγεία των κορόιδων.
Και έπρεπε να κάνει ολόκληρο συμπόσιο για να καταλάβει ο κ. Παπανδρέου την τεράστια κοινωνική ανισότητα και συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια λίγων; Δεν πήγαινε λίγο κάτω από την Ομόνοια, ή στην ελληνική επαρχία;
Οπότε, μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί στην κυβέρνηση.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς ευχόμαστε στον Γιώργο Παπανδρέου να περνάει καλά στις διακοπές του στην Ελλάδα και ευχόμαστε εκείνα τα εισιτήρια εξόδου από τη χώρα να τα έχει κλείσει, επειδή τα σύννεφα μαζεύονται...
Ως πολίτες δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δυσφημιστεί η χώρα και ο τουρισμός μας (και κυρίως η πολιτική ικανότητα του Γιώργου Παπανδρέου) από διάφορους ανεύθυνους που επιδεικνύουν τη φτώχεια τους ζητώντας δανεικά τρώγοντας μία φορά τη μέρα βάζοντας 5 ευρώ βενζίνη στο σαραβαλάκι τους χάνοντας δόσεις δανείων μένοντας άνεργοι βάζοντας τέρμα στη ζωή τους ή άλλα τέτοια θλιβερά προπαγανδιστικά κόλπα (της επάρατης δεξιάς και των σκοτεινών κύκλων που θέλουν να ρίξουν την φιλολαϊκή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου) που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του Δ.Ν.Τ. στο Γιώργο Παπανδρέου (νά 'ναι καλά όπου και να κάνει κανό αυτή τη στιγμή)...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]