Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αμερικανικό κογκρέσο θα καταδικάσει απόφαση του ΟΗΕ!!!

Οι ΗΠΑ σκεπάζουν εγκλήματα...

H χώρα εξαγωγέας «δημοκρατίας» εισάγει πρόταση στη βουλή για καταδίκη της Έκθεσης Golstone, του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ…
Αν υπήρχε έστω και ένας καλόπιστος απέναντι στη «νέα» πολιτική Ομπάμα, σήμερα θα πρέπει να προβληματιστεί…
Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ψήφισε την Έκθεσης Golstone, που καταδικάζει το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.
Σήμερα, η “Washington Post”, μας ενημερώνει για την πρόταση νόμου των Howard L. Berman και Ileana Ros-Lehtinen, μελών της αμερικανικής «βουλής» και της επιτροπής "House Foreign Affairs Committee", όπου χαρακτηρίζουν μεροληπτική την Έκθεση, λόγω επιρροής της Χαμάς και συνεπώς παράνομη!
Και φυσικά αυτή η παρανοϊκή, μιας και καταγγέλλει μια απόφαση του ΟΗΕ και νταβατζίδικη πρόταση «νόμου» στη βουλή των δολοφόνων των λαών, έχει την πλήρη υποστήριξη της dall'Aipac (American Israel Public Affairs Committee).
Θα ήταν παράδοξο οι εξαγωγείς της «δημοκρατίας» τους να σεβόταν μια απόφαση του ΟΗΕ που καταδικάζει το ναζιστικό καθεστώς που υπηρετεί ως πιστός χωροφύλακας τα συμφέροντα των αμερικανικών πολυεθνικών.
Όμως, δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουν όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι του πλανήτη πως η νέα διοίκηση Ομπάμα δεν είναι τίποτα το διαφορετικό από την προηγούμενη.
Κι αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους ορισμένες σοσιαλδημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης, που πρόσβλεπαν σε έναν νέο πρόσωπο των ΗΠΑ.
Τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνταχθεί με την απόφαση του ΟΗΕ ή με τη θέληση του μαύρου πλανητάρχη;
Η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα δίνει καθημερινά απαντήσεις στην ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ και το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς, μέχρι την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, μέχρι να υψωθεί η Παλαιστινιακή σημαία στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνταχθεί με την απόφαση του ΟΗΕ ή με τη θέληση του μαύρου πλανητάρχη;"

    Με την αποφαση του πλανηταρχη!!
    Το μαυρος ή λευκος ή κοκκινος δεν εχει τοση σημασια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]