Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλεις να καθυποτάξεις έναν λαό;

  • Θέλεις να εκφυλίσεις έναν λαό; Τον τρόπο τον ξέρουν κάποιοι που ποδηγετούν λαούς, αλλά και τον φιλελεύθερο άνθρωπο γενικά. Ρίχ’τον με το όπλο της αρετής εναντίον στην κακία
Ρίξ’ του «σεξ και πορνεία» που θα τα νομίσει «απελευθέρωση και ανακάλυψη» του σεξουαλισμού (που οι ενάρετοι προγόνοι του δεν ήξεραν).
Ρίξ’ του ασύδοτη «ελευθερία» και ατομικισμό.
Ρίξ’ του εύκολη ζωή, απολαύσεις, κραιπάλη, «λάγνους» χορούς.
Ρίξ’ του χουλιγκανικό «αθλητισμό».
Ρίξ’ του ναρκωτικά, κάπνισμα και αλκοόλ.
Ρίξ’ του βάρβαρη γλώσσα και μουσική.
Ρίξ’ του διαμάχη των δύο φύλων, αρσενικού-θηλυκού για το ποιός είναι ανώτερος.
Ρίξ’ του δυνατότητες για «κομπίνες και αρπαχτές» με σχετική ατιμωρησία.
Ρίξ’ του δωροδοκία στην διοίκηση και κυρίως στους ιθύνοντες διαχειριστές της εξουσίας. Έτσι θα χάσει την πεποίθηση του ως πολίτης,αφού θα συνειδητοποιήσει ότι ζει σε κράτος άθλιο, όχι de jure, όχι αλτρουισμού των πολιτών. Ότι δεν βρίσκεται σε χώρα, όπου ο πολίτης αξίζει να προστατεύει τα «κοινά» και τα «ήθη», γιατί προστατεύοντας το σύνολο, προστατεύει τον εαυτό του.
Ρίξ’ του σάπια είδωλα και πρότυπα παντού, στην πολιτική, στην τέχνη, στο ήθος...
Επέτρεψε σε κάποιους ασήμαντους που έχουν χρήματα να διαφημίζονται όσο θέλουν, με μπλα-μπλα από τα ΜΜΕ, με τεράστιες αφίσες με την μούρη τους που καθηλώνουν τον μέσο ανώνυμο πολίτη ή το παιδί τους που τους θεωρεί σπουδαίους-είδωλα με αλληλουποστήριξη του ενός προς τον άλλο, αφού ο ένας είναι παράσιτο δίπλα στον άλλο.
Έτσι όλοι γίνονται δύσπιστοι, χάνεται η καλή πίστη,ο ένας προσπαθεί να αρπάξει από τον άλλο.Χάνεται ο ανθρωπισμός, η ποίηση της Ζωής και δύσκολο από γενιά σε γενιά να ξαναβρεθεί..., γιατί η κάθε νέα γενιά δεν έχει αρκετές πληροφορίες για την αρετή και την ομορφιά και την ζωή και δεν μπορεί να βρει τους αληθινούς νόμους της ζωής...» (Κυριάκος Κάσσης)
Παραστατικότατα, ο Κ. Κάσσης περιγράφει την σημερινή πραγματικότητα! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ υποχρεούμεθα να απαντήσουμε στην ερώτηση αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα. Η απάντηση ακόμα και των βαρβαριζόντων ξενομανών Ελλήνων είναι σίγουρα ΝΑΙ.
Για να υπάρχει Ελλάς πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες, οι οποίοι να μην είναι υποχείρια του διεθνούς Σιωνισμού, αλλά όπως τους θέλει η Ελλάδα, επιδιώκοντας συνεχώς να έχουμε νου υγιή εις σώματα υγιή και επιπλέον
- Να σεβόμαστε, να αγαπούμε και να λατρεύουμε την Ελληνική Ορθοδοξία.
- Να μένουμε πιστοί στις θρησκευτικές μας παραδόσεις και εις την προς τον Θεόν λατρεία μας, αδιαφορούντες και αρνούμενοι τον εισαγόμενο αθεϊσμό, τον εισαγόμενο νέο τρόπο ζωής της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», της οποίας Θεός είναι τα ασύλληπτα χρηματικά ποσά των ελαχίστων και η απέραντη δυστυχία των λαών της γης.
- Να μας διακρίνει αγάπη, ανδρεία και αρετή για την πατρίδα,όπως ακριβώς και οι πρόγονοι μας, ουδέποτε λησμονούντες ότι πατρός και μητρός και απάντων προγόνων τιμιότερο όλων είναι η πατρίδα.
- Να μένουμε πεισματικώς πιστοί στα εθνικά και λαϊκά μας ήθη και έθιμα, τα οποία επί αμέτρητες χιλιετίες διατηρεί αναλλοίωτα το Έθνος των Ελλήνων.
- Να σεβόμαστε, να αγαπούμε και να τιμούμε τους γονείς και τις οικογένειες μας.
- Να μένουμε πεισματικώς πιστοί στην γλώσσα μας,αρνούμενοι τις «δήθεν θεωρίες» των γλωσσοκτόνων, οι οποίοι την δολοφονούν καθημερινώς και ποικιλοτρόπως με τις διάφορες γλωσσοκτόνες προτάσεις τους.
- Να αρκούμαστε σε ό,τι και όσα έχουμε
- Να ασχολούμαστε περισσότερο με το πνεύμα μας, αφού παραμένει για εμάς «αρχή μεγίστη του βίου μας η μόρφωση»,αντί να ασχολούμαστε με την ύλη.
- Να απορρίπτουμε και να αρνούμαστε όλα τα Διεθνιστικά εφευρήματα του τύπου «Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας», «...των Ανθέων», «...των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και παρομοίων φληναφημάτων, τα οποία οδηγούν ευθέως και ολοταχώς στην μαζοποίηση των λαών, προς επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την προσφυώς και τόσο φαρισαϊκώς αποκαλούμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
- Να μην λησμονούμε ότι είμαστε (Ελλάδα και Κύπρος) μόνοι στην γη, άνευ αδελφών, φίλων και συμμάχων λαών.
- Να μην λησμονούμε ότι όλοι οι λαοί και ιδιαιτέρως οι γειτονικοί μας, μας υποβλέπουν και επιζητούν την πολιτιστική, ιστορική, πνευματική και φυσική μας εξαφάνιση, διότι όλοι μας ζηλεύουν και εποφθαλμιούν την ωραιότατη χώρα μας, τον πλουσιότατο ορυκτό πλούτο μας και την προνομιούχο γεωγραφική θέση μας.
- Να προστατεύουμε και να προασπίζουμε την θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας,την γλώσσα μας, τα ήθη και τα εθιμά μας, αποκρούοντας ευθαρσώς και δυναμικώς τις κάθε είδους επιθέσεις και κατηγορίες των μισελλήνων, των Ελληνιζόντων μη Ελλήνων και των βαρβαριζόντων ξενομανών Ελλήνων που εκδηλώνονται κατά παντός Ελληνικού.
Τέλος, να σεβόμαστε και να τιμούμε τα ιερά και ένδοξα εθνικά μας σύμβολα,όπως είναι η σημαία μας και να μη την χαρίζουμε σε κανέναν ξένο. Δεν πρέπει πότε να λησμονήσουμε ότι η σημαία μας είναι η ενδοξότερη σημαία του πλανήτη μας, διότι είναι η πιο αιματοβαμμένη στο όνομα των τέκνων της σημαία!
Ιάκωβος Παναγιωτίδης



