Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αθήνα μπαίνει αργά αλλά σταθερά στην «ατμόσφαιρα» του Δεκέμβρη

Προπονούνται οι κουκουλοφόροι…

Καθημερινά πλέον εκρήγνυνται γκαζάκια στην Αθήνα, σφαίρες κυκλοφορούν ανέμελες στους δρόμους και όλα προμηνύουν έναν Δεκέμβρη που θα είναι τελείως διαφορετικός από όσα έχουμε δει ακόμη και σε άλλα κράτη. Η κυβέρνηση, δια του τραγελαφικού υπουργού της κυρίου Χρυσοχοΐδη, παρακολουθεί τις εξελίξεις και αδυνατεί να προλάβει και να ξεδοντιάσει τις μικρο-ομαδούλες των αντεξουσιαστών-κουκουλοφόρων που δρουν πλέον ανεξέλεγκτα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Η ελεύθερη κυκλοφορία των «καλάσνικοφ» έχει πλέον γίνει καθεστώς, λίαν επικίνδυνο. Ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτό, τη στιγμή μάλιστα που ανερυθρύαστα δηλώνεται στις τηλεοράσεις πως «μπορεί πολύ εύκολα να βρει κανείς καλάσνικοφ στην Αθήνα…»;
Το κλίμα που θα επικρατήσει τον επερχόμενο Δεκέμβριο, στήνεται μεθοδικά από εκείνους που δεν επιθυμούν την συνέχιση της λειτουργίας της δημοκρατίας (με όλα τα καλά ή τα άσχημά της) στην Ελλάδα. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ, να υποβαθμίσουν τα καθημερινά γεγονότα με πυροβολισμούς ή με τις εκρήξεις πρόχειρων εκρηκτικών μηχανισμών (με γκαζάκια).
Σκοπός της κυβέρνησης Παπανδρέου –και φυσικά του κυρίου Χρυσοχοΐδη- είναι να μην προετοιμαστεί ψυχολογικά ο απλός πολίτης, να μην σκεφτεί τι πραγματικά διακυβεύεται τον επερχόμενο Δεκέμβριο... Ο φόβος όλων προσανατολίζεται -και είναι μεγαλύτερος- προς την πλευρά του πολίτη, που θα σκεφθεί έγκαιρα και θα πάρει τις αποφάσεις του…
Και αυτές οι αποφάσεις τρομάζουν τους «αντεξουσιαστές» (σύμφωνα με παρότρυνηση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου) υπουργούς, αλλά και τους αντεξουσιαστές φίλους του υπουργού Προστασίας του (ξένου) Πολίτη.
Ο θυμός που νιώθει ο Έλληνας, είναι τεράστιος και η αναμενόμενη έκρηξη οργής είναι αυτό που τρέμουν ακόμη και οι υπάνθρωποι που παίζουν τον ρόλο του τρομοκράτη («είναι πολλά τα λεφτά Άρη…»)
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πριν τον Δεκεμβρη, προηγειται η 17η Νοεμβριου!!
    Για να δουμε....

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]