Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πούτιν σκέφτεται και πάλι να γίνει πρόεδρος της Ρωσίας!

Με διφορούμενη δήλωση...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την θέση του προέδρου της Ρωσίας, ουσιαστικά αναφέρεται στα σχέδια του για το 2012.
Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιαπωνική εφημερίδα ο Β. Πουτίν, για πρώτη φορά άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείει την περίπτωση να είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2012. Οπως ανέφερε με νόημα ο Ρώσος πρωθυπουργός, ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος αλλά ούτε και ο νυν πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τι θα γίνει το 2012.
Όπως είναι φυσικό η δήλωση αυτή ερμηνεύεται ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναδιεκδικήσει την προεδρία της χώρας στις εκλογές του 2012.
Υπενθυμίζεται δε πως η προεδρική θητεία από το 2012 θα διαρκεί 6 έτη από τα 4 τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα. Είναι λοπόν σαφές πως ο Β. Πουτίν θα έχει την δυνατότητα σε 3 χρόνια από τώρα να διεκδικήσει το αξίωμα μέχρι το... 2024.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως για κάθε συστηματικό παρατηρητή του Κρεμλίνου, οι τελευταίες ομιλίες του Β. Πούτιν ως προέδρου της χώρας, από τα την άνοιξη του 2008, δεν αποτελούσαν «αποχαιρετιστήριο λόγο» αλλά «προγραμματικές δηλώσεις» για «την Ρωσία του 2020».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]