Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΔΝΤ άργησε μια μέρα…

  • Η λαίλαπα έρχεται και ο έλληνας υπνωτισμένος περιμένει "κάτι" να τον ξυπνήσει από τον βαθύ του λήθαργο...
  • Ίσως έφτασε η στιγμή η γενιά των νέων ελλήνων να μάθει το σημαντικότερο από όλα: στους δρόμους κερδίζονται οι αγώνες
Σιχαίνομαι τις θεωρίες συνωμοσίας αλλά η απόφαση είναι ειλημμένη εδώ και μήνες. Αυτό που βλέπουμε είναι η ανηλεής και συστηματική προπαγάνδα της Κυβέρνησης να παρουσιάσει το γεγονός ως αναπόφευκτο. Η σαπουνόπερα «το ΔΝΤ άργησε μία μέρα» έχει τεράστια επιτυχία και οι παραγωγοί θα συνεχίσουν την προβολή της
Είναι απόφαση της οικονομικής ελίτ η προσφυγή στο ΔΝΤ, γιατί μόνο έτσι διασφαλίζεται ότι θα πληρώσουν τα σπασμένα οι πολλοί. Οι πολιτικοί που τους εκφράζουν μέσω των δικών τους ΜΜΕ δίνουν τα ρέστα τους. Ο τραμπουκισμός τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο:
Ποιο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;
Δ(εν) Ν(τρέπεσθε) Τ(ραμπούκοι) είναι η ελληνική εκδοχή του.
Και έτσι το 5% του πληθυσμού θα συνεχίσει να διαβιεί παρασιτικά σε βάρος του εργαζόμενου 75%, σπρώχνοντας ένα τμήμα αυτού προς το 20%, που είναι ουσιαστικά εκτός οικονομικής ζωής.
Και όταν με το καλό έρθει η ανάπτυξη, θα πετάξουν τα ψίχουλα στο πόπολο..
Η μόνη λύση είναι η δυναμική διάταξη όλων των ελληνικών πατριωτικών δυνάμεων απέναντι στην Κυβέρνηση των ντεμί Φιλελλήνων.
Είναι μάλλον περιττό να σκεφτώ ότι αν ο Καραμανλής είχε προτείνει ΔΝΤ, ο Λυκαβηττός θα γινόταν κοιλάδα που θα έβοσκαν (νέες) γελάδες
Συγκρίνουν τα μέτρα που προτείνει η ΕΕ με αυτά του ΔΝΤ, όλοι στο ίδιο τσουβάλι... Είναι η διαφορά του πατέρα από τον τοκογλύφο.
Η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες.
Έχει και σοβαρούς ανθρώπους.
Ήρθε η ώρα για συστράτευση και δράση
Αύριο θα είναι αργά .
Οι «μυστήριοι» θα έχουν υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας.
Ο κοινωνικός ιστός θα έχει διαρραγεί οριστικά.
Και ο Γιώργος θα είναι κάπου αλλού (ίσως) κάνοντας άλλοτε ποδήλατο, άλλοτε κανώ και άλλοτε τζόκινγκ...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]