Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ηγεσία του ΚΚΕ έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια

Όταν νεκρώνονται τα εγκεφαλικά κύτταρα...

Η πολιτική ιατρική δεν προβλέπει καμία αυτοθεραπεία για την ηγεσία του ΚΚΕ. Είναι τέτοια η πολιτική, αλλά και διανοητική της αρτηριοσκλήρωση που δεν υπάρχει θεραπεία.
Γκρεμίζεται στο βάραθρο και αυτή βλέπει την πτώση των άλλων, μαζί με τα ρόδινα όνειρα της αντικαπιταλιστικής λεξιλαγνείας. Πιστεύει ότι αν κλείνει σε όλες τις πτώσεις και όλους τους τόνους τις λέξεις «αντικαπιταλισμός» και «αντι-ιμπεριαλισμός» θα σωθεί. Δεκαετίες επί δεκαετιών ψάλει αυτό το τροπάριο και οι λαϊκές μάζες γυρίζουν επιδεκτικά την πλάτη στο ΚΚΕ. Γιατί; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ!!!
Και τώρα με τέτοιου είδους ασυνάρτητες σοφιστείες που αγγίζουν τα όρια των χοντροκομμένων ανοησιών, οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ προσπαθούν να δικαιολογήσουν το Βατερλό τους.
Δεν είναι σε θέση να διακρίνουν, αυτοί οι επαγγελματίες γραφειοκράτες, ότι ο ελληνικός λαός δεν οδηγήθηκε στην αποχή για να δώσει μηνύματα στα κόμματα της εξουσίας να «διορθωθούν», αλλά γιατί δεν πιστεύει σε αυτά, ούτε στο ΚΚΕ και τα άλλα κατασκευάσματα. Αν ήθελε να στείλει «μηνύματα» διαμαρτυρίας θα εκδηλωνόταν διαφορετικά. Πάνω σε αυτό ακριβώς μέμφεται η ηγεσία του ΚΚΕ αυτούς που δεν ψήφισαν. Τους μέμφεται γιατί δεν ψήφισαν ΚΚΕ, σαν το μόνο «αντικαπιταλιστικό» κόμμα που θα είχε βαρύτητα η «διαμαρτυρία» του και τα «μηνύματά» του!!!
Με άλλα λόγια λέει το ΚΚΕ, στην συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού τούτο: Κακώς απορρίψατε το πολιτικό τοπίο και την απάτη των ευρωεκλογών. Έχετε ψευδαισθήσεις αν νομίζετε ότι με τη ψήφο σας θα αποστείλετε μηνύματα στα «καπιταλιστικά» κόμματα!!! Μόνο με ψήφο στο ΚΚΕ θα αποκτούσε το μήνυμά σας βαρύτητα και ουσία!!!
Τέτοια διανοητική αρτηριοσκλήρωση και πολιτική τύφλωση δύσκολα συναντάς. Αλλά και τέτοια παντελή έλλειψη πολιτικής γενναιότητα να αντικρίσεις κατάματα την πραγματικότητα…
Και το μαρξιστικό αλφάβητο ξέχασαν οι του ΚΚΕ. Δηλαδή ότι η αποχή είναι «μήνυμα» απόρριψης του πολιτικού σκηνικού. Με μαρξιστικούς όρους είναι «μήνυμα» αντικαπιταλιστικό και αντιευρωπαϊκό (δηλαδή αντι-ιμπεριαλιστικό). Είναι (η αποχή, ιδιαίτερα σε τέτοια ιστορικά ύψη) αποτύπωμα κοινωνικών ροπών που ενστικτωδώς ή συνειδητά και στην πράξη, αυτές οι «ροπές» θέτουν σε αμφισβήτηση ολόκληρο το πολιτικό οικοδόμημα του συστήματος.
Θέτουν σε αμφισβήτηση και απορρίπτουν και το ΚΚΕ!!!
Τις ψευδαισθήσεις κύριοι του Περισσού τις έχετε εσείς και όχι αυτοί που σας γύρισαν τόσο ανοικτά και καθαρά την πλάτη. Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν, αλλά και πολλοί άλλοι που σύρθηκαν να ψηφίσουν, δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση για τη σήψη του πολιτικού σκηνικού, των κομμάτων και του ΚΚΕ.
Και αυτό που δεν μπορείτε να διαβάσετε, γιατί σκέφτεστε με εκλογικούς, καπιταλιστικούς όρους, είναι τούτο: Ότι το ποσοστό της αποχής, σαν την κύρια συνιστώσα αυτών των εκλογών, αντανακλά κοινωνικές διεργασίες και ζυμώσεις στο πολλαπλάσιο από αυτό που καταγράφηκε ποσοστιαία. Ανοίξτε και κανένα γραφτό των μεγάλων ηγετών του κομμουνισμού…
Η ηγεσία του ΚΚΕ ψελλίζει αμήχανα γιατί δεν μπορεί να διακρίνει και τη δική της απόρριψη. Αυτοαναγορεύεται έτσι σε «αντικαπιταλιστικό» πόλο που ο «βλάκας» λαός δεν το έχει αντιληφθεί. Ο «βλάκας» λαός δεν πείθετε από λόγια ή από ιδεολογίες και αφηρημένα σχήματα (καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός κ.λπ), αλλά από πράξεις συγκεκριμένες. Στην πράξη «μετριέται» ο «αντικαπιταλισμός» και κάθε κόμμα. Γιατί στα λόγια όλα ουρλιάζουν υπέρ του λαού!
Και στην πράξη η ηγεσία του ΚΚΕ βρίσκεται έξω και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού, έξω και μακριά από το σοσιαλισμό και το μαρξισμό.
