Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποστολή στα Σκόπια για τον Vasko ετοιμάζει ο Παπαθεμελής

Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει

Αποστολή με λεωφορείο για να επισκεφτεί τον έγκλειστο στο ψυχιατρείο των Σκοπίων αγωνιστή της Δημοκρατίας Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, οργανώνει η Δημοκρατική Αναγέννηση.
Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς, βρίσκεται έγκλειστος παρά τη θέλησή του σε ψυχιατρείο των Σκοπίων, επειδή τόλμησε και δημοσίευσε τη θέση του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τονίζοντας το αυτονόητο. Ότι δηλαδή οι σκοπιανοί είναι σλάβοι.

Παράλληλα, ο Βασίλη Γκλιγκορίεβιτς διώκεται και για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Ατανάς Μπότεφ, ο οποίος σχεδίασε και τύπωσε αφίσα με την Ελληνική σημαία όπου στη θέση του σταυρού έβαλε τον αγκυλωτό σταυρό μαζί με τους γενίτσαρους. Να προσθέσουμε εδώ πως όλες οι εξηγήσεις που έδωσε ως σήμερα ο Μπότεφ, δεν έχουν πείσει και τους ίδιους τους Σκοπιανούς, πολλοί από τους οποίους αναρωτιούνται από πού τόσα χρήματα για να εκτύπωση και ανάρτηση τόσων πολλών αφισών, που κυριολεκτικά πλημμύρισαν τα Σκόπια.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να συνοδέψουν την αποστολή με λεωφορείο, να επικοινωνήσουν με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη στα τηλ. 2103314314 ή 6979112273.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]