Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Όλι Ρεν μιλάει για έξυπνη προσαρμογή και οι ευρωβουλευτές παίρνουν τα νέα τους iPad!!!!

  • Τελικά οι ομοιότητες του ευρωκοινοβουλίου με το ελληνικό κοινοβούλιο είναι πολλές, όταν πρόκειται για... έξοδα
  • Τα δημόσια οικονομικά των χωρών της ΕΕ χρειάζονται έλεγχο!!!
«Πρέπει να στοχεύσουμε σε μια έξυπνη προσαρμογή, που απαιτεί συντονισμένη διαφοροποίηση ανάμεσα στα κράτη μέλη» υπογράμμισε ο Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσει, Όλι Ρεν σχετικά με τα δημόσια οικονομικά των χωρών της ΕΕ.
Επίσης, χαρακτήρισε αναγκαίες τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, προκειμένου τα κράτη να ενισχύσουν την εύθραυστη οικονομική ανάκαμψη, η οποία απειλείται από τα προβλήματα με το υψηλό χρέος.
Μιλώντας στο συνέδριο του Brussels Economic Forum, τόνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις μπορεί να ενισχύσουν τον ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης στο 2% περίπου μεσοπρόθεσμα.
Ακόμη, ανέφερε ότι "χωρίς αυτές η οικονομία θα επεκταθεί κατά 0,5% στην καλύτερη περίπτωση".
Καταλήγοντας, επισήμανε: "Το κρίσιμο ζήτημα είναι αν η ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας μπορεί να αντέξει τις νέες αναταραχές του χρηματοοικονομικού συστήματος".
Οι Ευρωβουλευτές περιμένουν τα καινούρια τους iPad εν μέσω κρίσης
Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ρίχνει δισ. ευρώ στο τραπεζικό σύστημα για να αντιμετωπίσει την κρίση και χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία εφαρμόζουν πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 736 εκπρόσωποι των χωρών της Ευρωζώνης περιμένουν με αγωνία την παράδοση των νέων i-Pad αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Times του Λονδίνου, μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκουν τους νέους φορητούς υπολογιστές Hewlett-Packard, που πρόσφατα αγοράστηκαν επιβαρύνοντας τους Ευρωπαίους φορολογούμενους, αργούς.
Η προγραμματισμένη επένδυση γίνεται στο πλαίσιο προγράμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ύψους 5 εκατ. ευρώ την ίδια στιγμή που σε ολόκληρη την ήπειρο οι εθνικές κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές περιορίζουν τις δαπάνες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός που είχε την ιδέα ήταν ο Klaus Welle, ο Γερμανός γενικός γραμματέας του κοινοβουλίου, ο οποίος φέρεται ενθουσιασμένος με το iPhone της Apple και θέλει να αγοραστούν και iPad.
Συμπέρασμα: Καλή η οικονομία, αρκεί να γίνεται από τους λαούς και όχι από τους "αντιπροσώπους" τους... Τελικά, ακόμη επιμένουμε πως δεν "ανήκομεν εις την Ευρώπην;"




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ....ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ-ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....), ΣΥΝ- ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,....ΕΙΝΑΙ...ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ...ΣΕ....ΑΥΤΑ ΤΑ....ΑΤΟΜΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ....... ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 εκ. Ευρώ για 736 ipad!!! Εξωφρενικό νούμερο! Κανε και ένα ελάχιστο έλεγχο πριν δημοσιεύσεις παπαριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη, η αγορά αυτη γίνεται μέσα στα πλαίσια προγράμματος ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Πράγμα που σημαίνει πως υπάχει ένα πρόγραμμα με ορισμένη πίστωση και τα χρήματα θα βγούνε μέσα από αυτή την πίστωση. Όχι ότι τα iPad κάνουν 5 εκατομμύρια ευρώ. Μία δεύτερη ανάγνωση είναι πάντα οφέλιμη, όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]