Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το "πακέτο" της πολιτικής και του... ψεύδους!

  • Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι μαμή των σημαντικών εξελίξεων στην ιστορία των ανθρώπινων κοινωνιών, από την αρχαιότητα έως σήμερα είναι το ψέμα, ή ευγενικότερα, η συνειδητή παραπλάνηση των μαζών προκειμένου να γίνει ένας πόλεμος, να κλείσει μια διεθνής συμφωνία, ή να αντιμετωπιστούν κρίσεις
Ο Μέγας Αλέξανδρος στηρίχθηκε σε χρησμό στημένων ιερέων της εποχής ότι είναι γιος του Δία για να προχωρήσει στην κατάληψη του κόσμου. Αλλά και οι Αμερικανοί κατασκεύασαν ψεύτικες ειδήσεις για να κατακτήσουν το Ιράκ πρόσφατα.
Για να μην αναφερθούμε στα συνεχή ψέματα του δικού μας πολιτικού κόσμου, που χρησιμοποιούνται ανενδοίαστα και με αυξανόμενους ρυθμούς για κάθε τι.
Ο πρωθυπουργός δήλωνε χθες στο "ΒΗΜΑ" ότι δημιουργεί κράτος Δικαίου και για να το αποδείξει έδωσε την ακόλουθη απάντηση στην παρατήρηση:
"Ο κόσμος όμως περιμένει και κάποιοι να τιμωρηθούν". "Κι εγώ περιμένω, και είναι στο χέρι της Δικαιοσύνης"!..
Και όμως γνωρίζει καλά ότι δεν είναι στο χέρι της Δικαιοσύνης να αγγίξει υπουργούς. Και ότι η διαπλοκή και η υψηλή διαφθορά δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τη σύμπραξη κομμάτων και υπουργών.
Όπως ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι συνέστησε Εξεταστικές Επιτροπές στη Βουλή, σε ώρα εξέλιξης της μεγάλης κρίσης, για να κουκουλωθούν τελεσίδικα όσα σκάνδαλα καταγγέλθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν, με τη βούλα και της σοσιαλιστικής πλειοψηφίας, όταν οι σκέψεις του λαού είναι στραμμένες αποκλειστικά στην Οικονομία.
Κανείς δε θα τιμωρηθεί, τουλάχιστον δικός του, και ασφαλώς δε θα φταίει γι’ αυτό η Δικαιοσύνη, η οποία οφείλει να κλείνει "αμελλητί" κάθε δικογραφία όταν συναντά όνομα και πολιτικού και να τη στέλνει στη Βουλή για πολιτική και όχι νομική κρίση.
Σε άλλο επίπεδο, έχει κάνει φετίχ στις δηλώσεις του, το περίφημο πιστόλι (του μηχανισμού στήριξης (Ευρώπης και ΔΝΤ) που το κρατά γεμάτο και περιμένει να το χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί.
Και του απαντά χθες ο Τύπος: "Υπάρχει και το χειρότερο σενάριο αν η Γερμανία, τελικώς, δεν θα επιτρέψει τη λήψη απόφασης για συγκεκριμένους όρους διάσωσης. Το σενάριο αυτό οδηγεί ουσιαστικά "το όπλο να παραμείνει άσφαιρο πάνω στο τραπέζι", με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας και την αντιμετώπισή της από τις αγορές ομολόγων και όχι μόνον".
Ο ίδιος αυτό δεν το ξέρει;
Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]