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. καπου στην αρχη γραφεις πως "οι αρχαιοι ημων προγονοι δεν ηθελαν" μιλωντας για τον ανεξελεγκτο σεξουαλισμο.
    Κι ομως, ο Βρετανος Kenneth Dove καθηγητης της Οξφόρδης μαζι με τον Εβραιο John Devereux φροντισαν στη δεκαετια του 70 να συνταξουν το βιβλιο Greek Homosexuality που ανατρεπει τα παντα, αυτο που με παρανοηση της Αρχαιοελληνικής Φιλοσοφίας παρουσιάζει όλους τους Αρχαίους (και τον Πλατωνα τον ιδιο) ως ομοφυλόφιλους και παιδεραστές.
    Το βιβλίο αυτό δέχθηκε τις καλύτερες κριτικές από τα Βρετανικά media (τους βόλευε βλεπεις...)και θεωρηθηκε βιβλιο σταθμος για όσες επιστήμες ασχολούνται με την Αρχαια Ελλάδα. Και αυτή τη στιγμή όπου σταθείς και όπου βρεθεις στην Βρετανία θα δεις βιβλια Ακαδημαικών που αναλύουν την σεξουαλική διαστροφή των Αρχαιων Ελλήνων.
    Δυστυχώς δεν εχει γίνει ακόμα καμία σοβαρή προσπάθεια απο Ελληνικής πλευράς να ανατραπουν αυτα τα αισχη, ισα ισα που συνεχιζουμε να στελνουμε τα παιδια μας στην Βρετανια για σπουδες, και να επιτρεπουμε να διδασκονται αυτες οι ανοησιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους ιδιοκτήτες του μπλόγκ να δίνουν συνδ'εσμους των βίντεο για να μπορούμε να τα διαδίδουμε και να τα κραταμε στον υπολογιστη μας πρωτού εξαφανιστούν από το διαδίκτυο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν ενασ εντιμοσ και καθολα ηθικοσ ανθρωποσ πεθανει ,για το ποσοσ κοσμοσ θα ειναι στη κειδεια του θα εξαρτηθει απο τον καιρο.σημερα ο καιροσ εχει αλλαξει.η αρετη πρεπει να προσαρμοστει στη πραγματικοτητα.ο ανθροποσ πρεπει να βρει τροπο να συνδιαζει τισ κουλτουρεσ και πολιτισμουσ στουσ οποιουσ εχει προσβαση πια ο καθε ενασ.δεν ειναι ο ελληνικισ πολιτισμοσ,ο αχαιοσ τροποσ σκεψησ ο ανωτεροσ (θα ηταν στενομοιαλο να σκεφτει κανεισ με αυτο τον τροπο).αλλοστε η ιδια η αρχαια φιλοσοφια κατα τη γνωμη μου βασιζεται στη συνεχη αναζητηση και προοδο.δεν θα κρατησουμε την αρευη γυρνοντασ πισω και συντηροντασ πραγματα που ανικουν σε περασμενουσ καιρουσ.αλλα χρεισημοποιοντασ ολο αυτο το μεγαλειο τησ αρχαισ σκεψησ ωσ σπουδαιο εργαλειο για να διεβρηνουμε ακομα περισοτερο τον πολιτισμο μασ.οχι ωσ ελληνεσ αλλα ωσ ανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχήν θα σας παρακαλούσα να προσπαθήσετε αν θέλετε να γράφετε σωστά την Ελληνική γλώσσα γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να διαβάσω το κείμενό σας.

