Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λαθρομετανάστες απαιτούν συγνώμη και απειλούν...

Αναφέρονται σε θρησκευτική σύγκρουση!

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα των Ελλήνων σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια που δημιούργησαν λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας, προφασιζόμενοι το σκίσιμο μίας φωτοτυπίας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που γινόταν και στον οποίο συνελήφθησαν περισσότερα από 70 άτομα για διάφορες παραβάσεις του ποινικού κώδικα. Μάλιστα στον έλεγχο αυτό βρέθηκαν ναρκωτικά όπως και όπλο!
Μετά από αυτά τα επεισόδια, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που διαβιούν παρανόμως στη χώρα μας, απαιτούν από την Ελληνική κυβέρνηση να τους ζητήσει συγνώμη, για το σκίσιμο της φωτοτυπίας του Κορανίου!!!
Προσεγγίζοντας ανθρωπιστικά το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι σαφέστατο πως το μεγάλο ποσοστό των λαθρομεταναστών έχει την συμπάθεια όλων των Ελλήνων, οι οποίοι συμπαρίστανται, κατανοούν και βοηθούν τους συνανθρώπους τους και το δράμα το οποίο βιώνουν εξοριζόμενοι ή αυτοεξοριζόμενοι (λόγω πολέμων ή διώξεων) από τις πατρίδες τους.
Εύχονται να βρούνε μία δεύτερη πατρίδα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι από αυτούς τους λαθρομετανάστες. Τα επεισόδια που έγιναν όμως, αλλά και η συνέχειά τους, καταδεικνύει πως τα «μέτρα» (λόγω κουλτούρας και θρησκείας) τα οποία έχουν αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, γίνονται αφορμή σύγκρουσης (ελπίζουμε να αποφευχθεί η μερική ή και η ολική σύγκρουση με την Ελληνική κοινωνία), σε μία προσπάθεια επιβολής του δικού τους τρόπου ζωής στην χώρα που τους υποδέχθηκε.
Στο πλευρό τους συμπαρίστανται όλα τα αντιρατσιστικά κινήματα της χώρας, που διακαώς επιθυμούν την αλλοίωση του Ελληνικού στοιχείου, του πληθυσμού, των ηθών και των εθίμων, την καταστρατήγηση εθνικών ιδεωδών (τα οποία προς χάριν της προπαγάνδας –που σπούδασαν- «βαφτίζουν» εθνικιστικά). Το έργο των ανθρώπων που επιθυμούν την αλλοίωση του Ελληνισμού, συμπορεύεται με όλες τις επιθυμίες, τους σχεδιασμούς και τις πρακτικές της παγκοσμοιοποίησης και του ισοπεδωτισμού που επιθυμεί να επιβάλλει η Νέα Τάξη πραγμάτων…
Αξίζει όμως να σταθούμε σε μερικές δηλώσεις που έκαναν οι «ηγέτες» ομάδων των λαθρομεταναστών, μετά τα επεισόδια. Και πρέπει να διαβάσουμε με προσοχή την προωθούμενη προπαγάνδα που τα ΜΜΕ της χώρας μας προσπαθούν να κάνουν πράξη στη χώρα μας.
