Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επανέρχεται η ισλαμική τρομοκρατία στον Καύκασο

Αιματηρά επεισόδια με νεκρούς

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά ανταρτών στην πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, στην Ινγκουσετία τρία άτομα σκοτώθηκαν όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός και στη Βόρεια Οσετία δύο πολίτες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.
Ένας Ρώσος στρατιώτης, ένας αντάρτης και πέντε πολίτες σκοτώθηκαν την Κυριακή στο ρωσικό Καύκασο, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.
Ο στρατιώτης σκοτώθηκε στη διάρκεια επιχείρησης κατά των ανταρτών κοντά στην Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Nοvosti που επικαλείται αστυνομικές πηγές.
Ο αντάρτης βρέθηκε νεκρός μετά από επεισόδια στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Στην γειτονική Ινγκουσετία τρία άτομα σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε ένα εκρηκτικό μηχανισμό, μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο αστυνομικό επικεφαλής της περιοχής.
Δύο ακόμα πολίτες σκοτώθηκαν από σφαίρες στη Βόρεια Οσετία, σύμφωνα με τοι RIΑ Novosti ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Οι μάχες μεταξύ των δυνάμεων της τάξης και των ανταρτών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο βόρειο τμήμα του Καυκάσου παρά την ανακοίνωση στις 16 Απριλίου του τερματισμού της «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» που ξεκίνησε το 1999 κατά των αυτονομιστών Τσετσένων από τις ρωσικές δυνάμεις


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]