Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα αληθινά ζητήματα της τρομοκρατίας που δεν τέθηκαν ποτέ...

Χρόνια τώρα ζούμε το ίδιο σκηνικό. Ομάδες ένοπλων ακροαριστερών, έχουν αναλάβει το ρόλο του πολιτοφύλακα. Το πρόσχημα μετά το 1974 ήταν η σύγκρουση κυρίως με όσους υπηρέτησαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου.
Έτσι δολοφονούνται αξιωματικοί της Αστυνομίας, με την κατηγορία του Βασανιστή, όπως ο Μάλλιος και ο Μπάμπαλης. Επίσης δολοφονείται ο σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα, Γουέλς, που όμως ήξερε τα πάντα για το ποιοι πολιτικοί ήταν καταδότες της ΕΣΑ. Τι περίεργο... Και δυστυχώς ο λαός τότε δεν αντιδρούσε.
Από ένα σημείο όμως και μετά η κατάσταση ξεφεύγει. Δολοφονούνται αστυνομικοί, δικαστικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες, οι οποίοι ήταν απλά «δεξιοί». Και εκεί ακόμα που επλήγησαν στόχοι μη δεξιοί, ήταν μάλλον για εκφοβισμό, όπως στον Πέτσο και Ραυτόπουλος. Έτσι η τρομοκρατία στην Ελλάδα, δυστυχώς παγιοποιείται. Και δυστυχώς αναλαμβάνει έναν ρόλο περίεργο. Δεξιοί εκδότες δολοφονούνται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δημοσιογραφικό δυναμικό για την λεγόμενη δεξιά. Ικανότατοι αστυνομικοί δολοφονούνται σαν επίδειξη δυνάμεως έναντι της Αστυνομίας. Με την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η οποία έγινε σε μία κρίσιμη πολιτική στιγμή για τον τόπο, πολλοί μίλησαν για προσπάθεια αποσταθεροποίησης, η οποία μπορεί και να κατευθυνόταν από ξένες υπηρεσίες και κύκλους.
Έρχεται μετά η υποτιθέμενη εξάρθρωση του ΕΛΑ και της 17Ν. Τότε κάποιοι περίμεναν ότι η κατάσταση θα άλλαζε. Δεν έγινε όμως έτσι. Νέα γενιά τρομοκρατών, με νοοτροπία συμμορίτη του χειρίστου είδους, με στρατολογημένα μέλη από τα Δεκεμβριανά του 2008, εμφανίζεται στο προσκήνιο. Κτυπήματα που δεν στρέφονται πλέον κατά υψηλών στόχων, αλλά κατά απλών καθημερινών πολιτών, κατά συνανθρώπων που ζουν και εργάζονται ανάμεσα μας. Είναι ευτύχημα το ότι δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα εκατοντάδες νεκρούς, από ορισμένα από αυτά. Αποκορύφωμα , η επίθεση στο Α. Τ. Αγίας Παρασκευής, κατά νεαρών αστυφυλάκων, κατά εργαζόμενων των 800 το πολύ ευρώ. Και πότε; Παραμονή της εθνικής επετείου.
Τα ερωτηματικά θα εξακολουθήσουν να υφίστανται. Πάντοτε στόχοι ήταν ανήκοντες στη λεγόμενη δεξιά. Ποτέ κανείς αριστερός. Επιλεκτική στοχοποίηση. Επίσης δεν έχει κτυπηθεί στόχος ισραηλινών συμφερόντων. Ούτε πρεσβείες, ούτε τίποτα. Γιατί άραγε; Τελικά τους τρομοκράτες τους ξέρουν ποιοι είναι; Αν ναι, θα τους πιάσουν: Μήπως οι δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη-ενός ανθρώπου με επιτυχίες στον αντιτρομοκρατικό αγώνα- είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση, μόνο και μόνο να κλείσει το μάτι στην πλειοψηφία των πολιτών που έδωσαν την διαφορά του 10%; Μήπως όταν σε λίγο καιρό έχουμε άσχημες εξελίξεις στα εθνικά θέματα και στην οικονομία, ένα δυνατό τρομοκρατικό κτύπημα λειτουργήσει έτσι ώστε να αποπροσανατολίσει τον λαό, ειδικά σε περιόδους ηθικής και κοινωνικής αποσύνθεσης σαν αυτές που ζούμε;
Το σίγουρο είναι ότι η δήλωση Χρυσοχοίδη περί πολέμου είναι πέρα για πέρα σωστή. Να ορθωθεί μέτωπο αντίστασης στην τρομοκρατία. Από όλους. Από συνδικάτα, φορείς σωματεία. Όπως έγινε στην Ισπανία, την Ιταλία και σε άλλες χώρες. Γιατί αν τα αριστερίστικα καθάρματα δουν ένα εκατομμύριο Αθηναίους να διαδηλώνουν εναντίον τους, προφανώς θα το σκεφθούν ξανά.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν το μεταπολιτευτικό ελληνικό κράτος θέλει όντως να πολεμήσει τους τρομοκράτες.
Πράγμα ακόμα άγνωστο...
Τάσος Δημητρακόπουλος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μήπως πρέπει όποιος είναι αριστερός στην Ελλάδα σύμφωνα με το άρθρο σας κύριε Δημητρακόπουλε να κρυφτή και να ντρέπεται.
    Δεν δέχομαι τις κατηγορίες σας οι οποίες πηγάζουν από των Μακαρθισμό που σας διακατέχει.
    Τα αίτια και την θεραπεία τις όποιας τρομοκρατίας δεν την προτείνετε κύριε.
    Έχετε εισέλθει σε διχαστικά για την πατρίδα θεωρήματα,και γίνεσθαι ουσιαστικός σύμμαχος και πολλαπλασιαστής τον αστείων επιχειρημάτων των τρομοκρατών του γλυκού νερού.
    Εάν κάποιοι είναι αυτή που δίνουν αγώνες μέσα στων συνδικαλισμό και σε όλα τα επίπεδα του με τον πιο επίσημο και νόμιμο τρόπο είναι η αριστερά.
    Η αριστερά όπως πολλή καλά γνωρίζεται κύριε Δημητρακόπουλε διώχθηκε έως το 1974 σε όλα τα επίπεδα,βασανίστηκαν και διαλύθηκαν οικογένειες,ιστορίες γνωστές και άγνωστες πάντως πραγματικές.
    Και μη σας περνά από το μυαλό ότι είμαι αριστερός,απλώς δεν είμαι βλάξ.
    Η επιχειρηματολογία σας για 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και Ε.Λ.Α. και ότι εγκληματικό έπραξαν κατά το παρελθών , δε σημαίνει ότι έπαψαν τα ίδια συμφέροντα να αναπαράγουν καινούργιες Ε.Λ.Α. ΚΑΙ 17 Νοέμβρη.
    Πρέπει να δώσουμε τα χέρια επιτέλους κύριε Δημητρακόπουλε και όχι να τα κόβουμε όπως θέλουν οι ερασιτέχνες πρακτορίσκοι στο Α.Τ.Αγ.Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον ανωνυμο 2/11 12΄44 μμ,