Δηλώσεις «αρχηγών» μουσουλμανικών ομάδων (σε παρένθεση παρατίθενται τα σχόλια του ιστολογίου)
Ναΐμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας:
«Η πίστη μας είναι πιο ακριβή απ' τη ζωή μας»
(Και ποιος είπε ότι η δική μας πίστη κοστίζει φθηνότερα; Ποιος έχει περάσει στους μουσουλμάνους ότι οι χριστιανοί δεν υπολογίζουν την πίστη τους… Και τι εννοεί ο κύριος αυτός με την συγκεκριμένη του δήλωση; Μας προειδοποιεί για κάτι; Υπονοεί μήπως πως είναι διατεθειμένοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες να ανοίξουν πόλεμο στους χριστιανούς της Ελλάδας, χωρίς να υπολογίζουν την ζωή τους;)
«Φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν και Έλληνες που έχουν ασπασθεί το Ισλάμ» απαντά ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος ζει 36 χρόνια στην Ελλάδα:
(Σαφέστατα και γνωρίζουμε την ύπαρξη χριστιανών που έγιναν μουσουλμάνοι, βουδιστές, ιεχωβάδες και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σαν θρησκεία στον κόσμο. Άλλωστε, γι αυτό η χώρα μας αποδεδειγμένα ονομάζεται ανεξίθρησκη. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω: Σε πόσες περιπτώσεις και με τι επιπτώσεις γίνεται κάποιος χριστιανός σε ένα μουσουλμανικό κράτος; Το ερώτημα υποβάλλεται επειδή έχει σχέση με τον πολιτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και τα δικαιώματα που επικαλούνται πως στερούνται στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι…)
«Τόσα χρόνια προσπαθούμε να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μουσουλμάνων και Ελλήνων. Και σ' ένα βαθμό τα καταφέραμε. Δεν ξέρεις αν ο γείτονάς σου είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος. Δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα από τους Έλληνες χριστιανούς. Ανταλλάσσαμε επισκέψεις ο ένας στο σπίτι του άλλου».
(Η ομολογία αυτή είναι άξια απορίας. Και από μόνη της δείχνει πόσο φιλικά προσκείμενος είναι ο Ελληνικός λαός απέναντι στους λαθρομετανάστες. Ίσως μάλιστα να είναι και απονήρευτος ο Έλληνας, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις «έκανε πίσω» σε ζητήματα ηθικής ή αισθητικής, προκειμένου να μην προσβάλει τον λαθρομετανάστη μουσουλμάνο. Ανοίξαμε τις πύλες εισόδου για να έρθουν και αυτό δεν αμφισβητείται ούτε από τους ίδιους. Σε πολλές περιπτώσεις ανοίξαμε ακόμη και τα ίδια μας τα σπίτια και το αποδέχονται οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι…)
«Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των χωρών με ρατσιστικά κρούσματα. Ξαφνικά, ορισμένοι, με διαφορετική κουλτούρα, προσπαθούν να τ' αλλάξουν όλα. Γιατί σε κάποιους Έλληνες δεν αρέσει αυτή η εικόνα. Και αποφάσισαν να την καταστρέψουν. Προσπαθώντας να βάλουν τους μετανάστες σε πολιτικά παιχνίδια προπαγάνδας. Κάποιος που είναι "ένα τίποτα" προσπαθεί ν' αποδείξει πως είναι κάτι, επιδεικνύοντας τη δύναμή του σε βάρος των μεταναστών».
