Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άμεση εφαρμογή της επιστράτευσης ζήτησε ο Παπανδρέου

  • Στα άκρα δείχνει να οδηγείται η υπόθεση με την απεργία των βυτιοφορέων που βρίσκονται έξω από το Κοινοβούλιο
  • Ανέτοιμη η κυβέρνηση για την επιστράτευση, επειδή δεν έχει ιδέα πως να την πραγματοποιήσει!!!
  • Θέσεις μάχης παίρνει η κυβέρνηση μπροστά στους απεργούς...

Πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή και του ζήτησε να υλοποιηθεί η εντολή της επίταξης με άκρα αποφασιστικότητα για το δημόσιο (αλλά και το κυβερνητικό) συμφέρον.
Μάλιστα σε περίπτωση που οι απεργοί συνεχίσουν να αρνούνται, το σενάριο προβλέπει και τη χρησιμοποίηση στρατιωτικών οχημάτων.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Υποδομών με στόχο τον τρόπο εφαρμογής της πολιτικής επιστράτευσης (δεν έχουν ιδέα τα κυβερνητικά στελέχη πως να υλοποιήσουν την επιστράτευση! Δηλαδή, σε κανονικές συνθήκες πραγματικής ανάγκης επιστράτευσης π.χ. θερμότατο επεισόδιο με την Τουρκία, θα είχαν περάσει 24 ώρες και ο κυβερνητικός - κρατικός μηχανισμός δεν θα είχε κινηθεί, επειδή δεν θα γνώριζε τι πρέπει να κάνει...!). Στην επιτροπή συμμετέχουν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Προστασίας του πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
Εμείς, μένουμε με την απορία: Δηλαδή, τα φύλλα επιστράτευσης που μοίραζε η κυβέρνηση από σήμερα το πρωί, δεν ήταν άμεσης χρήσης; Ή ο πρωθυπουργός δεν έχει ιδέα πως γίνεται η επιστράτευση ή έλπιζαν κάποιοι στην κυβέρνηση πως οι μεταφορείς θα αλλάξουν γνώμη υπό την απειλή της επιστράτευσης. Όμως, από τις εξελίξεις αποδεικνύεται πως ούτε ο πρωθυπουργός γνωρίζει τι εστί επιστράτευση (και τι ακριβώς συμβαίνει), αλλά πως οι εμβόλιμοι "καλοθελητές" στις τάξεις των μεταφορέων δεν μπόρεσαν να φέρουν το έργο της διάσπασης του κλάδου εις πέρας...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]