Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκαλυπτικές δηλώσεις Τρεμόπουλου για τους λαθρομετανάστες

Αυτός είναι Έλληνας Ευρωβουλευτής;

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης απασχολεί σύσσωμη την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μάλιστα προσανατολίζεται σε αλλαγή ακόμη και του νομικού πλαισίου, προκειμένου να μην υποστεί την «επίθεση» των μεταναστών από τα κράτη του τρίτου κόσμου.
Πρόσφατα, μάλιστα, μόλις προχθές, συντονισμένες και ταυτόχρονες ενέργειες από διάφορα Ευρωπαϊκά κράτη οδήγησαν στη σύλληψη πολλών διακινητών λαθρομεταναστών, σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος στη «ρίζα» του.
Οι θέσεις των Ευρωπαίων πολιτών έχουν εκφρασθεί πολύ συγκεκριμένα και μάλιστα σε παραδοσιακά κράτη υποστήριξης των μεταναστών από τον τρίτο κόσμο, όπως η Ολλανδία, εκφράσθηκαν κάθετες αρνήσεις στη συνέχιση του φαινομένου αυτού.
Οι πολιτικές ηγεσίες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πρώτη τη Γαλλία που ακολουθείται κατά βήμα από την Γερμανίδα κυρία Μέρκελ, δηλώνουν ευθαρσώς την αντίθεσή τους όχι μόνο στην συνέχιση της ανεκτικότητας απέναντι στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ευθεία ρήξη απέναντι και προς τον Λευκό Οίκο δεν διστάζουν να καταθέτουν πως δεν επιθυμούν να διακινδυνεύσουν την εσωτερική ειρήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακόμη και για την περίπτωση εισδοχής της Τουρκίας, η οποία αντιμετωπίζεται ως τριτοκοσμικό κράτος που θα αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της Ευρώπης!
Όλες αυτές τις θέσεις και απόψεις τω Ευρωπαίων πολιτών και των ηγετών τους, φαίνεται πως ο νεόκοπος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων δεν τις λαμβάνει υπόψιν του και συνεχίζει να αντιτίθεται σκληρά απέναντι στον προστατευτισμό της Ευρώπης. Ερωτώμενος ο κύριος Τρεμόπουλος για το φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης εκτίμησε ότι το ζήτημα έχει επιβληθεί στην Ευρωπαϊκή αλλά και στην Ελληνική ατζέντα συζητήσεων εξαιτίας της ακροδεξιάς και αναφέρθηκε στη θετική συνεισφορά των μεταναστών στα κοινά, λέγοντας πως ενίσχυσαν το ΑΕΠ της χώρας και ζωντάνεψαν περιοχές της Περιφέρειας που είχαν ερημώσει! Επίσης, χωρίς να διστάσει, με μια αναφορά που απευθυνόταν περισσότερο προς τις χώρες της Δύσης, είπε πως η Ευρώπη έχει ευθύνη απέναντι στους λαούς που σήμερα μεταναστεύουν, καθώς στο αποικιακό παρελθόν της, έκλεψε τα πλούτη άλλων χωρών και τις καταδίκασε στη φτώχεια!!!
Αυτός ονομάζεται Ευρωβουλευτής και θα συμμετέχει σε συζητήσεις που θα γίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο!!! Επειδή οι αοριστολογίες του κυρίου Τρεμόπουλου, αλλά και αρκετών ακόμη που ασπάζονται όλως περιέργως φιλικά κείμενες απόψεις υπέρ της λαθρομετανάστευσης και που δεν διστάζουν να εκφράζονται θρασύτατα κάθε φορά που αναφέρονται σε «συνεισφορά των λαθρομεταναστών στην οικονομία της χώρας» και πως «δεν θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν τα Ολυμπιακά έργα χωρίς τους λαθρομετανάστες», εξοργίζουν τους νόμιμους πολίτες της χώρας (που πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους) νομίζω ότι επιτέλους πρέπει να απαντηθεί.
Οι λαθρομετανάστες, με την εργασία τους στην κατασκευή των Ολυμπιακών έργων, πέτυχαν την δημιουργία μικρών ημερομισθίων και τίποτε άλλο. Τα Ολυμπιακά έργα θα γινόντουσαν, ούτως ή άλλως, με Έλληνες εργαζόμενους οι οποίοι και θα απαιτούσαν υψηλότερους μισθούς, αναγκάζοντας έτσι τους μεγαλο-εργολάβους να αποκομίσουν μικρότερα κέρδη… Δηλαδή, η λαθρομετανάστευση πέτυχε απλά τον παραγκωνισμό των Ελλήνων εργατών (απώλεια εισοδήματος) και υπερκέρδη για τους αναδόχους εργολάβους των έργων!!! Για να σταματήσει πια αυτό το «παραμυθάκι» περί βοήθειας των λαθρομεταναστών στη χώρα…
Όσο για το επιχείρημα του κυρίου Τρεμόπουλου (ο οποίος πρόσφατα δήλωσε: «μην ξεχνάτε πως απευθύνεστε σε έναν Ευρωβουλευτή) για το ότι «έδωσαν ζωή σε εγκαταλειμμένες περιοχές, αρκεί να μας πει ακριβώς τις περιοχές και να σταματήσει να αοριστολογεί… Ονόματα αγαπητέ, ονόματα με ακρίβεια… οι αοριστολογίες μπορούν να γίνονται μόνο προς τους ομοϊδεάτες σας κύριε Τρεμόπουλε. Όλοι οι υπόλοιποι διαθέτουμε (ακόμη) κάποια ίχνη σοβαρότητας και νοημοσύνης…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ο κοσμος πρεπει να γνωριζει οτι οι Οικολογοι Πρασινοι ειναι συνιστωσα του Συνασπισμου.Μιλαμε δηλαδη για κομμουνιστες. Οι κομμουνιστες υποστηριζουν τους μεταναστες γιατι ψαχνουν ψηφους και οχι επειδη ενδιαφερονται για αυτους.Χρησιμοποιουν παντα την ιδια μεθοδο.Παιρνουν το μερος του προλεταριατου,προσπαθουν να δημιουργουν συγχυση, εκμεταλλευονται την αμορφωτη μαζα, την φανατιζουν και σαν καλοι καιροσκοποι και τυχοδιωκτες που ειναι την προτρεπουν στην βια οποτε το κρινουν αυτοι. Το εχουν ηδη καταφερει.Στο χερι μας ειναι να μην συνεχισουν να το καταφερνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι οικολόγία ενδιαφέρει όλους τους Ανθρώπους και δέν έχει χρώμα η΄΄ ιδεολογία.
    Το μένος του πατριδοκάπιλου (πιό πάνω)κατά τών κομουνιστών μου θυμίζει άλλες εποχές.
    Είναι απογοητευτικό να έχουμε τέτοιες απόψεις , που εκδηλώνουν φασιστικές καταβολές, που πιθανών του μετέφερε ο ταγματασφαλίτης παππούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσον αφορα την αποψη οτι η οικολογια δεν εχει χρωμα η ιδεολογια ,με βρισκει απολυτα συμφωνο. Οταν ομως ο Τρεμοπουλος αναφερεται σε "μακεδονικο" λεξικο τοτε σταματαει η οικολογια και αρχιζει ο Ανθελληνισμος.Οσο για τον φασισμο καιτην πατριδοκαπηλεια, σου συνιστω 2 βιβλια το Γεωργιου Γεωργαλα " Ο Κομμουνισμος" και" Η Προπαγανδα" .Ισως τοτε ξυπνησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]