Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ιράκ θέλει τη συνεργασία της Τουρκίας για να χτυπήσει το ΡΚΚ

"Η συνεργασία μας θα φέρει το τέλος της ΡΚΚ"

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Μαλικί έκανε διάφορες δηλώσεις κατά τη διάρκεια εγκαινίων για τα θεμέλια πανεπιστημιακού νοσοκομείου που θα κατασκευαστεί από τουρκική εταιρεία στην Κέρμπελα.
Ο ιρακινός πρωθυπουργός σε δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την συνεργασία της χώρας του με την Τουρκία.
"Χάρη στη συνεργασία μας με την Τουρκία θα βρούμε τον δρόμο να καταπολεμήσουμε μαζί την τρομοκρατία" είπε ο Μαλικί.
Σε μια ερώτηση που του υποβλήθηκε, ο Ιρακινός πρωθυπουργός δήλωσε πως "η Τουρκία βοηθάει το Ιράκ σε διαφορετικά επίπεδα όσον αναφορά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και πως αυτή η συνεργασία, μεταξύ των δύο χωρών θα φέρει το τέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης της ΡΚΚ".
Ο Μαλικί επέστησε τη προσοχή ότι η τρομοκρατική οργάνωση, λόγω της γεωγραφικής θέσεις μπορεί και εκμεταλλεύεται τα εδάφη του Ιράκ.
Τέλος, ο πρωθυπουργός Ελ Μαλικί συμπλήρωσε ότι προτιμούν τις τουρκικές εταιρείες διότι δουλεύουν σωστά και ολοκληρώνουν πολύ γρήγορα τις δουλειές που αναλαμβάνουν, αποκαλύπτοντας έτσι πως το μέτωπο που έχει ανοίξει το Ιράκ με τους Κούρδους οφείλεται σε μελλοντικές (ή και σε υπάρχουσες) επιχειρηματικές συνεργασίες και δραστηριότητες Τουρκικών επιχειρήσεων, στις οποίες ελπίζει πολύ ο σημερινός πρωθυπουργός του Ιράκ προκειμένου να προχωρήσουν έργα της κυβέρνησής του...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]