Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες στρέφονται στα εθνικά ζητήματα και σκοπεύουν να το αποδείξουν στις Ευρωεκλογές!

Πρόθεση ψήφου 32% δίνουν οι Έλληνες
στο Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο


Ευχάριστη έκπληξη η πρόθεση ψήφου που προκύπτει από δημοσκόπηση που κυκλοφόρησε σήμερα, Κυριακή, και που αναδεικνύει την σοβαρότητα που δίνουν οι Έλληνες πολίτες στα εθνικά ζητήματα, που δυστυχώς έχουν εγκαταλειφθεί από το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και την υπουργό κυρία Μπακογιάννη.
Η ίδια επικίνδυνη "εγκατάλειψη" υπάρχει και από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου ο κύριος Παυλόπουλος έχει την εντύπωση πως χειρίζεται κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και δεν αντιλαμβάνεται, προφανώς, την επικινδυνότητα των μέχρι στιγμής θέσεων, κινήσεων αλλά και των αποφάσεων που μέλλουν να κρίνουν τόσο τον ίδιο όσο και σύσσωμη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δυστυχώς θα επηρεάσουν βαθύτατα αρνητικά την δομή της Ελληνικής κοινωνίας.

"Εντυπωσιακά" χαρακτηρίζει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" τα ποσοστά αποδοχής που καταγράφονται στο εκλογικό σώμα, από την κάθοδο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Σε γκάλοπ που δημοσιεύει η μεγάλης κυκλοφορίας κυριακάτικη εφημερίδα, 32% των Ελλήνων πολιτών που θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές, λένε "ΝΑΙ" στο Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, "η ίδρυση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, έρχεται να καλύψει το κενό της αναποτελεσματικής -όπως φαίνεται να τη θεωρούν οι πολίτες- εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης".
Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο σήμερα θα δώσει στη δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία του γκάλοπ που δείχνουν την σαρωτική αποδοχή που τυγχάνει στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Η συγκεκριμένη μετακίνηση (μέχρι στιγμής για πρόθεση ψήφου) που καταγράφεται από την δημοσκόπηση, καταδεικνύει ταυτόχρονα μία ανερχόμενη δυναμική η οποία δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστα τα κόμματα που πρωταγωνιστούν ή δευτεραγωνιστούν στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το μήνυμα προς τον κύριο Καραμανλή, είναι σαφέστατο: "Πέτα την Ντόρα έξω όσο υπάρχει καιρός, ειδάλλως θα βρεθείς εσύ εκτός...". Προς την αντιπολίτευση, και ιδιαίτερα προς την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, το μήνυμα συνεχίζει να παραμένει το ίδιο και γι αυτό ήδη μεγαλοστελέχη του κινήματος άρχισαν να εκδηλώνουν τάσεις "αλλαγής" προκειμένου να απαλλαχθούν από το "μεγάλο πρόβλημα" που λέγεται Γιώργος Παπανδρέου του οποίου παρελθούσες δηλώσεις (ας δώσω ένα κομμάτι γης προκειμένου να κοιμάμαι ήσυχος) δεν δείχνουν να έχουν ξεχαστεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους και δεδομένης της βαρύτητας που αποκτούν πλέον τα εθνικά ζητήματα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ομοιάζει περισσότερο με βαρίδι που οδηγεί σε βέβαιη αποτυχία παρά με παράγοντα που θα συντελέσει στην επιτυχία και την κατάκτηση των επόμενων εθνικών εκλογών.
Το μεγάλο πρόβλημα το έχει το ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εάν λάβει σοβαρά την τάση που επηρεάζει την πρόθεση ψήφου, θα πρέπει να αρνηθεί ολόκληρο το πολιτικό του παρελθόν και να μετακινηθεί σε άγνωστα και "επιθετικά νερά" προκειμένου να αλιεύσει ψήφους από τον πατριωτικό χώρο. Η αποτυχία λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλαβάνου και του Τσίπρα έχει οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία πλήθος σοβαρών πολιτικών και πολιτευτών που έχουν συμπαραταχθεί στο "καράβι" του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με το ΚΚΕ, η τάση των Ελλήνων πολιτών στα εθνικά θέματα μπορεί να του αποδώσει οφέλη, εάν όμως αφεθεί η πατριωτική του πτέρυγα να δράσει και να εμφανίσει εκείνο το πρόσωπο που επιμελημένα διατηρείται στην αφάνεια από την ηγεσία του αριστερού κόμματος. Εδώ, θα πρέπει να θυμηθούμε πως η κυρία Παπαρήγα είχε σαφέστερη και πατριωτικότερη τάση από όλους σχεδόν τους αρχηγούς των κομμάτων στα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008 όπου οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να επιτεθούν στην δημοκρατία και να την καταλύσουν στο όνομα των εργοδοτών τους και των διαφόρων χορηγών τους.
Τα χτυπήματα που έχει δεχθεί πρόσφατα το ΛΑΟΣ δείχνουν να είναι σημαντικά και ο πρόεδρός του, κύριος Καρατζαφέρης, καλείται να απομακρύνει όλους εκείνους τους "φελλούς" που εισχώρησαν στο κόμμα του επειδή προείδαν τις αλλαγές που επίκεινται. Εδώ όμως τίθεται και ένα άλλο ερώτημα, που προκύπτει από τις δυσάρεστες για το ΛΑΟΣ αποκαλύψεις: Μήπως θα πρέπει να απομακρυνθεί και ο κύριος Καρατζαφέρης, ο οποίος έχει χάσει (σε προσωπικό επίπεδο) την εμπιστοσύνη πολλών φίλων του κόμματός του;
Κωνσταντίνος

Ακολουθεί ολόκληρη η δημοσκόπηση για το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, στην οποία καταγράφεται μία όχι και τόσο ευχάριστη αλήθεια για το σημερινό πολιτικό σύστημα της χώρας και τις επιλογές των κομμάτων στα εθνικά θέματα:


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]