(Επειδή η λέξη ρατσισμός έχει παρεξηγηθεί στις ημέρες μας, αναρωτιέμαι τελικά: μήπως περισσότερο ρατσιστές είναι αυτοί που επικαλούνται την επιβολή ρατσιστικών πρακτικών εναντίον τους; Μήπως οι μουσουλμάνοι που ήρθαν εδώ επιθυμούν την αλλαγή της χώρας σε μουσουλμανική ή ισλαμική; Εμείς οι Έλληνες έχουμε την κουλτούρα μας και ήρθαν εδώ οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε τη δική μας κουλτούρα άραγε ή αυτοί που ήρθαν λαθραία, χωρίς μάλιστα να τους προσκαλέσουμε; Ποιος Έλληνας, αγαπητέ, προσπαθεί να σε βάλει σε πολιτικά παιχνίδια προπαγάνδας; Εδώ πρέπει να αναφέρεις ονοματεπώνυμο. Οι αοριστολογίες και οι γενικού τύπου δηλώσεις προκειμένου να σχηματισθούν εντυπώσεις θα πρέπει να σταματήσουν πάραυτα. Ειδάλλως θα σκεφθούμε πως όντως παίζετε προπαγανδιστικά παιχνίδια, ανθρώπων που δεν κατονομάζετε και που καμία σχέση δεν έχουν με τους Έλληνες, ίσως μάλιστα και να προσπαθούν να καταστρέψουν την Ελλάδα ως χώρα. Γι αυτό, η κατάθεση ονομάτων απαιτείται κύριε Ελγαντούρ. Ονόματα εδώ και τώρα και να σταματήσουν οι αερολογίες και τα γενικόλογα, τουλάχιστον σε ένδειξη σεβασμού αυτών που σας φιλοξενούν και που σας ανέχονται μέσα στα πλαίσια της θρησκευτικής αλλά και της ανθρωπιστικής πλευράς…)
«Η Αστυνομία ασφαλώς γνωρίζει ποιοι έκαψαν το τζαμί»
(Η δήλωση αυτή είναι κόλαφος για τον ίδιο τον κύριο Ελγαντούρ. Δηλώνοντας πως η αστυνομία γνωρίζει, τότε ή έχει πληροφοριοδότες μέσα στην αστυνομία ή το είπε ο ίδιος στην αστυνομία ή γνωρίζει τους δράστες και απλά διατηρεί την βεβαιότητα πως τους γνωρίζει και η αστυνομία. Καλό θα ήταν όμως κύριε Ελγαντούρ να μας τους πείτε και σε εμάς. Γιατί εμείς νομίζουμε πως κάποιοι «καλοθελητές» και κάποιοι που δρουν κατά των συμφερόντων της χώρας μας προχώρησαν στην ρίψη μολότοφ στο παράνομο τζαμί. Γιατί, για παράδειγμα τόσο καιρό, στην υπόλοιπη Ελλάδα, π.χ. στη Θράκη όπου ζούνε Έλληνες μουσουλμάνοι, δεν έριξαν ποτέ καμία μολότοφ εναντίον τζαμιού; Και πάλι καλείστε κύριε Ελγαντούρ να κατονομάσετε αυτούς που εννοείτε και να μην αφήνετε απλά εντυπώσεις).
«Παίζοντας όμως με το θρησκευτικό συναίσθημα, είναι σαν να κρατάς μια βόμβα που θα σκάσει στα χέρια σου».
(Εδώ ο ηγέτης των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών γίνεται επιθετικός ή μου φαίνεται; Απειλεί πως το θρησκευτικό συναίσθημα των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων αποτελεί βόμβα μέσα στην Ελλάδα; Και ποιος σου είπε κύριε Ελγαντούρ πως και το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων χριστιανών δεν είναι βόμβα; Επειδή υπάρχει αυτοσυγκράτηση στις βιαιότητές σας, έχεις την εντύπωση πως μπορείς να απειλείς με «έκρηξη» του ισλάμ μέσα στην Ελληνική επικράτεια, μέσα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας; Αυτό είναι απειλή κατά της εσωτερικής ομαλότητας μίας χώρας, αγαπητέ, και ίσως κάποιος θα πρέπει να σε διαφωτίσει πως τέτοιου είδους δηλώσεις αντικρύζουν την δικαιοσύνη και όταν γίνονται από λαθρομετανάστες, τότε απλά υπάρχει και η «πόρτα της εξόδου» από τη χώρα…)
«Αυτό ισχύει και για όσους δείχνουν ότι βοηθούν τους μετανάστες με τους λοστούς στο χέρι».
(Απόπειρα εξισορρόπησης και απειλή εναντίον και αυτών που σας βοηθάνε; Αυτό στην Ελλάδα και στην γλώσσα των Ελλήνων, ονομάζεται τουλάχιστον αχαριστία κύριε Ελγαντούρ… τουλάχιστον αχαριστία)
«Το να καις χώρο προσευχής είναι σαν να πετάς ένα μπαλάκι και κάποιος στο πετάει πίσω. Γιατί να καούν εκκλησίες, να χάσουν κάποιοι τη ζωή τους για το Ισλάμ και άλλοι για τον χριστιανισμό;».