    επειδη η προπαγανδα καποιων αριστερων ειναι οντως αξιοθαυμαστη, δεν ειναι δυνατον να μεινει αναπαντητη.Για να δουμε ομως τους ισχυρισμους.

    1ος ισχυρισμος
    "Τα αίτια και την θεραπεία τις όποιας τρομοκρατίας δεν την προτείνετε"

    Τα αιτια της τρομοκρατιας ειναι οτι καποια παρασιτα αντι για να μαθουν να αγωνιζονται στην ζωη τους και να καταλαβουν οτι η ζωη ειναι μοχθος και αποτελεσμα σκληρης δουλειας,επελεξαν τον δρομο των "ψευτοεπαναστατων",της μιζεριας και της μισαλλοδοξιας για να καινε την ελληνικη σημαια, για να καινε και να καταστρεφουν ιδιωτικη και δημοσια περιουσια, για να μην σεβονται την ζωη κανενος!!!!
    Ατομα που αντι να δωσουν την μαχη της ζωης παραιτηθηκαν απο τα νεανικα τους χρονια απο καθε προσπαθεια!!
    Τι κριμα!!!

    2ος ισχυρισμος
    "Εάν κάποιοι είναι αυτή που δίνουν αγώνες μέσα στων συνδικαλισμό και σε όλα τα επίπεδα του με τον πιο επίσημο και νόμιμο τρόπο είναι η αριστερά."

