Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση κουκουλοφόρων στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα

Η Δημοκρατία των κουκουλοφόρων

Εδώ και ημέρες υπόγεια κυκλοφορεί η είδηση πως ετοιμάζεται επίθεση των κουκουλοφόρων, που αποφάσισαν λίγο πριν ξεχυθούν στις παραλίες και φύγουν για μακρινά εξωτικά νησιά, να πραγματοποιήσουν ένα χτύπημα «αποχαιρετισμού» έτσι ώστε να φύγουν «ξεχαρμανιασμένοι».
Οι κακές γλώσσες ανέφεραν πως το χτύπημα δεν θα είναι τυφλό, θα είναι στοχευμένο και θα έχει πιθανότατα μεγάλο αντίκτυπο. Δεν γινόταν καμία αναφορά για εμπλοκή με το κράτος, αλλά αντίθετα αφήνονταν πάρα πολλές υπόνοιες για χτύπημα στους «αντιδραστικούς»!!!
Σήμερα, οι κουκουλοφόροι με τα Gucci και τα Armani μαζεύτηκαν και χτύπησαν εκεί που κυριολεκτικά δεν τους περίμενε κανείς!!! Το επίκεντρο του χτυπήματός τους ήταν η περιοχή και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα! Και φυσικά, όχι οι λαθρομετανάστες, αλλά οι Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι του δήμου, που αντέδρασαν στον υποβιβασμό της περιοχής τους και στην μετατροπή της γειτονιάς τους σε βόθρο κοινωνικό αλλά και σε πραγματικό σκουπιδότοπο πλείστων όσων ασθενειών και με το έγκλημα (κάθε μορφής) να συναντιέται σε κάθε δρόμο και σε κάθε γωνιά της περιοχής.
Τα καλόπαιδα της Εκάλης, συνεπικουρούμενα από τους λεβέντες των Εξαρχείων, ενδεδυμένοι τη στολή του «μπάχαλου» ξεχύθηκαν στους δρόμους του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να ξεθυμάνουν τα αρρωστημένα τους ένστικτα και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των υπολειτουργούντων εγκεφάλων τους. Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, οι «καμένοι» εγκέφαλοι ανέλαβαν δράση και αυτή τη φορά κατά μερίδας πολιτών του κράτους.
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις για το που βρίσκεται η κυβέρνηση… είναι απασχολημένη έτσι ώστε να αναπτύξει ταχύτητα και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πολιτών!!! Δεν υπάρχει απορία για το τι κάνουν ο κύριος Μαρκογιαννάκης και ο κύριος Παυλόπουλος… οι άνθρωποι εργάζονται πάνω σε μοντέλα και σε σχέδια εφαρμογής του νόμου στο κράτος που έχει παραλύσει από τους λαθρομετανάστες!!! Και φυσικά δεν υπάρχει καμία απορία για το που βρίσκεται η κυρία Μπακογιάννη… εργάζεται πυρετωδώς καταστρώνοντας την επόμενη κίνησή της έτσι ώστε να προχωρήσουν τα σχέδιά της…
Μέχρι η κυβέρνηση και τα όργανά της να αποφασίσουν τι θα κάνουν, οι κουκουλοφόροι μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους. Εξάλλου, η αστυνομία έχει ρητή εντολή να «κατεβάζει τα χέρια» όταν συναντά τα καλόπαιδα της Εκάλης… Και οι εντολές υπάρχουν για να εκτελούνται…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δυστυχως εχουμε φθασει σε τετοιο σημειο πλεον στην Ελλαδα που αν παμε κοντρα με τους κομμουνιστες ,θεωρουμαστε πλεον φασιστες.
    Δεν μπορω να κατανοησω πως ειναι δυνατον σημερα να υποστηριζονται κομματα οπως το ΚΚΕ ,το ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολογοι.
    Το ΛΑΟΣ θεωρειται ακραιο και φασιστικο επειδη το λεει ο Λαζοπουλος!!Δεν συμφωνω με ολες τις αποψεις του ΛΑΟΣ(π.χ δραχμη αντι για ευρω, ιδιωτικα πανεπιστημια ( κινδυνος απαξιωσης των δημοσιων πανεπιστημιων οπως και των δημοσιων νοσοκομειων),επιλογη ανθωπων ασχετων με την πολιτικη οπως η Εφη Σαρρη), αλλα η ιδεολογια του θεωρω πως στηριζεται με επειχηρηματα τελειως λογικα ειδικα στο Μεταναστευτικο που αποτελει πλεον εθνικο και οχι μονο κοινωνικο θεμα το οποιο απαιτει αμεσα λυση.Οι κομμουνιστες υποστηριζουν τους μεταναστες γιατι ψαχνουν ψηφους.Πρεπει να καταπολεμηθει η ιδεα του κομμουνισμου διοτι λογω της απληστιας ,της βλακειας και της ανικανοτητας των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ,εχουμε φτασει στο σημειο να εχουμε βαπτισει ιδεολογους τον καθε Λαζοπουλο, Τριανταφυλλοπουλο, Τρεμοπουλο κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]