Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τη μία το πιστόλι και από την άλλη τα spreads...

  • Το πιστόλι όχι μόνο είναι στο τραπέζι, όχι μόνο είναι γεμάτο, αλλά και άρχισε να χρησιμοποιείται στου... "κασίδη το κεφάλι"...
  • Παραμένει το ενδεχόμενο περικοπών στον ιδιωτικό τομέα
Το ενδεχόμενο περικοπών και στον ιδιωτικό τομέα από το 2011, άφησε ανοιχτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
Απαντώντας σε ερώτηση, είπε, ότι η κυβέρνηση για το 2010 έχει πάρει περισσότερα μέτρα και από όσα θα μας ζητούσε το ΔΝΤ, πρόσθεσε όμως ότι από το 2011 θα εξειδικευθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα που θα ληφθούν.
Επίσης ο κ. Πεταλωτής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το νέο ασφαλιστικό να ισχύσει νωρίτερα από το 2018. Η κυβέρνηση, τόνισε, εμμένει στην πρότασή της για το 2018 αλλά κληθείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εφαρμοσθεί νωρίτερα απάντησε ότι δεν θα μπει στην διαδικασία να αποκλείσει ή να μην αποκλείσει τίποτα.
Και να ήταν μόνο αυτό;
Νέο ιστορικό υψηλό για το spread των δεκαετών ομολόγων τη Δευτέρα αφού κατάφερε να αγγίξει τις 481 μονάδες βάσης. Στην πορεία της ημέρας βέβαια, παρουσίασε πτώση αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πέσει κάτω από τις 400 μονάδες.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη τιμή του spread αποτελεί νέο ιστορικό ρεκόρ... Εμείς τώρα θα πρέπει να ευχηθούμε "Άντε και εις ανώτερα";... ή μήπως θα πρέπει να πούμε στον Γιώργο να αρχίσει να ασχολείται πάλι με τα spreads, αφού η αποχώρησή του -με την δήλωσή του- από αυτό το "σπορ" μάλλον απελευθέρωσε και τις τελευταίες αμφιβολίες περί ανήθικης επίθεσης κατά της Ελλάδας;
Τελικά, αυτό δεν είναι κυβέρνηση... το σκοπευτήριο της Καισαριανής είναι και σαν στόχοι έχουμε στηθεί όλοι εμείς...
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Επειδή πρέπει να είμαι κόσμιος, θα προσπαθήσω! Το σχόλιο, λοιπόν, έπρεπε να λέει: "Από τη μία το πιστόλι και από την άλλη το κ...δάχτυλο"! Με το συμπάθειο κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που έχουμε το Γιωργάκη που με την απέραντη καπατσωσύνη του ξεφτίλησε τους παλιοκερδοσκόπους.
    Φαντάσου και να έχανε δηλαδή (γαμώ τον τιτανικό μου γαμώ).
    Είδες τι κάνει το "μπιστόλι" στο τραπέζι;
    Πανικοβλήθηκαν οι μπαγάσηδες.
    Πάμε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]