Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα πόδια το έβαλαν οι αντεξουσιαστές μπροστά στους Έλληνες πολίτες

Ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση

Λαθρομετανάστες έκαναν επιθέσεις με τσιμεντόλιθους
και σιδερένιους λοστούς κατά των Ελλήνων πολιτών


Η εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, ολοκληρώθηκε χθες κανονικά, παρά τις οργανωμένες κινήσεις των γνωστών-αγνώστων αντεξουσιαστών, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο στην αρχή να φοβίσουν αλλά στη συνέχεια και να σταματήσουν τις φωνές διαμαρτυρίας δημιουργώντας επεισόδια και για μία ακόμη φορά εικόνες ντροπής και αίσχους για την πόλη της Αθήνας.
Χθες, αποκαλύφθηκε η γύμνια της κυβέρνησης να προστατεύσει τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών, ενώ στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης διαφάνηκε για μία ακόμη φορά η έλλειψη πρωτοβουλίας και ο φόβος που εδρεύει στους «υπεύθυνους»…
Από νωρίς χθες το μεσημέρι η Ομόνοια «φυλασσόταν» από ομάδες περιφρούρησης που μετακινήθηκαν πρόωρα ώστε να αποφευχθούν τυχόν συγκρουσιακές καταστάσεις με αντεξουσιαστές που ήθελαν να αναβάλουν την εκδήλωση και οι οποίοι αν και όρισαν τρία σημεία συνάντησης, δεν μπόρεσαν να μαζευτούν αρκετοί προκειμένου να προχωρήσουν στα σχέδιά τους.
Στην Κάνιγγος βρέθηκαν λίγοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι και ξεκίνησαν κάποια επεισόδια, αλλά εκδιώχθηκαν μέχρι το Πολυτεχνείο από άνδρες της αστυνομίας. Εκεί, ενώθηκαν με την συγκέντρωση των Εξαρχείων και κλείστηκαν μέσα στους χώρους του Πολυτεχνείου, εκμεταλλευόμενοι για μία ακόμη φορά το άσυλο…
Όσοι αντεξουσιαστές – κουκουλοφόροι είχαν ορίσει ως σημείο συνάντησης την Ομόνοια, βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη όταν διαπίστωσαν πως υπήρχαν ήδη ομάδες περιφρούρησης εκ μέρους των πολιτών του Αγίου Παντελεήμονα. Έτσι, όρισαν νέο σημείο συνάντησής τους την Κοντζιά και μετά από συνεννοήσεις με την αστυνομία, απαίτησαν την απομάκρυνση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.
Η αστυνομία, σε ρόλο διαμεσολαβητή διαβίβασε το αίτημα, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από το πλήθος, με αποτέλεσμα η εκδήλωση των κατοίκων να ξεκινήσει κανονικά. Στην εκδήλωση πολίτες από διάφορες περιοχές των Αθηνών (Αγ. Παντελεήμονας, Πατησίων, Πλατείας Βικτωρίας κ.α.) πήραν τον λόγο και κατέθεσαν τις ενστάσεις τους για την επικρατούσα κατάσταση.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και το πλήθος που συμμετείχε άρχισε οργανωμένα να αποχωρεί, κάτω από την προστασία των παρακείμενων ομάδων περιφρούρησης, που προσέφεραν ένα δίχτυ ασφαλείας, προς αποφυγή τυχόν επεισοδίων με θερμοκέφαλους αντεξουσιαστές.
Στο ύψος της Σωκράτους οι αποχωρούντες πολίτες δέχθηκαν καταιγιστικές ρίψεις αντικειμένων (πέτρες, ξύλα και σίδερα) από το οκταόροφο κτίριο του Εφετείου (έχει εγκαταλειφθεί) στο οποίο έχουν εγκατασταθεί περισσότεροι από 500 λαθρομετανάστες. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες που πετούσαν μέχρι και τσιμεντόλιθους (δείχνει να είχε οργανωθεί αυτή η επίθεση) βρισκόταν και μεγάλη ομάδα αναρχικών – κουκουλοφόρων (στη γιάφκα του Indymedia έχουν ήδη αναρτηθεί φωτογραφίες που αποδεικνύουν την συμμετοχή των κουκουλοφόρων σε αυτήν την επίθεση κατά Ελλήνων πολιτών).
