Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στην κρατική τηλεόραση!!!

  • Τί συμβαίνει στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής και έχουν "πέσει οι μπάρες";
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή, τελεί υπό το καθεστώς ύψιστης ασφάλειας εν αναμονή απόπειρας κατάληψής του.
Μετά από πληροφορία που μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ, κρίθηκε απαραίτητο το κλείσιμο των εισόδων στις κτιριακές εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης, ενώ οι υπάλληλοι εισέρχονται του κτιρίου από παράπλευρη είσοδο.
Ο συναγερμός θεωρείται χαμηλού επιπέδου, αφού δεν έχουν μέχρι στιγμής μεταφερθεί ιδιαίτερες αστυνομικές δυνάμεις για την φύλαξη της κρατικής τηλεόρασης, όμως το ενδεχόμενο απόπειρας εισόδου και κατάληψης θεωρείται ιδιαίτερα αυξημένο, ίσως και λόγω των ημερών (ασφαλιστικό, εργασιακό κ.α.) και της οικονομικής πίεσης που δέχθηκαν σήμερα οι ελληνικές τραπεζικές και χρηματιστηριακές αγορές.
Υπό το καθεστώς, λοιπόν, της πιθανότατης απόπειρας κατάληψης, εργάζονται αυτή τη στιγμή οι υπάλληλοι (δημοσιογράφοι, διοικητικό προσωπικό και οι τεχνικοί), αναμένοντας να ζήσουν "ιδιότυπες" στιγμές έως αργά το βράδυ...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]