(Δεν θα αναρωτηθώ πόσες εκκλησίες έχουν καεί από μουσουλμάνους. Απλά θα αναρωτηθώ, πόσο σοβαρά μπορεί να σκέφτεται ο αρχηγός των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, ο κύριος Ελγαντούρ, όταν μας απειλεί έμμεσα πως «αφού κάηκε ένα δικό μας τζαμί, περιμένετε να σας το επιστρέψουμε, καίγοντας μία δική σας εκκλησία… Αυτή την εντύπωση αφήνεις καλέ μου Ελγαντούρ. Και η εντύπωση αυτή μόνο μίσος φέρνει… Και, πίστεψέ με, δεν σας συμφέρει να σας μισήσουν οι Έλληνες. Απλά δεν σας συμφέρει… Και η απώλεια ανθρωπίνων ζωών, είτε χριστιανών είτε μουσουλμάνων, αποδεικνύει την επικινδυνότητά σας κύριε αρχηγέ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Απειλείτε ευθέως ζωές Ελλήνων χριστιανών και εάν αυτό το κράτος δεν λειτουργούσε ρατσιστικά εις βάρος των πολιτών του, δηλαδή των Ελλήνων, κανονικά έπρεπε να είχατε συλληφθεί και να είχατε προφυλακισθεί ως επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια και την ειρηνική διαβίωση των πολιτών… κανονικά, σε δημοκρατικά και ευνομούμενα κράτη θα αποτελούσατε ακόμη έναν έγκλειστο που απείλησε την εσωτερική ασφάλεια της χώρας…)
«Η Αστυνομία, ασφαλώς, γνωρίζει ποιοι έκαψαν το τζαμί. Αλλά εμείς, τώρα, βάλαμε ανθρώπους να φυλάνε. Κι αν πιάσουν έναν εμπρηστή τι θα συμβεί; Ποιος θα εγγυηθεί για την ασφάλειά του; Οι θρησκείες, λοιπόν, δεν μπαίνουν στο παιχνίδι της πολιτικής ζωής. Ζητάμε να δείξουν σοβαρότητα, αφήνοντας ήσυχους τους δύστυχους μετανάστες, οι οποίοι ζουν εγκλωβισμένοι. Άνεργοι, χωρίς χαρτιά. Και επιπλέον, να μην παίζουν με το θρησκευτικό συναίσθημα. Διότι για τον μουσουλμάνο η πίστη του είναι πιο ακριβή από τη ζωή του».
(Η ανακεφαλαίωση του κυρίου Ελγαντούρ πιστεύω να έπεισε όλους για τις προθέσεις του, που διόλου φιλικές δεν είναι. Η αυτοπροστασία τιμωρείται από το νόμο, αλλά το Ελληνικό νόμο δεν τον λογαριάζουν οι μουσουλμάνοι, επειδή έχουν το δικό τους νόμο, που είναι πάνω από όλους. Απειλούν μάλιστα τις ζωές ανθρώπων που θα θεωρήσουν ως εμπρηστές. Γι αυτούς δεν χρειάζονται αποδείξεις, απλά ο θρησκευτικός φανατισμός και ο υπερβάλλοντας ζήλος προστασίας των παράνομων τζαμιών τους αρκεί. Άραγε, αναρωτιέμαι, εάν πάει το κράτος να τους διώξει από τα παράνομα τζαμιά, τι θα γίνει; Θα αρχίσουν να σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους;)
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ - Τζαβέντ Ασλάμ
«Οι μουσουλμάνοι είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι»
(Να είστε σίγουρος κι εσείς κύριε «αρχηγέ» των Πακιστανών πως και οι Έλληνες χριστιανοί είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι και μάλιστα πάρα πολύ, με όλα αυτά που γίνονται κατ΄ απαίτηση ορισμένων «προοδευτικών» -Ελλήνων κατ’ όνομα μόνο- που έχουν διαβατήρια ξένων χωρών)
«Η ζωή έγινε πάρα πολύ δύσκολη» απαντά ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.
