Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Ταξιδιωτική οδηγία κατά της Ελλάδας

  • Γίναμε ρεζίλι των... Σκοπιανών, αφού "παίζουν" με την τουριστική εικόνα της Ελλάδας, ενώ γνωρίζουν πως οι ίδιοι όχι μόνο εξαρτώνται οικονομικά από ελληνικές επενδύσεις και την εν γένει ελληνική οικονομία, αλλά βρίσκονται σε θέση πολύ χειρότερη και θα είχαν διαλυθεί ως κράτος (προ καιρού) εάν κάποιοι δεν περνούσαν από τα Σκόπια τα ναρκωτικά τους, τα όπλα τους, εάν κάποιοι άλλοι δεν έθαβαν εκεί τα επικίνδυνα απόβλητά τους...
Tο Υπουργείο Εξωτερικών της πΓΔΜ συμβουλεύει τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με επιβατηγά αυτοκίνητα, να εισέρχονται στη χώρα με γεμάτα ρεζερβουάρ και να προσέχουν να έχουν την ποσότητα βενζίνης που τους χρειάζεται ώστε να επιστρέψουν στην πΓΔΜ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί στα παραθαλάσσια θέρετρα της Ελλάδας, όπου σημειώνεται πλήρης έλλειψη καυσίμων, ενώ συχνά ξένοι τουρίστες ξεμένουν από βενζίνη στο δρόμο. Το ΥΠΕΞ της πΓΔΜ προειδοποιεί τους πολίτες της χώρας να παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κατάσταση στην Ελλάδα και να επικοινωνούν με το Υπουργείο και τα διπλωματικά γραφεία της πΓΔΜ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Όπως ανέφερεται σε τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού ΜΙΑ στο οποίο αναπαράγεται η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, η σύσταση του ΥΠΕΞ της πΓΔΜ είναι αποτέλεσμα του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης στη διανομή καυσίμων στα πρατήρια, που έχει δημιουργηθεί από την απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών, οι οποίοι έχουν κλείσει τις εξόδους των διυλιστηρίων και των αποθηκών καυσίμων.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Η φωτογραφία με τον χάρτη της αλλοτρίωσης την κάνατε τόσο μεγάλη σαν να την αποδέχεστε
    Μπορούσατε να σχολιάσετε το θέμα χωρίς την φωτογραφία
    Ε Ί Σ Τ Ε Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε απαράδεκτοι επειδή μεγαλώσαμε μία φωτογραφία, το περιεχόμενο της οποίας κάποιοι αποφεύγουν να δούνε και έχουν με την στάση τους αυτή δημιουργήσει το όλο θέμα; Εμάς βρίσκεις απαράδεκτους αγαπητέ αναγνώστη και όχι τους σαπρόμυαλους που έχουν αναλάβει την πολιτική εκπροσώπηση της χώρας μας και αφήνουν να κυκλοφορούν αυτά τα αίσχη στους δρόμους των Σκοπίων χωρίς να υποβάλουν ούτε μία ένσταση, μία διαμαρτυρία για την εξόφθαλμη αλυτρωτική πολιτική του Γκρούεφσκι; Εμείς είμαστε απαράδεκτοι επειδή δείχνουμε τι θέλουν να καταφέρουν μερικοί ανθέλληνες με πολιτικές που ασκούν μέσα από την Ελλάδα, προς τους Έλληνες; Αν συνεχίζεις να νομίζεις πως είμαστε απαράδεκτοι επειδή δείχνουμε το πρόβλημα, τότε ευχαρίστως να αποδεχθούμε την μομφή σου... Και θα την θεωρήσουμε τιμή μας, αφού εμείς φωνάζουμε, ενώ άλλοι σωπαίνουν γι αυτή την φωτογραφία και την σημειολογική της έννοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι τους νέους, τη νεολαία, αυτού του τόπου που μεγαλώνουν με ψεύτικα ιδανικά με λάθος παιδεία χωρίς το παραμικρό όραμα, κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]