Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μηδενική η ενσωμάτωση των τουρκομουσουλμάνων στην Αυστρία

  • Η πλειοψηφία των Τούρκων στην Αυστρία ζητούν το νόμο της Σαρία!!!
Μία μελέτη που συντάχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας αποκαλύπτει ότι για σχεδόν τα τρία τέταρτα των Τούρκων που ζουν στην Αυστρία, οι επιταγές του Ισλάμ είναι πιο σημαντικές από τη δημοκρατία.
Πάνω από τους μισούς των ερωτηθέντων επιθυμούν την εισαγωγή του νόμου της Σαρία!!!
Γράφει η γερμανική "Bayernkurier": Στην γειτονική μας Αυστρία επίσης, η ένταξη των μεταναστών από την Τουρκία δημιουργεί δυσκολίες. Μια νέα μελέτη προκαλεί ανησυχία: Περισσότεροι από το ήμισυ των Τούρκων στην Αυστρία θα ήθελαν να δουν την εισαγωγή του σκληρού νόμου της Σαρία.
Περισσότεροι από τους μισούς - περίπου 220.000 μετανάστες τουρκικής καταγωγής - - οι οποίοι αποτελούν το 2,65 % του πληθυσμού της Αυστρίας που έχει πληθυσμό 8,3 εκατομμύρια κατοίκους - απαιτούν με κάθε σοβαρότητα από το δικαστικό σύστημα της χώρας, την εισαγωγή του ισλαμικού νόμου, δηλαδή την Σαρία!!!
Για σχεδόν τα τρία τέταρτα (72 %), η τήρηση των εντολών της θρησκείας τους είναι πιο σημαντική από τη δημοκρατία. Οι νόμοι και οι κανονισμοί της θρησκείας για το 57% των Τούρκων είναι πιο σημαντικοί από αυτή την Αυστρία.
Και σχεδόν το ήμισυ των Τούρκων μεταναστών λένε ότι η εγκληματικότητα στην Αυστρία οφείλεται στη δημοκρατία.
Αυτό οδηγεί επίσης σε ένα συμπέρασμα: οι νέοι Τούρκοι έχουν αναπτύξει μια έντονη τάση για μία υπο-κουλτούρα, αισθάνονται περισσότερο ‘δεμένοι’ (ή δεσμευμένοι) με το Ισλάμ, παρά με την κοινωνία στην οποία ζουν - και αυτό παρά το γεγονός ότι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αυστρία.
Έτσι, το 45% των Τούρκων αδυνατεί να καταλάβει την αυστριακή κοινωνία, τον τρόπο ζωής των Αυστριακών και τις κυρίαρχες αξίες τους.
Και περίπου οι μισοί Τούρκοι αισθάνονται πιο προσηλωμένοι στην δική τους χώρα παρά στην Αυστρία. Το 55% των Τούρκων είναι αντίθετο ο γιος τους ή η κόρη τους να παντρευτεί με κάποιον ή κάποια που δεν είναι από την Τουρκία.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι άλλοι μετανάστες που ζουν στην Αυστρία, περίπου συνολικά 1,4 εκατομμύρια ξένοι - έχουν πολύ λιγότερα προβλήματα με την ενσωμάτωση.
Ενώ από τους Τούρκους αισθάνονται ότι έχουν ενσωματωθεί μόνο το 26%, το ποσοστό για τους Πολωνούς για παράδειγμα, είναι 53%.
Αυτό μπορεί να έχει σχέση και με την παρακολούθηση των μέσων ενημέρωσης: 76% των Τούρκων βλέπουν, σχεδόν καθημερινά, τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια και μόνο το 30% κάνει ζάππινγκ στο ORF. (η Österreichischer Rundfunk είναι η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση της Αυστρίας).
... Στην πραγματικότητα, η Αυστρία δεν έχει "προβλήματα με τους ξένους", αλλά είχε πρόβλημα με τους Τούρκους μετανάστες.
Η εικόνα της νοοτροπίας των Τούρκων στην Αυστρία συμπληρώνεται από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ε.Ε. και που δεν έγινε στην Αυστρία, αλλά στην Τουρκία. Όπου οι τέσσερις στους δέκα Τούρκους δεν θα ήθελαν να ζουν δίπλα σε έναν εβραίο, ενώ περίπου το ένα τρίτο δεν θα ήθελε καθόλου να έχει χριστιανικούς για γείτονες. Περισσότεροι από τους μισούς Τούρκους μουσουλμάνους αντιτίθενται στην υπηρεσία μη-μουσουλμάνων στον τουρκικό δικαστικό σώμα, στο στρατό, στην αστυνομία ή στις μυστικές υπηρεσίες. Και πάνω από το 40% ήταν εναντίον του, ότι Εβραίοι και Χριστιανοί θα μπορούσαν να κατέχουν υψηλές θέσεις στον τομέα της επιστήμης ή της υγειονομικής περίθαλψης.
Και δεν τελείωσε ακόμα: το 57% των Τούρκων δεν θα ήθελε έναν άθεο για γείτονα, ενώ το 20% απορρίπτει τους αλλοδαπούς ως γείτονες!!! Ακόμη και ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Bulent Arinc, περιγράφει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων "τρομακτικά", αν μη τι άλλο ενόψει της ένταξης στην ΕΕ που επιθυμεί η Τουρκία.
Πηγή




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]