(Και η ζωή των Ελλήνων πολιτών έχει γίνει πολύ δύσκολη. Και μάλιστα, με τις αντιδράσεις και τις απαιτήσεις που προβάλλετε, η ζωή των Ελλήνων πολιτών γίνεται και ανυπόφορη… και αν εσείς είστε φωτιά, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως οι Έλληνες είναι μπαρούτι… και γνωρίζετε τις συνέπειες αυτού του συνδυασμού)
«Οι μουσουλμάνοι είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι. Κάθε μουσουλμάνος που ζει στην Ελλάδα αναρωτιέται αν υπάρχουν νόμοι, δικαιώματα και ανθρωπιά. Αν υπάρχει σεβασμός για τον συνάνθρωπο.
(Και οι Έλληνες είναι ενοχλημένοι και θυμωμένοι και όλοι μας αναρωτιόμαστε ολοένα και περισσότερο, ολοένα και εντονότερα αν όντως υπάρχουν νόμοι σε αυτό το κράτος που να υπερασπίζονται τους πολίτες που κατοικούν εδώ. Αναρωτιούνται αν υπάρχει η ελάχιστη νοημοσύνη, αν υπάρχει θέληση – διάθεση από τους υπεύθυνους να προστατευθούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών! Αν ακόμη αυτό το κράτος σέβεται τους πολίτες του ή τους έχει ξεπουλήσει για 3 εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, άγνωστης προέλευσης, αλλά και άγνωστης κουλτούρας και τάσης σεβασμού των νόμων)
Χθες, το απόγευμα, συγκεντρωθήκαμε μουσουλμάνοι που προέρχονται από 15 χώρες και ζουν στην Ελλάδα. Όλοι ήταν ανήσυχοι.
(Οι Έλληνες ανησύχησαν πολύ περισσότερο από εσάς. Και ανησύχησαν γιατί εδώ είναι η πατρίδα τους την οποία προσδοκάτε να μετατρέψετε –κατά τα λεγόμενά σας- σε πεδίο μάχης)
Κι όμως, είναι πολύ εύκολο να ζητήσει η κυβέρνηση μια συγγνώμη για τον εμπρησμό του τεμένους, να τιμωρήσει τον αστυνομικό που έσκισε το Κοράνι και να μην αλλοιωθεί η καλή εικόνα της χώρας.
(Ζητάτε από την Ελληνική κυβέρνηση, από τους Έλληνες να σας ζητήσουν συγνώμη; Ποιοι; Εσείς που δεν σέβεστε ούτε την φιλοξενία που σας προσφέρεται; Αποφαίνεστε ότι Έλληνες κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό του τζαμιού; Τους είδατε; Τους αναγνωρίσατε; Γιατί δεν τους καταγγείλατε; Όσον αφορά για το κοράνι, οι μαρτυρίες είναι τέτοιες, που ζητάτε να πιστέψουμε εσάς και όχι τους αστυνομικούς! Μάλλον θα υπερβάλλει ο θρησκευτικός σας φανατισμός, επειδή σαφέστατα γνωρίζετε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει σε κανένα κράτος που σέβεται, εκτιμά και υπολογίζει τους θεσμούς της χώρας του. Και η αστυνομία είναι ένας θεσμός που προστατεύει τους Έλληνες πολίτες. Εσείς ζητάτε να τον αναιρέσουμε, για χάρη σας και να μείνουμε ένα γυμνό κράτος και κυρίως να μείνουν απροστάτευτοι θεσμικά οι πολίτες του. Ειδάλλως, όπως λέτε, εάν δεν ζητηθεί συγνώμη, θα αλλοιωθεί η καλή εικόνα της χώρας! Δηλαδή, θα γίνει η χώρα μας εχθρός του ισλάμ; Μήπως θα στοχοποιηθεί από τρομοκρατικές οργανώσεις που πρόσκεινται φιλικά ή ανήκουν εξ ολοκλήρου στο Ισλάμ; Απειλείται την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια της Ελλάδας ή μου διαφεύγει κάτι; Μήπως χρειάζεστε κάποιον Εισαγγελέα (έχουμε και νόμους στην Ελλάδα και δεν είμαστε όπως στην πατρίδα σας, ακόμη…) προκειμένου να σας συνετίσει και να σας αποδείξει πως ζείτε σε ένα κράτος που ξέρει να προστατεύει τους πολίτες του;)
Γι' αυτό θα συγκεντρωθούμε όλοι την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια. Θα κάνουμε μια ειρηνική πορεία μέχρι τη Βουλή Έλληνες και μετανάστες μαζί. Ζητάμε δικαίωση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πετάξει ούτε ένα χαλίκι».
