Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτά πιστεύουν στο Indymedia!!!

Θρασύτατη ανακοίνωση κήρυξης πολέμου
κατά της κοινωνίας των πολιτών...

Το κείμενο που σήμερα δημοσιεύτηκε από την αγαπημένη ιστοσελίδα του διευθυντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κυρίου Σφακιανάκη, μάλλον αποτελεί μαχαιριά στην καρδιά του, αλλά κυρίως σηματοδοτεί τις διαθέσεις, την εξειδικευμένη προσέγγιση, αλλά και τις προθέσεις των ηγετών των κουκουλοφόρων.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το κείμενο γίνεται ξεκάθαρο πως έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά της Ελληνικής κοινωνίας. Ένας πόλεμος συντεταγμένος και κατευθυνόμενος από ειδικούς του αντάρτικου πόλεων. Ένας πόλεμος που σκοπό έχει την πλήρη διάλυση και κατάργηση των θεσμών που απαρτίζουν και στηρίζουν την κοινωνία των πολιτών. Ένας πόλεμος όπου χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα, αλλά κυρίως γίνεται εκμετάλλευση της δημοκρατίας και των αγαθών που προσφέρονται στους κουκουλοφόρους προκειμένου αυτοί να μεταμορφωθούν στους εκτελεστές της...
Το κείμενο του Indymedia:
"....Ο πόλεμος βασίζεται στην εξαπάτηση. Έτσι, όταν μπορούμε να επιτεθούμε πρέπει να δείχνουμε ανήμποροι· όταν χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας, πρέπει να δείχνουμε αδρανείς· όταν είμαστε κοντά, πρέπει να κάνουμε τον εχθρό να πιστεύει ότι είμαστε μακριά· όταν είμαστε μακριά, πρέπει να τον κάνουμε να πιστεύει ότι είμαστε κοντά.
Ρίχνε δολώματα για να παραπλανήσεις τον εχθρό. Προσποιήσου αταξία και τσάκισέ τον.
Αν είναι ασφαλής απ' όλες τις απόψεις ετοιμάσου να τον αντιμετωπίσεις.
Αν έχει ανώτερες δυνάμεις, απόφυγέ τον.
Αν ο αντίπαλός σου είναι ευερέθιστος, προσπάθησε να τον εκνευρίσεις. Να υποκρίνεσαι ότι είσαι αδύναμος, ώστε να γίνει αλαζόνας.
Αν ξεκουράζεται, μην τον αφήσεις σε ησυχία.
Αν οι δυνάμεις του είναι ενωμένες, διάσπασέ τες.
Κάνε επίθεση, όταν είναι απροετοίμαστος.
Να εμφανίζεσαι εκεί που δεν σε περιμένει...
Σε όλη την ιστορία δεν υπάρχει περίπτωση μιας χώρας που να ωφελήθηκε από έναν παρατεταμένο πόλεμο. Μόνο κάποιος που γνωρίζει τα καταστροφικά αποτελέσματα ενός μακροχρόνιου πολέμου, μπορεί να κατανοήσει τη μεγάλη σπουδαιότητα της γρήγορης λήξης του.
Μόνο κάποιος βαθύς γνώστης των δεινών του πολέμου μπορεί να βρει τρόπο να τον διεξαγάγει επωφελώς... Σουν Τζου (γύρω στο 400 π.Χ.)"
Παρ' όλα αυτά, η Ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί όχι μόνο να αφήνει ανοιχτή την γιάφκα των πολέμιων των δημοκρατίας, όχι μόνο φοβάται να αντιμετωπίσει αλλά και να τιμωρήσει τους εχθρούς της κοινωνίας των πολιτών, αλλά λειτουργοί της δηλώνουν χωρίς να ντρέπονται, πως υποστηρίζουν τις δραστηριότητες και την εν γένει λειτουργία ενός χώρου που δεν διστάζει να ομολογήσει ότι βρίσκεται σε ανηλεή πόλεμο με το Ελληνικό κράτος και τους πολίτες του!!!
Και στο σημείο αυτό αυτόματα γεννάται ένα αμείλικτο ερώτημα: Τελικά ποιοί πραγματικά βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον των πολιτών;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. RE: "Τελικά ποιοί πραγματικά βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον των πολιτών;"

    Απάντηση: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΜΕ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ και οι γνωστοί-άγνωστοι αφέντες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Indymedia Rules και το αποτέλεσμα εδώ : http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8042409.stm

    Δεν είμουνα εκεί αλλά αναρωτιέμαι ,έτσι έγινε; έτσι είναι τα πράγματα;
    Η φωτογραφία π.χ. .... αναρχικούς δείχνει, τι άλλο να πει κανείς;
    Με λύπη απλά το λέω παιδιά , αν δεν γίνει κάτι χοντρό .... (που δεν το βλέπω) τελειώσαμε , ναι έτσι απλά.

    Η παραποιήση των γεγονότων πάει σύννεφο, η σαπίλα έχει πάρει διαστάσεις πανώλης και τι λέμε τώρα, εδώ μέχρι και οι αναρχικοί έχουνε πλέον όπλα, στοχέυουν συγκεκριμένα άτομα και διαβάζουνε και Σουν Τσου!!! στρατοκρατία ποιός;;;; προπαγάνδα ποιός;;;

    Εγώ εδώ θα είμαι , δεν ελπίζω σε πολλά ..αλλά εδώ θα είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TROUGH DECEIT YOU SHALL MAKE WAR
    THE MOSSAD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]