Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα στην «υπηρεσία της τέχνης»!!!

Οι αλλοδαποί έχουν τεράστια προβλήματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα!!! Ξεδιάντροπα πλέον ο ανθελληνισμός δηλώνει τις προθέσεις του και κατηγορεί τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα επειδή έδιωξαν τους λαθρομετανάστες από την περιοχή τους και επανέφεραν την ηρεμία στην ζωή τους.
Η κατηγορία των «αντιρατσιστών» προς τα τηλεοπτικά κανάλια για τους κατοίκους είναι ξεκάθαρη: «Μετατρέπουν σε γκέτο την περιοχή»!!!
Η αναίδεια πλέον έχει ξεχειλίσει σε αυτόν τον τόπο και η ντροπή έχει χαθεί προ πολλού, δίνοντας τη θέση της στον φασισμό της Νέας Τάξης που επιθυμεί την εξαφάνιση των εθνών και την ισοπέδωση των δικαίων… στο όνομα των «δικαίων» των λαθρομεταναστών, που έφυγαν από την πατρίδα τους για να γλυτώσουν τον θάνατο και ήρθαν στην χώρα μας για να σπείρουν τον όλεθρο!!!
Ας τολμήσει να παρακολουθήσει ο αντικειμενικός παρατηρητής-πολίτης την έξαρση της βίας, που αποδεδειγμένα προέρχεται από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, τόσο αριθμητικά όσο και σε ποσοστιαία και ας καταθέσει την άποψή του… Δυστυχώς, οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους, όσο μεγάλη και αν είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να μην γνωστοποιούνται όλα τα εγκληματικά περιστατικά στα οποία συμμετέχουν οι, αγαπημένοι των αντιρατσιστών, λαθρομετανάστες…
Και όμως, είναι μοναδικό το μένος των «φιλειρηνικών αντιρατσιστών» κατά όλων εκείνων που θέλουν να κυκλοφορούν χωρίς φόβο στην γειτονιά τους. Γιατί άραγε, όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές» δεν σκέφθηκαν πως μία συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα, υπέρ των λαθρομεταναστών, θα λειτουργούσε, -το λιγότερο- ερειστικά προς τους κατοίκους; Μα, επειδή οι αντιρατσιστές δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους και επιδιώκουν την δημιουργία επεισοδίων και εντυπώσεων, για να κάνουν γνωστό το έργο τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών που διαμένουν στον Δήμο του Άγιου Παντελεήμονα…
Για την ιστορία, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αρνήθηκαν την πραγματοποίηση συναυλίας που είχαν οργανώσει αντιρατσιστικές ομάδες στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Και μέσα σε όλα αυτά τα τραγελαφικά, βεβηλώθηκε για μία ακόμη φορά μία Ελληνική σημαία… Τίποτε σπουδαίο… Δεν ήταν και φωτοτυπία από Κοράνι για να γίνει της… «Κολάσεως»…!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα μπορουσε καποιος να μας πει για τους οργανωτες των ''αντιρατσιστικων εκδηλωσεων'' τι επαγγελλονται,που κατοικουν οι ιδιοι και τι βιο διαγουν; Ετσι θα βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]