Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με απόφαση του πρωθυπουργού κόβονται οι καλοκαιρινές άδειες των βουλευτών

  • Δυστυχώς, η συγκεκριμένη απόφαση αυτή αφορά την Κροατία και όχι την Ελλάδα
  • Θα μπορέσει άραγε να βρει ο Γιώργος Παπανδρέου την πολιτική πυγμή που απαιτείται και να επιβάλει κάτι σχετικό ή ακόμη και πιό ισχυρό στους εθνοπατέρες;
Η πρωθυπουργός της Κροατίας Γιαντράνκα Κόσορ απαγόρευσε στους υπουργούς της κυβέρνησης να πάνε καλοκαιρινές διακοπές εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα.
“Οι υπουργοί μπορούν να ασχοληθούν με τα οικονομικά μέτρα, καθώς η κατάσταση της χώρας είναι δύσκολη”, φέρεται πως δήλωσε η Κόσορ. Οι υπουργοί δεν έχουν σχολιάσει την απαγόρευση.
Η Κροατία βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με το εξωτερικό της χρέος να φτάνει τα 45 δισεκατομμύρια ευρώ – όσο και το ΑΕΠ της χώρας.
Η απόφαση αυτή μάλλον αποτελεί αποκύημα φαντασίας για τον οποιονδήποτε σκεφτόταν την εφαρμογή ενός παραπλήσιου μέτρου στους έλληνες βουλευτές. Αν και η ελληνική οικονομική κρίση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της Κροατίας, δεν διαφαίνονται "σημάδια" σοβαρής αντιμετώπισής της, μέσω μίας σειράς μέτρων που θα επηρέαζαν σοβαρά το βιοτικό και το οικονομικό επίπεδο των εθνοπατέρων...
Αρκετά δύσκολο, είναι και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να επιβάλει τέτοιου είδους λιτότητα στον εαυτό του, αφού σε μία τέτοια περίπτωση-απόφαση θα πρέπει να ξεχάσει τα ταξιδάκια για κανό ή τις διάφορες βολτούλες ανά τον κόσμο (δήθεν για να βρει κεφάλαια, επενδύσεις και άλλα θλιβερά) για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Απορία: Ποιός θα μπορούσε να πιστέψει τον Γιώργο Παπανδρέου και θα μετέφερε τα κεφάλαιά του στην Ελλάδα, αφού πρώτος ο έλληνας πρωθυπουργός μιλησε για "ναυάγια" και "Τιτανικούς"; Είπαμε, οι πλούσιοι έχουν λεφτά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι.
Η ηλιθιότητα είναι βασικό (όχι όμως αποκλειστικό) γνώρισμα άλλων...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]