Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην κυβέρνηση σκέφτονται τώρα πως θα περάσουν τα μέτρα που εξήγγειλαν

Στο χωριό σας ξέρετε πως λένε όποιον δε μπορεί να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρα.
Στο ΠΑΣΟΚ πώς λένε αυτόν που ενώ έχει ανακοινώσει περικοπές επιδομάτων ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι αυτό πολύ δύσκολα μπορεί να το κάνει;
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο μέρος της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου αναλώθηκε ακριβώς στον τρόπο που θα βρεθεί ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση για μείωση των επιδομάτων διότι τα συγκεκριμένα επιδόματα σε εφοριακούς, τελωνειακούς, υπαλλήλους του δημόσιου τομέα κ.λπ είναι θεσμοθετημένα με διατάξεις νόμων και προεδρικά διατάγματα και δεν μπορούν να κοπούν έτσι απλά.
Παραβλέπουμε το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας “τάισαν” τα ρετιρέ για να τα έχουν καλά και να παίρνουν τις ψήφους τους, είτε είναι δικαστικών είτε εφοριακών κ.λ.π.
Εδώ τίθεται θέμα απλής διαχείρισης. Δεν ήξεραν δηλαδή ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι και η ΑΔΕΔΥ θα πάει στα δικαστήρια και θα δικαιωθεί μάλιστα διότι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η οικονομία;
Ή μήπως ετοιμάζονται να κάνουν καμιά κωλοτούμπα και επικαλούνται προβλήματα με τους νόμους;
Όπως και να έχει την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές και ο τρόπος που θα γίνουν αυτές. Είτε θα τα πάρουν πάλι πίσω, όπως κάνουν σε μια σειρά καίριων θεμάτων, είτε θα βρουν καμιά τρύπα στο νόμο και θα τα περάσουν. Θα ξεχάσουν, όμως, τις βουλευτικές αποζημιώσεις, τα επιδόματα που παίρνουν οι πολιτικοί και οι υπάλληλοι στα γραφεία τους όπως και οι 16 μισθοί στη Βουλή; Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Πηγή




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]