Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεϊμαράκης: "Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα"

«Σε διαρκή επαγρύπνηση ο ελληνικός στρατός»

"Η ΧΩΡΑ μας, ίσως, είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, που τα αεροπλάνα της πετούν τόσο πολύ. 100.000 ώρες το χρόνο. Τα πλοία μας είναι 250 μέρες το χρόνο στη θάλασσα και ο στρατός ξηράς σε μια διαρκή επαγρύπνηση, λόγω της συμπεριφοράς της Τουρκίας, η οποία δαπανά περίπου τα ίδια χρήματα και ίσως περισσότερα, με τη διατήρηση του στρατού κατοχής στην Κύπρο".
Αυτά τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο του “Εκόνομιστ”. Ο Έλληνας υπουργός κάλεσε την Τουρκία να προχωρήσει σε κινήσεις που να συνάδουν με ένα κράτος-μέλος της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ αλλά και με κράτος το οποίο θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επανέλαβε ότι η Ελλάδα στηρίζει και ενισχύει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική και πορεία όλων των χωρών της περιοχής, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις για την ένταξή τους.
Τόνισε ότι υπάρχει μια στασιμότητα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η οποία οφείλεται στην πολιτική και στη συμπεριφορά την οποία έχει αναπτύξει η Τουρκία. Και ζήτησε όπως γίνουν οι αναγκαίες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πόσα χρήματα δώσατε κε Μειμαράκη για την άμυνα της Ελλάδος; ΤΙΠΟΤΑ. Και φυσικά δεν εννοώ μισθοδοσίες και χαρτί υγείας για να σκουπίζονται στην Γ.Δ.Ε. Αναφέρομαι, για ζεστό χρήμα, για αγορά ΝΕΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ και ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ υπουργέ μου.

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]