Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους οι μεταφορείς

  • Η απόφαση πάρθηκε δια βοής και σε κλίμα ενθουσιασμού

Αποφασίστηκε, δια βοής, σήμερα το μεσημέρι, η συνέχιση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως. Και από αυτό το σημείο, ουσιαστικά ξεκινάει η πρώτη ουσιαστική σύγκρουση της κυβέρνησης Παπανδρέου με μία πληθυσμιακή – επαγγελματική ομάδα της χώρας. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, που αναμένεται να είναι από σκληρή έως βίαιη, θα κρίνει την συνέχεια της ίδιας της κυβέρνησης.
Η συνέλευση, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του πανελλήνιου σωματείου χερσαίων μεταφορών κύριος Τζωρτζάτος, αποφάσισε, εδώ, μετά από τη συνέλευση πρέπει να μάθουν πως δεν ήρθαμε να κάνουμε μνημόσυνο, αλλά μαζευτήκαμε για να γιορτάσουμε μία μάχη και πανηγυρίζουμε γι αυτήν. Ο κόσμος που μαζεύτηκε, οικογενειάρχες όλοι τους, δίνει ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να μην χάσει το περιουσιακό του στοιχείο. Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστέκονται, που καθημερινά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στέκονται στο πλευρό μας και λένε ότι αγωνίζονται με εμάς. Συνεχίζουμε την απεργία μας και προχωράμε…»
Η κυβέρνηση αμέσως, μέσω των παπαγάλων των ΜΜΕ αντέταξε πως πλήττονται και όλοι οι άλλοι νοικοκυραίοι Έλληνες…
Τι θα γίνει με την επιστράτευση; Η κυβέρνηση συνεχίζει να τα διανέμει, αλλά κανένας ιδιοκτήτης δεν έχει υπακούσει και δεν έχει προσέλθει προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα σύμφωνα με το φύλλο επιστράτευσης που του έχει δοθεί.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΣΑΤΕ, ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ε;
    ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΙΛΙΡΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ;
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΗΛΙΘΙΕ ΜΕΣΟΑΣΤΕ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΩΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.
    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΟΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΜΕΣΟΑΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ.
    ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΣΟΣΤΡΩΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
    ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.
    Η ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ Δ.Χ.Φ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΔΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΝΙΟΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΠΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΘΑ ΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΦΗ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, προφανώς τη λέξη "σοσιαλισμός" την χρησιμοποιείς σαν ανέκδοτο. Γιατί αλλιώς δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Πολιτικά έχει χάσει το νόημά της παγκοσμίως. Εδώ στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί ότι είναι το μέσον που χρησιμοποιούν οι Νεοταξιτες για την επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που τόσο πολύ θέλει το Giorgo να φέρει στην χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη... Το ότι η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης προς την Ε.Ε. δεν σου λέει τίποτε; Λες να είναι τυχαίο; Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπήρχαν και περιπτώσεις φορτηγατζήδων που τα έχαναν όλα επειδή δεν θα πρόφταιναν και δεν είχαν τις οικονομικές δυνατότητες να συστήσουν εταιρείες που θα ορίζει πλέον ο νόμος. Αντί να τονίσει αυτό το υπαρκτό πρόβλημα, η συνδικαλιστική ηγεσία τους, έπαιζε συνεχώς τον τσαμπουκά, και έτσι ο κόσμος δεν έμαθε τίποτα. Πολύ άσχημα έκαναν αυτοί που τον φιλούσαν δημόσια αυτόν τον κύριο. Αυτός τους παρέσυρε σε ένα παιχνίδι τσαμπουκά, όπου τα έπαιξαν όλα, καταστρέφοντας για πάντα τον τουρισμό μας. Τώρα οι μικροί θα χτυπιούνται που εκπροσωπήθηκαν από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με τις 17-50 άδειες που είχαν ο καθένας και τα έχασαν όλα.

    Ουφ, τώρα που τελειώσαμε με τους τσαμπουκάδες, να τελειώνουμε γρήγορα με τους δικηγόρους, φαρμακοποιούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, συμβολαιογράφους και φυσικά τους ταξιτζήδες.

    Θα μας αλλάξουν τα φώτα, σε όσους από μας έχουμε πέσει στα χέρια τους και έχουμε εκκρεμότητες, θα υποφέρουμε από τις απεργίες τους, ας αποθηκεύσουμε μερικά φάρμακα, αλλά κάποια μέρα θα τελειώσουν όλα.

    Σκεφτείτε όλα αυτά άρχισαν από τα τσιφλίκια που άφησαν φεύγοντας οι Τούρκοι στη Θεσσαλία (1881), Μακεδονία, Ήπειρο (1912) όταν έπιασε για πρώτη φορά ο τσαμπουκάς με τα μεγάλα τσιφλίκια, και μετά δημιουργήθηκε ένα πελατειακό κράτος (τσιφλικάδες που ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, αδειούχοι των μετέπειτα κλειστών επαγγελμάτων που δεν τολμούσε να τους θίξει κανείς.. Ως που ήρθε η Τρόικα. ή αυτοί η η πλήρης ασυδοσία…. δεν υπήρχε χώρος για κράτος δικαίου).

    Φυσικά είναι αίσχος που πέσαμε στην Τρόικα (βλ. απόλυση εργαζόμενου με τη μισή αποζημίωση και αυτή σε 6 δόσεις, σου δίνω την πρώτη και μετά δεν σου δίνω τις υπόλοιπες και τρέχα στα δικαστήρια..!), αλλά μη μου πείτε ότι θα τολμούσε χωρίς αυτούς να τα βάλει κανείς με τα κλειστά επαγγέλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]