Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να πείσει για την πολιτική ορθότητά του!!!

  • Ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως τα μέτρα θα δώσουν θετικά αποτελέσματα
  • Ο Βενιζέλος άρχισε τις "πολιτικές αφηγήσεις" (εννοώντας προπαγανδιστική επίθεση) αλλά δεν τον κατάλαβε κανείς!!! Πόσο μόνος μπορείς να νιώθεις Βαγγέλη!!!
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε -σύμφωνα με πληροφορίες- μια ενδιαφέρουσα πρόταση προς τον πρωθυπουργό και τους συναδέλφους του: Να γίνει μία πολιτική συζήτηση επί του μνημονίου που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα και το οποίο καλείται να εφαρμόσει πιστά υπό τη δαμόκλειο σπάθη της διακοπής των δανείων.
Ο καθηγητής μίλησε συγκεκριμένα για την ανάγκη μίας “πολιτικής αφήγησης” για να πειστεί η κοινωνία ότι υπάρχει στρατηγική στόχευση, ότι δεν περνά από το τούνελ για να καταλήξει στο γκρεμό, αλλά για να φτάσει στην έξοδο.
Αρκετοί συνάδελφοί του εξέφραζαν την απορία τους στη συνέχεια για το τι ακριβώς εννοούσε ο Βενιζέλος.
Άλλωστε, η φράση που -κατά τις ίδιες πληροφορίες- είπε ότι “τα μέτρα που θα λάβουμε το 2011 θα αποδείξουν αν ήταν ορθά τα μέτρα που λάβαμε το 2010″, εκλήφθηκε από κάποιους ως επιφύλαξη για την ορθότητα της ακολουθούμενης πολιτικής.
Μία απορία: Κύριε Βενιζέλο, την πρότασή σας την κατάλαβε ο πρωθυπουργός; Ή "χάσατε τα λόγια" σας;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βαγγέλη επειδή είσαι ο μόνος πολιτικός που μπορεί κανείς να έχει ελπίδα ότι μπορείς να βγάλεις την χώρα απο το τέλμα των ανικανών και των δοτών των ξένων φύγε όσο μπορείς πιο γρήγορα να μην συνδέσεις το όνομα σου με τέτοια ατίμωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]