Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κόλαφος για την κυρία Δραγώνα!

  • Στερείται βασικού τίτλου σπουδών, βεβαιώνει το ΔΙΚΑΤΣΑ!
Έκθετη είναι η κυρία Δραγώνα, αλλά και εκείνοι που την εξέλεξαν καθηγήτρια, από τη στιγμή που αποκαλύπτεται, σύμφωνα με τη βεβαίωση του ΔΙΚΑΤΣΑ, ότι δεν έχει βασικό τίτλο σπουδών!
Δημιουργείται τεράστιο ηθικό και πολιτικό, αλλά και νομιμότητας θέμα από τη στιγμή που η κυρία Δραγώνα είναι ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας. Και δεν έπρεπε να υπάρχει καμία σκιά στους τίτλους σπουδών της… Τώρα τι θα απαντήσει σ’ εκείνους που δεν έχουν βασικό τίτλο σπουδών και πρέπει να ξανακάτσουν στα θρανία;
Το έγγραφο του ΔΙΚΑΤΣΑ διαψεύδει και τους ισχυρισμούς που έχει προβάλει, ότι εκείνη την εποχή το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν έπραττε όπως σήμερα. Έπραττε και καλοέπραττε.
Υπάρχουν ένα σωρό παραδείγματα συναδέλφων της με τα ίδια προσόντα που αναγκάστηκαν να δώσουν μαθήματα ή να επαναλάβουν από το Α’ έτος μαθήματα (4 χρόνια, όπως η Αννούλα Βεγλερή, που είναι της ίδιας με την κ. Δραγώνα χρονιάς…).
Απλούστατα, η κυρία δεν το έπραξε.
Το σημαντικότερο είναι ότι με αυτόν τον τίτλο η εκλογή της ή οι εκλογές της ήταν ΑΚΥΡΩΣΙΜΕΣ στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είτε λοιπόν δεν είχε συνυποψήφιο ή κανένας άλλος που να έχει έννομο συμφέρον δεν προσέφυγε στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο, οπότε ήταν 100% βέβαιη η ακύρωση της εκλογής, ή υπήρξε συνυποψήφιος που πείστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Αλλά και να είχε ακυρωθεί όπως του Λιάκου, πάλι θα τη διόριζαν…
Αυτά για την ευνοιοκρατία, η οποία περιέργως σε άτομα με την αυτή ιδεολογική απόκλιση εφαρμόζεται…
Πηγή: Εφημ. "ΠΑΡΟΝ"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Δραγώνα παραμένει στην θέση της και τώρα κάνει πόλεμο στην Χαρά Νικοπούλου.(*) Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της τουρκόφιλης γραμματέως του πρώην ΥΠΕΠΘ, δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.

    (*)"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" 28/3/10, σελ. 22

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]