Η επίθεση που έγινε, ευτυχώς δεν δημιούργησε τραυματισμούς, αλλά κατάφερε να οξύνει τα πνεύματα των πολιτών που βρέθηκαν στο στόχαστρο Πακιστανών και άλλων… Διμοιρίες των ΜΑΤ μετακινήθηκαν άμεσα προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα και κατάφεραν να γλυτώσουν του επιτιθέμενους λαθρομετανάστες από την οργή του πλήθους. Παρ’ όλα αυτά, οι επιθέσεις με ρίψη τσιμεντόλιθων και λοστών συνεχίζονταν και τα αίματα είχαν στην κυριολεξία ανάψει. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το πλήθος των πολιτών απομακρύνθηκε χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή συλλήψεις.
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως η εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα ήταν νόμιμη και είχαν ειδοποιηθεί οι αρχές, ενώ οι αντεκδηλώσεις του αντεξουσιαστικού χώρου έγιναν παράνομα, χωρίς καμία άδεια από την Ελληνική Πολιτεία. Είναι ήδη γνωστή η παραπληροφόρηση που φρόντισαν οι αριστεριζοφασίζοντες δημοσιογραφούντες να δημιουργήσουν μεταφέροντας, για μία ακόμη φορά, ψευδείς πληροφορίες στην Ελληνική επικράτεια αλλά και στην διεθνή κοινότητα. Η παραπληροφόρηση όμως αυτή γίνεται η ταφόπλακα της ηθικής τους κατάπτωσης και του επαγγελματικού τους ξεπεσμού. Δυστυχώς, η βρωμιά των εν λόγω ανδρείκελων είναι απερίγραπτα περισσότερη και επικινδυνότερη από αυτή των λαθρομεταναστών κι αυτό γιατί από τους λαθρομετανάστες κινδυνεύει η σωματική μας υγεία, ενώ τα «παπαγαλάκια» του Soros σκοπεύουν να «χτυπήσουν» την πνευματική και την ηθική μας ακεραιότητα και υγεία.
Η επικείμενη νομιμοποίηση και Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών αποτελεί στόχο του πολιτικού συστήματος που διαπιστώνει πως η δεξαμενή ψήφων από τους Έλληνες πολίτες έχει αδειάσει και πως δεν μπορούν πλέον να ελπίζουν ότι θα καταφέρνουν να ξεγελάνε τους Έλληνες για πολύ καιρό ακόμη.
Είναι κατανοητή η αγωνία του «συστήματος» που προσπαθεί να σταθεί και να συνεχίσει να υπάρχει, ακόμη και εάν εξαφανίσει όλους τους Έλληνες. Όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό τόσο στους υπηρέτες του συστήματος, όσο και στους γλοιώδεις παρατρεχάμενούς τους, πως και των Ελλήνων πολιτών δικαίωμα είναι να αρνηθεί αυτά που σχεδιάζουν εις βάρος του και εις βάρος του Ελληνισμού.
Και όχι μόνο αρνείται ο Έλληνας «να μπει στο σακί», αλλά σκοπεύει μέσα από σειρά δράσεων να αποδείξει πως είναι διατεθειμένος να στείλει από εκεί που ήρθαν όλους εκείνους που καταστρώνουν «μαύρα σχέδια» ενάντια στα δίκαια των Ελλήνων πολιτών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Επίσης οι ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιουν άτομα.. σε λίγο καιρό πιστευώ θα έχει κλείσει.. όπως επίσης λένε και τα ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]