Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταλάτ: Δημοψήφισμα μέχρι τον Απρίλιο

Ελπίζει στο πάρε-δώσε!!!

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ επισκέφθηκε την κατεχόμενη Μονή του Αποστόλου Ανδρέα, και είπε ότι οι εργασίες ανακαίνισής της θα αρχίσουν σύντομα, γράφει ο τουρκοκυπριακός Τύπος.
Στις δηλώσεις του, υποστήριξε ότι η επί μια επταετία καθυστέρηση οφείλεται στις διαφορές που έχουν «οι Ε/κ μεταξύ τους», κατά την έκφρασή του.
Αναφερόμενος στις απευθείας συνομιλίες για το Κυπριακό, ο κ. Ταλάτ είπε ότι πιστεύει πως αν η διαδικασία του πάρε-δώσε αρχίσει από τα τέλη του καλοκαιριού, ενδέχεται αυτές να καταλήξουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Ο Τ/κ ηγέτης αναφέρθηκε και πάλι στο δημοψήφισμα το οποίο θα πρέπει να διενεργηθεί πριν από τις λεγόμενες προεδρικές εκλογές του Απριλίου του 2010 προκειμένου, όπως είπε, «τη δουλειά αυτή να την ολοκληρώσουν αυτοί που την άρχισαν».
Καταλήγοντας είπε ότι ο ίδιος έχει την εντύπωση ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν προτίθενται να αφήσουν τις συνομιλίες να συνεχιστούν για πάντα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]