(Δικαίωμά σας είναι να συγκεντρωθείτε και να κάνετε μία ειρηνική πορεία. Αλλά αναρωτιέμαι: Εάν η πορεία δεν είναι ειρηνική; Τι θα κάνετε τότε; Μήπως θα επικαλεστείτε ότι σας προκάλεσαν ή ότι σας έβρισαν τον Αλλάχ και θυμώσατε; Και οι Έλληνες πολίτες ζητάνε δικαίωση από την Ελληνική κυβέρνηση. Ζητάνε να σταματήσει αυτό το κακό, αυτή η διασάλευση της καθημερινότητάς τους, επειδή εσείς δηλώνετε προσβεβλημένοι! Και οι Έλληνες πολίτες νιώθουν προσβεβλημένοι από την συμπεριφορά σας και απαιτούν τη συγνώμη σας, την ειλικρινή σας μεταμέλεια και τον λόγο σας πως δεν θα επαναλάβετε όσα αίσχη κάνατε τελευταία).
ΑΦΓΑΝΟΙ - Ζαχίρ Μοχάμετ
«Η ζωή μας κάθε μέρα που περνάει γίνεται χειρότερη»
(Και η δική μας, των Ελλήνων κύριε Μοχάμετ. Να είστε σίγουρος γι αυτό)
«Καθημερινά, Ελληνες με πολιτικά, μαζί με αστυνομικούς, χτυπάνε και βρίζουν μετανάστες.
(Και οι Έλληνες δεν μπορούν πια να πλησιάσουν στα μέρη που συχνάζετε αγαπητέ εκπρόσωπε των Αφγανών. Και δεν μπορούν για πολλούς λόγους τους οποίους γνωρίζετε πάρα πολύ καλά: Εγκληματικότητα, πορνεία, ναρκωτικά, φόνοι, αρρώστιες… Και αν σας χτυπάνε κάποιοι, τότε να τους φωτογραφίζετε και να πηγαίνετε στην Αστυνομία και να τους καταγγέλετε… εκτός και αν λέτε για να λέτε… όπως λέμε στην πατρίδα μου, την Ελλάδα, εκτός αν τα λέτε για να γίνεται ντόρος…)
Η ζωή μας κάθε μέρα που περνάει γίνεται χειρότερη» απαντά ο Ζαχίρ Μοχάμετ, πρόεδρος της αφγανικής κοινότητας: «Ειδικά τις νύχτες, στον Άγιο Παντελεήμονα, τραυμάτισαν αρκετούς Αφγανούς.
(Για ρωτήστε και τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα που δεν μπορούν να βγούνε από τα σπίτια τους τις νύχτες επειδή θα πέσουν θύματα κάθε είδους εγκληματικής ενέργειας. Για ρωτήστε και αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φυλακιστεί μέσα στα σπίτια τους και δεσμοφύλακές τους είστε εσείς…!!!)
Επίσης τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί απελάθηκαν. Νόμιμοι και παράνομοι.
(Οι απελάσεις γίνονται για λόγους παραβατικότητας –συχνής- και εγκληματικότητας επικίνδυνης που παρουσιάζουν οι απελαθέντες. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως είστε λαθρομετανάστες και οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί η χώρα στην οποία λαθραία διαμένετε, μπορείτε να απελαθείτε. Είστε ήδη παράνομοι δηλαδή και δεν χρειάζονται δικαιολογίες για την απέλασή σας…)
Τις νύχτες στήνουν μπλόκα. Κι όποιον πιάσουν τον φυλακίζουν, τον απελαύνουν».