    Οι συνδικαλιστες δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους!!Και οχι μονο αυτο αλλα ειναι και ακριβοπληρωμενοι!!
    Ποσο αριστερος μπορει να ειναι καποιος οταν εχει περισσοτερη περιουσια ακομα και απο κεφαλαιοκρατες???
    Βλεπει κανενας που δουλευει για την Αριστερα 1500 ευρω το μηνα μισθο???
    Αν ναι,που???
    Οσο για τον νομιμο τροπο,αυτα ειναι παραμυθια της Χαλιμας!!Ειναι περιττο να υπενθυμισω ποσες φορες εχουν πραγματοποιηθει καταστροφες περιουσιων και προπηλακισμοι πολιτων επειδη δεν συμφωνησαν με τους αριστερους!!!

    3ος ισχυρισμος
    "Έχετε εισέλθει σε διχαστικά για την πατρίδα θεωρήματα,και γίνεσθαι ουσιαστικός σύμμαχος και πολλαπλασιαστής τον αστείων επιχειρημάτων των τρομοκρατών του γλυκού νερού."

    Αν υπαρχει συμμαχος των τρομοκρατων του γλυκου νερου, αυτος ειναι η ιδια η Αριστερα!!
    Ο Τριανταφυλλοπουλοςμιλησε για την "γενια των 700 ευρω εναντιον της γενιας των 700 ευρω".
    Αυτοματως εξομοιωνει θυτες(τρομοκρατες) με θυματα(αστυνομικους),αλλα ταυτοχρονα εξομοιωνει την νεολαια με την τρομοκρατια.
    Με ποιο δικαιωμα θα μιλαει ο Τριανταφυλλοπουλος,ο Λαζοπουλος και καθε θολοκουλτουριαρης για μια εννοια που αφορα το γενικο κοινωνικο συνολο???
    Υπαρχει η νεολαια που σπουδαζει, που μορφωνεται, που αθλειται,που μοχθει.
    Με ποιο δικαιωμα θα βαζει στο στομα του ο καθε θολοκουλτουριαρης την νεολαια και θα την εξομοιωνει με τους καμμενους εγκεφαλικα τρομοκρατες????

    4ος ισχυρισμος
    "Η αριστερά όπως πολλή καλά γνωρίζεται κύριε Δημητρακόπουλε διώχθηκε έως το 1974 σε όλα τα επίπεδα,βασανίστηκαν και διαλύθηκαν οικογένειες,ιστορίες γνωστές και άγνωστες πάντως πραγματικές"

    Εδω πλεον ξεκινα μια εξωφρενικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας!!!
    Οι αριστεροι ειναι οι τελευταιοι των τελευταιων που εχουν το δικαιωμα να μιλουν για διωγμους!!!
    Η Αριστερα εκανε ο,τι ηταν δυνατον να γινει η Ελλαδα κομμουνιστικος δορυφορος,και οχι μονο αυτο, αποδειχθηκε πως τα ειχε πολυ καλα και με τους Ναζι οπως και με τους Βουλγαρους Κομιτατζηδες!!!
    Οσο για παιδομαζωματα οι αριστεροι οφειλουν να ειναι πολυ προσεκτικοι,διοτι ειναι οι υπευθυνοι για τον γεννιτσαρισμο πολλων Ελληνων που ζουν στα Σκοπια και στην Βουλγαρια.Και μην προκαλουν γιατι θα τους γραψω τι εγραφε ο Ριζοσπαστης της εποχης εκεινης και θα ξεφτιλιστουν παλι!!!
    Υποστηριξε(η Αριστερα) τις θεσεις του Σταλιν για ανεξαρτητη Μακεδονια και Θρακη και μεχρι και την πτωση της Σοβιετ.Ενωσης επαιρναν εκατομμυρια δραχμες!!
    Και αν το ΚΚΕ γλιτωσε απο την κατηγορια της εσχατης προδοσιας, αυτο οφειλεται στους πανουργους νομικους υπερασπιστες του, που αναφεροντουσαν σε "αυτονομια" της Μακεδονιας και οχι "ανεξαρτησια"!!!
    Τα μανιφεστο ομως και τα δημοσιευματα εκεινης της εποχης αποδεικνυουν τον "πατριωτισμο" των αριστερων!!!!

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]