ΟΤΑΝ πασχίζεις να νομιμοποιήσεις και να επικυρώσεις «κομμουνιστικά» τα «ανοικτά σύνορα» μέσα στον καπιταλισμό (αυτό που ο Λένιν το χαρακτήρισε άκρως αντιδραστικό), όταν νομιμοποιείς τον εφιάλτη αυτών των «ανοικτών συνόρων», την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρας, όταν δεν θέλεις ούτε καν να αντιμετωπίσεις αυτό το μέγα πρόβλημα και τη φρίκη των επιπτώσεών του, αλλά αντίθετα κατηγορείς κάθε προβληματισμό πάνω σε αυτό και κάθε αντίδραση σαν «ρατσισμό» και «εθνικισμό», ΤΟΤΕ δεν έχεις καμία σχέση με το σοσιαλισμό και με τη θεωρία του μαρξισμού.
Και γίνεσαι ακόμα πιο ύπουλος υπηρέτης (στην πράξη) των νεοταξικών σχεδιασμών και ιδεολογημάτων, όταν όλα αυτά τα επενδύεις με αντικαπιταλιστικές ρητορείες. Ότι φταίει ο καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός: Μια θλιβερή κοινοτυπία, άθλια γενικολογία, αλλά και την αφόρητη μοιρολατρία. Αφού φταίει ο καπιταλισμός (για τα πάντα φταίει, και για τον πωρωμένο δολοφόνο) δεν αγγίζουμε το πρόβλημα, δεν αμυνόμαστε στην καταστροφή μας!!!
Και όσοι τολμούν να ασχοληθούν με το πρόβλημα και να αμυνθούν ΑΜΕΣΩΣ ρίχνονται στο πυρ το εξώτερο γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα προκαλεί ο καπιταλισμός!!!
Με τέτοιες ηλιθιότητες και τεχνάσματα επιχειρεί το ΚΚΕ να καλύψει την άθλια πολιτική του και να ερμηνεύσει το γιατί ο κόσμος του γυρίζει την πλάτη…
Και το απόγειο της βλακείας του είναι ότι πριμοδοτεί ασύστολα την ακροδεξιά δημαγωγία.
Δεν άνοιξε και δεν βάθαινε μόνο το χάσμα του πολιτικού κενού, χάσμα που επιχειρεί να καλύψει η ακροδεξιά δημαγωγία, δεν επέτρεψε μόνο την γέννηση του Καρατζαφέρη, αλλά και τον πριμοδοτεί αγρίως και καθημερινά.
Γιατί όταν σε καθημερινή βάση καταγγέλλει τον ΛΑ.Ο.Σ ότι τάσσεται εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της πάταξης της εγκληματικότητας, αυτά αποτελούν τη μεγαλύτερη πολιτική πριμοδότηση και διαφήμιση του ΛΑ.Ο.Σ., αυτά τα θλιβερά ενισχύουν τον ΛΑ.Ο.Σ., στέλνουν τους απελπισμένους πολίτες προς τον τυχοδιώκτη…
Αντί η ηγεσία του ΚΚΕ να ξεσκεπάσει τη δημαγωγία του ΛΑ.Ο.Σ πάνω σε όλα αυτά, αντί να δείξει γιατί τα λέει, ενώ στην πράξη προωθεί τα αντίθετα, το καταγγέλλει γιατί τα λέει!!!
Τόση πολιτική ηλιθιότητα «εκπέμπουν» μόνο αυτοί που τα κύτταρα του εγκεφάλου τους έχουν νεκρωθεί τελείως…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο ορος δημαγωγια πρεπει να υποστηριζεται και απο επιχειρηματα.
    Η λαθρομετανάστευση δεν είναι πλέον ανεκτή.
    Η εγκληματικότητα θα πρέπει να παταχθεί.
    Το Πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να καταργηθεί.
    Η Διαφθορά στην Δημόσια Διοίκηση πρέπει να εξαλειφθεί.
    Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν.
    Το όνομα της Μακεδονίας θα μείνει αδιαπραγμάτευτο.
    Η Τουρκία πρέπει να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Οχι στο σχεδιο Αναν και παραγωγα του
    Θεωρω οτι αυτες οι αποψεις ειναι ειλικρινεις. Το ΛΑΟΣ θεωρειται ακραιο και φασιστικο επειδη το λεει ο Λαζοπουλος και αλλοι κομμουνιστες!!Δεν συμφωνω με ολες τις αποψεις του ΛΑΟΣ(π.χ δραχμη αντι για ευρω, ιδιωτικα πανεπιστημια ( κινδυνος απαξιωσης των δημοσιων πανεπιστημιων οπως και των δημοσιων νοσοκομειων),επιλογη ανθωπων ασχετων με την πολιτικη οπως η Εφη Σαρρη), αλλα η ιδεολογια του θεωρω πως στηριζεται με επιχειρηματα τελειως λογικα ειδικα στο Μεταναστευτικο που αποτελει πλεον εθνικο και οχι μονο κοινωνικο θεμα το οποιο απαιτει αμεσα λυση. Πρεπει να γνωριζουμε οτι ο ορος «ακροδεξιος», «φασιστας» αποτελει προπαγανδα του ιδιου του κομμουνισμου με σκοπο να δημιουργει ρηγμα επειδη το μαρξιστικο δογμα απειλειται.Κανεις δεν ειναι τελειος αλλα η κατηγορια για δημαγωγια του ΛΑΟΣ ειναι βαρια οπως ακριβως και οι οροι «ακροδεξιος», «φασιστας»,κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]