(Τα μπλόκα ισχύουν και για τους Έλληνες πολίτες. Αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, μόνο εσείς κυκλοφορείτε τις νύχτες αγαπητέ Αφγανέ «αρχηγέ»!!! Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μόνο εσείς οι λαθρομετανάστες, οι εγκληματίες, οι ανώμαλοι και οι ναρκομανείς κυκλοφορείτε τις νύχτες; Και εάν η αστυνομία βρίσκει παρανομούντες, εσείς επιθυμείτε να τους ζητάει συγνώμη για την ενόχληση και να τους αφήνει να συνεχίζουν τις παρανομίες τους; Αυτά να τα πείτε, να τα ζητήσετε και να τα απαιτήσετε από τις χώρες από τις οποίες προέρχεστε. Εδώ είναι Ελλάδα. Και όσο κακή δημοκρατία και εάν έχουμε, διατηρούμε υψηλά –ακόμη- το αίσθημα της νομιμοφροσύνης, τουλάχιστον εμείς οι απλοί πολίτες)
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «στη διαδήλωση της Παρασκευής πιστεύω πως θα συμμετέχουν τουλάχιστον 10.000 μουσουλμάνοι.
(Αυτή η περιβόητη συγκέντρωση της Παρασκευής, έχει άραγε την άδεια της Αστυνομίας; Εσείς αγαπητέ αρχηγέ των Αφγανών, μπορείτε να εγγυηθείτε πως οι 10.000 λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι που θα μαζευτείτε, θα σεβαστείτε το νόμο του κράτους που σας φιλοξενεί, σας περιθάλπει και σας ανέχεται; Θα σεβαστείτε τους πολίτες και τις περιουσίες τους; Μπορείτε να εγγυηθείτε πως δεν θα υπάρξουν «παρατράγουδα»;)
Γιατί με όσα προηγήθηκαν μας έχουν πονέσει πολύ. Και καθημερινά ζουν κλεισμένοι στα σπίτια. Φοβούνται να βγουν στο δρόμο. Δεν έχουν χαρτιά, συνεπώς, δεν μπορούν να δουλέψουν, ούτε να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες. Στον Αγ. Παντελεήμονα κάθε μέρα τούς πετάνε πέτρες, τους κοροϊδεύουν. Εκλεισαν και την παιδική χαρά επειδή πήγαιναν Αφγανές μάνες με τα παιδιά τους. Πού αλλού να πάνε; Δεν έχουν δουλειά, άρα δεν έχουν ούτε χρήματα...».
(Γνωρίζετε πολύ καλά πως η εικόνα που μεταφέρετε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως επίσης γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως οι Έλληνες πολίτες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι αυτοί που υπομένουν πάρα πολλά εξαιτίας των «συνηθειών», της κουλτούρας και των εν γένει ιδιαιτεροτήτων που έχετε ως λαοί της Ανατολής).
Η απάντηση θα μπορούσε να μην είναι ήπια, θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική. Όμως, οι Έλληνες δημοσιοκάφροι που υποστηρίζουν αλλά και «σπρώχνουν» αυτούς τους ανθρώπους, τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, να συγκρουστούν με την Ελληνική Πολιτεία και τους Έλληνες πολίτες, μπορούν να αισθάνονται από τώρα ότι «ο καιρός έχει για όλους και καλές και ανάποδες». Και τώρα, αυτοί οι «ηγέτες» και «προστάτες» των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων, διάγουν τις καλές ημέρες και οι ανάποδες είναι μπροστά και τους έρχονται…
Επειδή κάποιοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν η και να γιγαντώσουν τον φανατισμό των Μουσουλμάνων ώστε να οδηγηθούμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις
καλό είναι να έχουμε όλοι στα υπόψιν το βίντεο που δείχνει ποιοί τους δίνουν οδηγίες κατά την διάρκεια των επεισοδίων
το βίντεο είναι εδώ
Αλήθεια αν επαναληφθούν οι ίδιες εικόνες... ποιός θα έχει την ευθύνη;
Αν ξανακαταστραφούν μαγαζιά και αυτοκίνητα ποιός θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες;
Αν ξανακαταστραφεί δημόσια περιουσία ποιός θα πληρώσει το κόστος αντικατάστασης;
Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ

    Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΜ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΜ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ

    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]