Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος ιστορικός ισχυρίζεται ότι ο Ομπάμα έχει Τουρκική καταγωγή!!!

Το μεγαλείο της γελοιότητας

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει Τουρκική καταγωγή (μήπως κανείς περίμενε ο ιστορικός να είναι Αυστραλός ή Κινέζος;), ισχυρίζεται ο Τούρκος ιστορικός Τζεζμί Γιουρτσεβέρ!!!
Το αποτέλεσμα αυτό της έρευνας βέβαια, μόνο γέλια προκαλεί, λόγω της προχειρότητας αλλά και των αιτιάσεων του Τούρκου ιστορικού, ο οποίος επιμένει να μην αποκαλύπτει εκείνα τα ιστορικά στοιχεία που τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, λέγοντας απλώς πως το όνομα αυτό (Ομπάμα) είναι Τουρκικής καταγωγής και υπήρχε στην Κένυα κατά την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία είχε φθάσει πολύ μακριά…

Η Τουρκία, επαναλαμβάνει δυστυχώς τον κακό της εαυτό, προσπαθώντας να προσεταιρισθεί το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και μεταχειρίζεται γελοία μέσα για να αποδείξει την λατρεία και την πίστη που θρέφει η κυβέρνηση Ερντογάν προς τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα προς τον Μπάρακ Ομπάμα.
Το ότι ένας ιστορικός διασύρεται (οικειοθελώς) στον βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων αποδεικνύει και την ποιότητα των Τούρκων ακαδημαϊκών, οι οποίοι με τέτοιου είδους γελοιότητες επιχειρούν να αποδείξουν και να στηρίξουν οτιδήποτε γελοίο (και όχι μόνο επιστημονικά) τους «παραγγελθεί»!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Μπαρακατζάν Ομπαμαβακλίογλου είναι όντως τουρκικής καταγωγής. Έχει μάλιστα παίξει ως κομπάρσος στα γυρίσματα του σήριαλ "τα σύνορα της αγάπης" παίζοντας έναν μελαμψό που πουλά σι-ντί στην Πόλη. Έχει δίκαιο ο επιστήμων Γιουβαρλακερ, ο νέος πρόεδρας είναι όντως απόγονος του Μωάμεθ του Πορδητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Blogger Ο/Η Δημήτρης Παναγιωτάς είπε...

    Άσε μας ρε φίλε να φάμε με την ησυχία μας.
    Με πόνεσε το στομάχι από τα γέλια.
    Θα νομίζουν στο σπίτι ότι δεν θέλω να φάω…και ποιος ξέρει που θα πάει το μυαλό τους.
    Άντε τώρα να ανοίγω Η/Υ και να τους δείχνω τα σχόλια σου , για να αποδείξω……ότι δεν είναι η ανορεξία μου από κανέναν …….Βαλλιανάτο αλλά από εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]