Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διεθνής Σιωνισμός, Ισραήλ και Ναζισμός είναι συγκοινωνούντα δοχεία

Γάζα: Σιωνιστικά Εγκλήματα Πολέμου

Ο διεθνής σιωνισμός και το ισραηλινό Κράτος συνιστούν μια νέα εκδοχή του ναζισμού. Ο ισραηλινός σωβινισμός -ρατσισμός, με την πλήρη υποστήριξη της δυτικής ιμπεριαλιστικής συμμαχίας, τρέφεται 61 χρόνια τώρα από την οργανωμένη και διαρκή εθνοκάθαρση-εξόντωση του παλαιστινιακού λαού.
Εάν ο ΟΗΕ δεν ήταν μόνο ένας διεθνής οργανισμός μαριονετών θα συγκροτούσε άμεσα ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τους σιωνιστές, με βάση το Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (άρθρο 22), και θα προσήγαγε σε δίκη τους ιθύνοντες του Ισραήλ για γενοκτονία κατά των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου και για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.

Η Γάζα είναι στις μέρες μας η πιο κραυγαλέα απεικόνιση των σιωνιστικών «στρατοπέδων συγκέντρωσης» στην Παλαιστινιακή Γη. Είναι το τωρινό «Γκέτο της Βαρσοβίας», (η μόνη ομαδική πράξη αντίστασης των Εβραίων κατά των Γερμανών στο Β. Π.Π.), που τον Απρίλη-Μάη του 1943 σοπεδώθηκε και οι κάτοικοι του εκτελέστηκαν ή μεταφέρθηκαν στα στρατόπεδα εξόντωσης.
Η σιωνιστική στρατηγική της μαζικής γενοκτονίας του πληθυσμού της Γάζας, πρώτα με τους εκτεταμένους και ανελέητους βομβαρδισμούς και τώρα ταυτόχρονα με τις χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις, περιλαμβάνει την πρόθεση και την πρακτική καταστροφής όλων των βιοτικών-κοινωνικών υποδομών. Επίσης κάθε πτυχής πολιτισμικής ζωής που είναι απαραίτητη στην επιβίωση ενός λαού. Μέχρι την 9η μέρα της ισραηλινής πολεμικής κτηνωδίας αναφέρονται 470 νεκροί και 2.600 ακρωτηριασμένοι κ.α. βαριά τραυματισμένοι μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά. Μια ελάχιστη λωρίδα γης με τη μεγαλύτερη πυκνότητα κατοίκησης, έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο «Φούρνο Αποτέφρωσης» με τους ισραηλινούς πυραύλους, τις βόμβες φωσφόρου κλπ για τους 1,5 εκατ. πεινασμένους και εξουθενωμένους κατοίκους που το μόνο τους χαρακτηριστικό «παράπτωμα» είναι πως έχουν την παλαιστινιακή ιδιότητα και που απαρνήθηκαν την υποταγή στα νεοταξικα-σιωνιστικά σχέδια του εξανδραποδισμού τους τα οποία εξυπηρετεί πιστά η ελεγχόμενη από την ιμπεριαλιστική νέα τάξη, τοποτηρήτρια ψευδο-«Αρχή» του Αμπάς στη Δ. Όχθη.
Παρ΄ όλα αυτά το Ισραήλ τρέφει ψευδαισθήσεις πως θα κάνει περίπατο μέσα στη Γάζα. Διότι μπορεί η Χαμάς να μην διαθέτει την οργάνωση, την πειθαρχία και το αξιόμαχο της Χιζμπολάχ, (που πάνω της έσπασε τα μούτρα της η ισραηλινή επίθεση το 2006 στο Λίβανο), και μπορεί η παλαιστινιακή αντίσταση να μην έχει αποφύγει την «μόλυνση» σε κάποιο βαθμό από τους προσεταιρισμένους εγκαθέτους είτε του ισραηλινού κράτους είτε των «Κουίσλινγκ» του Αμπάς, όμως ο στρατός των σιωνιστών είναι πολύ δύσκολο να διεξαγάγει ένα εύκολο χερσαίο πόλεμο και να παρελάσει νικηφόρα μέσα σε μια πόλη δομημένη και πυκνοκατοικημένη. Εδώ είναι σαφής και διακηρυγμένη η αποφασιστικότητα των μαχητών για «Άμυνα μέχρι εσχάτων» ενώ η λαϊκή υποστήριξη προς την Χαμάς, Τζιχάντ, Λαϊκό Μέτωπο κλπ αντί να μειώνεται αυτή τελικά αυξάνεται.

