Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στοχοποιήσεις Ελλήνων πολιτών μέσα από το Indymedia

Να επέμβει ο νόμος επιτέλους!

Μετά την χθεσινή συγκέντρωση-εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά εγκατάλειψης από την κυβέρνηση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, στο έλεος των λαθρομεταναστών, υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις που προκλήθηκαν από λαθρομετανάστες και μέλη των κουκουλοφόρων.
Η αντίδραση των πολιτών ήταν τέτοια που ανάγκασε τους αντεξουσιαστές να εξαφανιστούν ελπίζοντας πως την επόμενη φορά θα μπορέσουν να δημιουργήσουν προβλήματα απέναντι στους πολίτες που έχουν πλέον οργανωθεί και δεν διστάζουν να αντιμετωπίζουν τους γνωστούς-αγνώστους των παρακρατικών οργανώσεων.
Μέσα από το γνωστό Indymedia αναρτήθηκαν από εχθές του βράδυ φωτογραφίες μέσα από τις οποίες στοχοποιούνται, ονομαστικά και με διεύθυνση κατοικίας, πολίτες που τόλμησαν να αντισταθούν στην δύναμη της κουκούλας...
Στις φωτογραφίες μπορείτε να διαβάσετε τι γράφουν τα μέλη του Indymedia. Και τα γράφουν για πολίτες και όχι πλέον για αστυνομικούς.

Στόχος τους πλέον είναι οι πολίτες που αντιστέκονται στα σχέδια των "χορηγών" τους...
Τόσο το Indymedia όσο και οι αρμόδιοι Εισαγγελείς είναι άμεσα υπεύθυνοι εάν συμβεί οτιδήποτε σε αυτούς τους ανθρώπους που στοχοποιούνται από εγκληματικά στοιχεία και των οποίων η σωματική ακεραιότητα αλλά και η ίδια τους η ζωή κινδυνεύει.

Η κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει επιτέλους αυτούς που απειλούν ανοιχτά τους Έλληνες πολίτες, οδηγώντας τους ως εγκληματίες εκεί που ανήκουν...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Υποθέτω ότι το να δημοσιεύεις στοιχεια ενός πολίτη και να τον κατηγορείς πρέπει να απαγορεύεται διά νομου.
    Γιατί δεν κάνει κάποιος μια μήνυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γελοια αυτα υποκειμενα ειναι χειροτεροι απο τους δωσιλογους της Κατοχης.Και μετα εχουν το θρασος να μιλανε για "φασιστες"!Μηνυσεις απ'όλους τους θιγομενους κι επιτελους κλεισιμο αυτου του βρωμερου βοθρου του Διαδικτυου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε από τους λίγους οι οποίοι παρουσιάζουν αυτό το σοβαρό θέμα με την ασυδοσία των χρηματοδοτούμενων από τον Σόρος. Εξάλλου, όπως υπάρχει καταγεγραμμένο, ο Δ/ντης της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ το... στηρίζει το indymedia. Δεν ξέρω αν ευσταθούν όντως τα ονοματεπώνυμα και η στοχοποίηση, καλό θα ήταν όμως στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύετε, για λόγους δεοντολογίας, να σβήνετε από κάτω το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai gnosto to indymedia... zitate sinellines nadiox8oun poinika gia tis dimosiefseis aftes... edo kanoun mathimata antartikou poleon kai kataskeveis oplismou kai den kounietai filo... apla tin epomenei fora pou kapoios anarxoaplitos sas trafiksei foto prepei na tou tin valete..... sto stoma na tin faei.... afto einai to prosopo tou fasismou sinellines... ksipnate prin na einai arga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπενθυμίζω οτι τα ασπόνδυλα της ηγεσίας της υποτίθεται Ελληνικής αστυνομίας, όταν δεν ονειρεύονται μετανάστες αστυνομικούς, υποστηρίζουν το Πρακτορομίντια-Χαφιεδομίντια επίσης γνωστά ως τα τσιράκια και οι ρουφιάνοι των εκάστοτε κυβερνήσεων, των πλουσιόπαιδων και της παγκοσμιοποίησης που κατα τα άλλα αντιστέκονται υποτίθεται.

