Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "Ιός" της Ελευθεροτυπίας υπέρ της Ντόρας!

Είναι γνωστές, από καιρό μάλιστα, οι προτιμήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις. Γιωργάκης και Θεοδώρα...
Γόνοι των 2 διάσημων πιά πολιτικών τζακιών που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια και βεβαίως εκλεκτοί και του υπερατλαντικού προστάτη.
Πριν από ένα μήνα μας φύτεψαν το Γιωργάκη, τώρα πάνε να μας φυτέψουν και την αυτοκράτειρα Θεοδώρα.
Τζάκ-ποτ, δηλαδή. Και σε αυτό το τζακ-ποτ ήρθε να προστεθεί με δημοσίευμά του και ο γνωστός "Ιός" της Ελευθεροτυπίας, μετά τον τούρκο υπουργό Επικρατείας κ. Μπαγίς, ο οποίος δήλωσε απροκάλυπτα την στήριξη της χώρας του υπέρ της υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη!!!
Αφού η συνταγή της πλύσης εγκεφάλου μέσω καναλιών και εφημερίδων πετυχαίνει γιατί να την αλλάξουν; Ένα ένα αποκαλύπτονται τα κομμάτια του πάζλ της πλεκτάνης σε βάρος του αγνού νεοδημοκράτη.
Και να ήταν μόνο οι εφημερίδες;
Μετά τις καθημερινές (κυριολεκτικά) εμφανίσεις της αυτοκράτειρας Θεοδώρας στα ιδιωτικά κανάλια, μας προέκυψε έρωτας ακόμη και του Καρατζαφέρη για τη Θοδωρούλα.
Με άλλα λόγια, παλιά μου τέχνη κόσκινο και σημαδεμένη τράπουλα.
Ματαιοπονούν όλοι τους όμως.
Πέρασαν τα χρόνια, ο σημερινός νεοδημοκράτης καταλαβαίνει πιό πολλά από όσα νομίζουν αυτοί που διέβρωσαν την μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη.
O Καρατζαφέρης, ο Μεϊμαράκης, ο Πάκης, ο Αρούλης, μας πήραν στο λαιμό τους με τις βυζαντινές μηχανορραφίες τους τόσα χρόνια.
Ήλθε όμως η ώρα να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Τέλος στις τρείς οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται ριζική στελεχιακή ανανέωση, ακέραια ιδεολογία και ξεκάθαρα μηνύματα προς την κοινωνία.
Μόνο έτσι θα φέρουμε ξανά το μέσο Έλληνα κοντά μας, μόνο έτσι θα πείσουμε ότι η Νέα δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα που μας κληρονομεί ο υποκριτής σοσιαλισμός του κάθε τυχάρπαστου Γιωργάκη.
Από σχόλιο εδώ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Τέλος στις τρείς οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια"

    Τον Καραμανλη που τον ψηφισατε με 46% το 2004 σας εκανε???
    Δεν ανηκει σε μια απο τις τρεις οικογενειες???
    Αυτον γιατι τον ψηφισατε????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]