Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΜΜΕ καταγγέλει τον "αποκλεισμό" του από την Ελληνική τηλεόραση

Προωθούνται οι Οικολόγοι Πράσινοι

«Τη βάναυση αντιμετώπισή του από τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας, τα οποία παραβιάζουν τη συνταγματική επιταγή της αναλογικής μεταχείρισης και της πολυφωνίας», καταγγέλλει με κατεπείγουσα επιστολή του προς το ΕΣΡ, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.
«Την ίδια ώρα, σε όλες τις εκπομπές τους εδώ και μια εβδομάδα, καλούν ανελλιπώς μαζί με τα Κόμματα της Βουλής και τα Κόμματα «Οικολόγοι-Πράσινοι» και «Δράση», τα οποία αμφότερα είναι εκτός Βουλής και Ευρωβουλής, άρα στην αυτή νομική κατάσταση με το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, το οποίο και αρνούνται να προσκαλέσουν στις προεκλογικές τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις των Κομμάτων. Καλούμε το ΕΣΡ, να παρέμβει αμέσως για την επιβολή της ίσης μεταχείρισης».
Σαν ανεξάρτητο και αδέσμευτο ιστολόγιο, συμφωνούμε πως το ΠΑΜΜΕ έχει αποκλειστεί από τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας. Το γιατί ίσως να αποδειχθεί σύντομα ή και ποτέ. Τα συμφέροντα όμως που θέλουν πανευρωπαϊκά να "σπρώχνουν" ένα κόμμα που δεν έχει θέσεις, ένα κόμμα που δεν έχει να πει τίποτε για τα προβλήματα των πολιτών, ένα κόμμα που πριμοδοτείται από διάφορες ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις μέσω ΜΚΟ, αφήνει πολλά ερωτηματικά για τους λόγους ύπαρξης αυτού του "ιδιώματος", αποκόμματος και οτιδήποτε άλλο εκτός από κόμματος...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]