    Υποθέτω δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση που παρά το γεγονός οτι θα μπορούσαν άνετα να βρεθούν πράγματα ποινικής φύσης εκει μέσα, η Δίωξη ηλ. εγκλήματος δεν έχει ποτέ επέμβει;

    Σφακιανάκης:

    ''Εμείς το Indymedia ΕΙΔΙΚΑ το υποστηρίζουμε!!!''

    http://blogs.sync.gr/videos/youtube.com/U7MvlNPvgj4

    http://stop-indymedia.blogspot.com/2009/03/indymedia.html

    http://www.greekalert.com/2009/04/indymedia_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παλιοτσάτσοι τελειώσατε ρε. Πάρτε το χαμπάρι. Οι Έλληνες ξυπνάνε και θα σας κατασπαράξουν. Ρουφιάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικά με το τελευταίο σχόλιο, θα παρακαλούσα τον συντάκτη του να γίνει ηπιότερος αλλά και σαφέστερος στους χαρακτηρισμούς του.
    Το ότι αποδεικνύονται στοχοποιήσεις, είναι σαφέστατη απόδειξη της φασίζουσας και ναζιστικής νοοτροπίας των κατόχων του Indymedia. Η στοχοποίηση και η προτροπή (υποβόσκουσα) σε έγκλημα, ονομάζεται ηθική αυτουργία και τιμωρείται από το νόμο. Το άσυλο επιτρέπει αλήθεια τον φασισμό να ανδρώνεται, να οργανώνεται και να ενεργεί εις βάρος των πολιτών που με την ψήφο τους στηρίζουν το ίδιο το άσυλο αλλά και το Πάντειο πανεπιστήμιο. Οι χαρακτηρισμοί του ανώνυμου επισκέπτη δεν πρέπει να εξομοιώνονται με τις τακτικές των "ανθρώπων των σκιών", αλλά τουναντίον θα πρέπει πολιτισμένα να καταδείξουν την μακαβριότητα του χώρου του Indy. Εκτός εάν ο επισκέπτης αυτός είναι ένας από τους θαμώνες της συγκεκριμένης γιάφκας, που εκμεταλλευόμενη το άσυλο απειλεί πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala kala etoimasteite na sas xtypame ta koudounia fasistakia spitia sas tha erthoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαρίστως να έρθεις νεαρέ, μόνο φρόντισε να κάνεις μπάνιο πρώτα, γιατί αποφεύγω τους βρώμικους πισινούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί Συνέλληνες,

    Διαβάζουμε σήμερα στον γνωστό ανθελληνικό βόθρο INDY την παρακάτω "είδηση" :



    1029073

    ΞΥΛΙΚΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ



    από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3:33μμ, Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

    (Τροποποιήθηκε 5:37μμ, Τετάρτη 13 Μαΐου 2009)

    θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός

    ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ



    ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΟΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΠΘ) ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΣ (ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ).ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...



    Mε το παραπάνω κείμενό τους, οι δράστες της άδικης επίθεσης σε βάρος ανύποπτων φοιτητών του Αριστοτέλιου Πανεπιστήμιου, διατυμπανίζουν όχι μόνο την παραβίαση του πανεπιστημιακού άσυλου, όχι μόνο την διάπραξη άδικης και απρόκλητης επίθεσης σε βάρος φοιτητών αλλά και την διάπραξη ΛΗΣΤΕΙΑΣ (αφαίρεση δια της βίας υλικών αγαθών) κατά συρροή, δηλαδή κακουργηματικών εγκλημάτων διαπραχθέντων υπό συνθήκες ιδιαίτερης θρασύτητας!



    Η "φιλοξενία" παρόμοιας είδησης με καθαρά προτρεπτικό και εγκωμιαστικό χαρακτήρα από το INDY αποτελεί εγκληματική πράξη την οποία θα έπρεπε ήδη να είχε αντιμετωπίσει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!



    Αίσχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]