Η δεδομένη ήττα του Ισραήλ
Σε ανταπόκριση του Ρώυτερ, ο δημοσιογράφος λέει οτι η μέχρι τώρα στρατιωτική ιστορία του Ισραήλ δείχνει οτι δεν τα πάει καλά στις μάχες μέσα σε πόλεις. Στον Ισραηλινό τύπο αναρωτιόνται τι θα μπορούσε να αποτελέσει νικηφόρα έκβαση των επιχειρήσεων.
Τέτοιες επιχειρήσεις μπορούν να είναι νικηφόρες μόνον όταν η ηγεσία του αντιπάλου είναι έτοιμη να ξεπουλήσει τον αγώνα. Αυτό έγινε το 82 στο Λίβανο, που δέχτηκε ο Αραφάτ να μπεί φορτώσει τους Παλαιστίνιους μαχητές σε καράβια και να παραδώσει τη Βυρητό στους σιωνιστές. Τώρα όμως δεν έχουν να κάνουν με τον Αραφάτ.
Φαίνεται οτι οι Ισραηλινοί έχουν χάσει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όταν έληξε η εκεχειρία και άρχισαν να βρέχουν ρουκέτες, έπρεπε κάτι να κάνουν. Να μάθουν να ζουν με τις ρουκέτες δε γίνεται, όσο και να το λέει το σεισμολογικό ινστιτούτο της Ουπσάλα...
Ξεκίνησαν λοιπόν τους βομβαρδισμούς, ελπίζοντας ηλιθίως οτι θα εξαναγκάσουν τη Χαμάς σε συνθηκολόγηση - αφού πρώτα είχαν δημιουργήσει συνθήκες που απέκλειαν οποιαδήποτε συνθηκολόγηση. Όταν επιβάλλεις στον άλλο μια φρίκη χωρίς τέλος, είναι φυσικό να μην φοβάται πια το ενδεχόμενο ενός φριχτού τέλους. Και εκεί ακριβώς έχουν φέρει τους Παλαιστίνιους. Αφού όμως οι βομβαρδισμοί δεν έφεραν αποτέλεσμα, και ο ουρανός συνέχισε να βρέχει ρουκέτες, αφού είχαν κυρήξει επιστράτευση και είχαν μαζέψει το στρατό στα σύνορα, έπρεπε αναγκαστικά να προχωρήσουν και παραπέρα. Μπήκαν λοιπόν σε κάποια χωράφια στη λωρίδα της Γάζας με χερσαίες δυνάμεις - αποφεύγοντας, προς το παρόν, να μπούν στις πόλεις. Επειδή όμως η κατοχή των χωραφιών δεν πρόκειται να σταματήσει τις ρουκέτες, θα αναγκαστούν να μπουν και στις πόλεις (εκτός και αν βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και φύγουν). Τότε βέβαια θα γίνει το μακελειό. Θα φάνε μπόλικο χοιρινό οι ισλαμιστές της Χαμάς, και ας το απαγορεύει ρητά η θρησκεία τους.
Όταν επιτέθηκαν οι σιωνιστές στο Λίβανο, τις πρώτες μέρες δεν ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για διεθνή μεσολάβηση. Ήθελαν να πιστεύουν οτι θα κάνουν περίπατο. Έβαλε βέτο η Αμερική στη συζήτηση στο συμβούλιο ασφαλείας. Μέσα σε λίγες μέρες έτρεχαν νύχτα να μαζέψουν τη "διεθνή κοινότητα" να τους ξελασπώσει.
Ήδη βλέπουμε σιγά σιγά να γίνεται το ίδιο: ενώ το σιωνιστικό ψευδοκράτος δέχεται τον Σαρκοζί για να συζητήσουν για διπλωματική λύση του προβλήματος, η Χαμάς δηλώνει οτι δε μπορεί να συζητήσει μαζί του επειδή είναι άνθρωπος του Ισραήλ.
Ποιός δείχνει να βρίσκεται σε πιο δεινή θέση;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]