Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η διχόνοια μπήκε στους Βορειοηπειρώτες!

Μηνύσεις και αλληλοκατηγορίες!!!

Ο Παναγιώτης Μπάρκας κατέθεσε μήνυση στα δικαστήρια Αργυροκάστρου εναντίον του Bασίλη Μπολάνου και του Bαγγέλη Ντούλε.
Αφορμή στάθηκαν οι δήλωσεις Μπολάνου και Ντούλε σε συγκέντρωση στην Αθήνα και το δελτίο τύπου ΚΕΑΔ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ εναντίον του κ. Μπάρκα.
Στο δελτίο τύπου, μεταξύ άλλων αναφέρονταν πως "Ο κύριος Μπάρκας εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να ανάγει τον εαυτό του σε παράγοντα, ενώ στην ουσία πρόκειται για άτομο σε εντεταλμένη αποστολή".
Στην συνέχεια μάλιστα,οι ανακοινώσεις ΚΕΑΔ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ,έκαναν λόγο για ανθελληνική συμπεριφορά του κ. Μπάρκα!
"Η αποστολή του είναι όχι απλώς η αμφισβήτηση της πολιτικής ηγεσίας της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας όπως αυτή εκφράζεται και διαμορφώνεται από το ΚΕΑΔ και την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά κινείται ακόμη πιο επικίνδυνα σε βαθμό να εκδηλώνει θέσεις ανθελληνικές", σημείωναν στην ανακοίνωση. Έφτασαν μάλιστα και στο σημείο να ζητούν την απομάκρυνσή του από το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου!!!
Σε μια κρίσιμη λοιπόν περίοδο,ένα αλβανικό δικαστήριο θα αποφασίσει ποιος είναι καλύτερος Έλληνας από τους κ. Μπολάνο,Ντούλε και Μπάρκα,μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ,τα τελευταία χρόνια έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών...
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]