Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ιράν στέλνει όπλα στη Γάζα;

Το Ισραήλ αποφάσισε να τα χτυπήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, το Ιράν θα στείλει πλοία φορτωμένα με όπλα στη Λωρίδα της Γάζας αυτό το Σαββατοκύριακο, προσπαθώντας να σπάσει το εμπάργκο του Ισραήλ.
Για το θέμα αυτό έκαναν ειδική σύσκεψη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κ. Όλμερτ, η υπουργός εξωτερικών κ. Λίβνι και ο υπουργός άμυνας κ. Μπάρακ, όπου αποφάσισαν ότι πρέπει να με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τα ιρανικά πλοία να πλησιάσουν στη Γάζα, ακόμη και αν χρειαστεί να εμπλακούν πολεμικά μαζί τους.
Κάποια από τα πλοία έχουν ήδη αναχωρήσει από το Ιράν και ισραηλινά κατασκοπευτικά αεροπλάνα τα παρακολουθούν.
Η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, εάν όμως γίνει πραγματικότητα, τότε ένας νέος πραγματικά μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]