    Διακρίνω μία ολοκληρωτική έλλειψη παιδείας. Εφ' όσον αδυνατείτε να κατανοήσετε την ελληνική γλώσσα, δυστυχώς δεν σας δίνεται και η δυνατότητα να κατανοήσετε έννοιες όπως η αρετή.
    Η επιστήμη βασίζεται σε εξακριβωμένη και τεκμηριωμένη γνώση και όχι σε "γνώμες". Κάθε επιστήμη έχει τις βασικές αρχές της οι οποίες καθορίζουν και την εξέλιξή της. Στα μαθηματικά το 1 είναι 1. Ποτέ δεν θα αλλάξει και θα γίνει 2. Κατά τον ίδιο τρόπο, στις Αρχαιοελληνικές επιστήμες η αρχή είναι τα Αρχαία κείμενα (άρχ-ω, αρχ-ή, αρχ-αίος) τα οποία ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξουν και να αντικατασταθούν από τα νέα. Ελπίζω να καταλάβατε ως εδώ.

    Συνεχίζω:
    Η λέξη ομοφυλόφιλος ΔΕΝ υπήρξε στην Αρχαία Ελληνική. Αντιθέτως, η λέξη που περιέγραφε τον άνθρωπο με τις συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις ήταν η λέξη "κίναιδος" (κιν-ώ + αιδ-ώς)=κινώ την αιδώ. Γνωρίζετε τί σημαίνει Αιδώς; Η Αιδώς είναι η Αρχαιοελληνική θεότητα που συνδέεται με το Αίσχος. Όποιος κινούσε (δηλαδή προκαλούσε) την Αιδώ αντιμετώπιζε την σκληρότατη τιμωρία της Νεμέσεως. Συνεπώς ο κίναιδος ήταν ο άνθρωπος που προκαλουσε αίσχος και έπρεπε να τιμωρηθεί από την Νέμεση, πράγμα καθόλου τιμητικό και καθόλου ευχάριστο.

    Θα σας παρακαλούσα να πάψετε να προσπαθείτε να αλλοιώσετε την Ελληνική παιδεία με τα φτωχά Ελληνικά σας, είναι τουλάχιστο γελοίο.
    Το ίδιο θα παρακαλούσα και τον κύριο Dove όπως και κάθε Βρετανό, Εβραίο ή Κινέζο γράφει ασυναρτησίες υποβιβάζοντας τον τίτλο του ως Επιστήμονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΑΛΕΞΥΠΤΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..Η ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ Ή ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΥΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος μιλάει για επιστήμη, αναφέρεται σε αυτήν με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Εάν αυτό θεωρείται επίδειξη τότε συγνώμη μα δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]