Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τόπος εκκαθάρισης αντιφρονούντων η κλινική που κρατείται ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς που συνηθίζονται τα "ιατρικά λάθη"!!!

Κατηγορήθηκε πολλές φορές

από διεθνείς οργανισμούς
ως κολαστήριο

Από το μοναδικό στις αποκλειστικότητες TaXalia πληροφορούμαστε ποιά είναι αυτή η "περιβόητη" ψυχιατρική κλινική στην οποία έχει εγκλειστεί (σύμφωνα με πληροφορίες Σκοπιανών του Καναδά) ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, γνωστός ακτιβιστής και επιστήμονας, που με την επιστημονική του δράση κατέρριψε μία προς μία όλες τις ανιστόρητες προπαγανδιστικές φασίζουσας νοοτροπίας αιτιάσεις του καθεστώτος Γκρούεφσκι για την Μακεδονοποίηση των Σλάβων της Vardarska Banovina (ευρύτερης περιοχής των Σκοπίων).
Το μένος του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Γκρούεφσκι, καθώς και του φασιστικού κόμματος VMRO-DPMNE που κυβερνά αυτή τη στιγμή στα Σκόπια, εκδηλώθηκε με την αιφνιδιαστική σύλληψη και τον εγκλεισμό του Βάσκο στην προαναφερόμενη ψυχιατρική κλινική.
Ποιά είναι όμως η κλινική και ποιός ο διαβόητος "ρόλος" της σχετικά με εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων;

Η κλινική Bardovski στην οποία σύμφωνα με δηλώσεις των Σκοπιανών, νοσηλεύεται ο Βασίλι Γκλιγκόριεβιτς, έχει δεχθεί πολλές φορές τα πυρά διεθνών οργανώσεων. Εδώ παρατίθεται κατάλογος των ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας λαθών και αμελειών του ιατρικού προσωπικού της. Θεωρείται "κολαστήριο".
TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ:
Hospital for Nervous and Mental Diseases 'Bardovci'
1000 Skopje 'Bardovci' - 91000 Skopje
Νέα τηλέφωνα______
Tel. +38923095609
Tel .+38923095603
Fax. +38923095601
Υπεύθυνη: Dr Pavlina Vaskova
Το παρακάτω λέει ότι οι κρατούμενοι – ασθενείς, κρατούνται χωρίς εισαγγελική η δικαστική εντολή στην κλινική Bardovci.
http://vesti.alfatv.com.mk/default.aspx?mId=36&eventId=3274&egId=1
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και βιντεο της 13.12.2008 (από TaXalia)
Συγγενείς "νοσηλευομένων" (κρατουμένων στην ουσία) καταγγέλουν βίαιες προσαγωγές ατόμων, χωρίς εισαγγελική ή δικαστική εντολή. Το καθεστώς Γκρούεσκι δεν ασχολείται με τη νομιμότητα. Δεν το λέμε εμείς: το λέει το Σκοπιανό ALFA TV!
Το θέμα παίρνει διαστάσεις και κάποιοι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να πάρουν διεθνείς πρωτοβουλίες. Πριν μας πει ο Γρούγιος, ότι ο Βάσκο "αυτοκτόνησε" με έναν κουβά νερό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:
http://vesti.alfatv.com.mk/default.aspx?mId=36&eventId=3274&egId=1
Ένα σοκαριστικό βιντεο από την "κλινική":




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]