Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο φως στοιχεία για τον τρόπο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα

  • Στοιχεία για τον τρόπο δράσης του επιχειρησιακού πυρήνα του Επαναστατικού Αγώνα έρχονται στο φως, μετά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και τις έξι συλλήψεις. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει πως οι τρομοκράτες δρούσαν με άκρα συνωμοτικότητα και προσοχή
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα άτομα που αναλάμβαναν να πραγματοποιήσουν μία επίθεση έφευγαν ταυτόχρονα από τα σπίτια τους και κατευθύνονταν προς τρία διαφορετικά σημεία, προκειμένου να παραλάβουν τον εξοπλισμό που χρειάζονταν για το χτύπημα.
Εν συνεχεία, οι τρεις επιχειρησιακές ομάδες της οργάνωσης κατευθύνονταν προς τον στόχο από διαφορετικές διαδρομές.
Σύμφωνα, δε, με τις εκτιμήσεις για τα ευρήματα από την κατοικία στη Ν.Φιλαδέλφεια, ο οπλισμός μεταφερόταν στα σημεία των επιθέσεων με κοινές ταξιδιωτικές βαλίτσες σε διάφορα μεγέθη.
Τα ευρήματα από την κατοικία στη Ν.Φιλαδέλφεια
Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά την κατοικία στην οδό Σαραντόγλου στην Ν.Φιλαδέλφεια το πρωί της Δευτέρας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για σημαντικά ευρήματα.
Αν και οπλισμός ή εκρηκτικά δεν εντοπίστηκαν, βρέθηκε ένας υπολογιστής και η χειρόγραφη προκήρυξη με την οποία ο Επαναστατικός Αγώνας είχε αναλάβει την επίθεση κατά αστυνομικής δύναμης των ΜΑΤ πίσω από το υπουργείο Πολιτισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο χειρόγραφο κείμενο υπάρχουν σημειώσεις και διορθώσεις.
Ακόμη, βρέθηκαν πολλές βαλίτσες σε διάφορα μεγέθη, είδη μεταμφίεσης, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μία συσκευή παραμόρφωσης της φωνής, που εκτιμάται ότι έχει χρησιμοποιηθεί στα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για τις επιθέσεις.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή βρέθηκαν άλλες 3 προκηρύξεις, όπου αναλαμβάνεται η ευθύνη για τις επιθέσεις στο Γουδή (23 Δεκεμβρίου 2008), στην οδό Μπουμπουλίνας (5 Ιανουαρίου 2009) και για ένα ακόμα «ορφανό» χτύπημα κατά της Shell στις 24 Οκτωβρίου 2008.
Η εν λόγω κατοικία εντοπίστηκε μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των έξι συλληφθέντων ως μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. Γείτονας αναγνώρισε στο πρόσωπο του Χρ.Κορτέση τον άνθρωπο που ενοικίαζε -με άλλο όνομα- το σπίτι.
Το “παραμύθι” πέφτει σύννεφο
Πρώτον: Δείτε την φωτογραφία που έδειχναν απόψε τα κανάλια για να καταλάβετε τι δούλεμα πέφτει. Υποτίθεται ότι είναι αυτές που βρήκαν αστυνομικοί ύστερα από παρακολούθηση ενός υπόπτου που ανέβηκε στον Υμηττό και έκανε σκοποβολή στις 4 η ώρα το πρωί. Οι κάλυκες όμως της φωτογραφίας όμως είναι τόσο οξειδωμένες που πρέπει να είχαν βραχεί και ξαναβραχεί επί χρόνια στο έδαφος. Άσε που δεν μπαίνουν σε όπλο, επειδή θα «σκάσει».
Δεύτερον: Σύμφωνα με «αποκάλυψη» του Mega ένα άτομο που δεν έχει συλληφθεί και μάλλον είναι μέλος της Συνωμοσίας της Φωτιάς, τηλεφώνησε… από καρτοτηλέφωνο στο κινητό ενός από συλληφθέντες και του έδωσε αναφορά για την βόμβα που σκότωσε τον μικρό Αφγανό, κάνοντας μάλιστα και …πλάκα (!).
Ερώτημα: αυτοί που παρακολουθούσαν το κινητό είχαν ταυτόχρονα και το στίγμα του. Γιατί λοιπόν δεν έσπευσαν να τον συλλάβουν αμέσως; Τι περίμεναν; Και άλλη επίθεση



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]