Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σόιμπλε: Παίρνει πίσω τα περί «τεμπελιάς» των Ελλήνων

  • Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει το "κλίμα", οι διαθέσεις και οι χαρακτηρισμοί των Ευρωπαίων, μέσα σε μία προσπάθεια να αντιμετωπισθεί -έστω και άκαιρα- το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα
Πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα πετύχει και ότι τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι επαρκή, εμφανίστηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC.
«Θα διαψευστούν όσοι υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα τελικά θα πτωχεύσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ο Γερμανός αξιωματούχος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα γερμανικά δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν «τεμπέληδες» τους Έλληνες και επέκριναν την οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα.
Τέλος, ο Σόιμπλε απέρριψε τη θέση ότι οι Γερμανοί επιθυμούν επιστροφή στο μάρκο, εκτιμώντας ότι η πλειοψηφία των συμπατριωτών του κατανοεί τα πλεονεκτήματα της Ευρωζώνης «Η ΕΕ εργάζεται βήμα-βήμα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ενώ η στήριξη του ευρώ είναι προς το συμφέρον και των Γερμανών», τόνισε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]