Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κόντεψε να καεί ο αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια ενώ συνοδευόταν από την πρώην υπουργό Εξωτερικών Ilinka Mitreva


Έτσι λοιπόν χαράσσουν πολιτική

οι ΗΠΑ και Σκόπια,

με πολυτελή τραπεζώματα...

Είναι γνωστό πως ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Φίλιπ Ρίκερ, είναι πρόσωπο τιμώμενο και τον φροντίζουν αρκούντος προκειμένου να μην έχει κανένα παράπονο. Οι παρατρεχάμενοι του Γκρούεφσκι νυχθημερόν φροντίζουν να ικανοποιούν οτιδήποτε θελήσει ο κύριος Ρίκερ.
Όλοι οι Σκοπιανοί γνωρίζουν πως «στήνονται» δεξιώσεις και διασκεδάσεις για τον εν λόγω διπλωμάτη, πολιτικό υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, υφιστάμενο του γνωστού Φριντ και της κυρίας Ράις.

Σήμερα λοιπόν, ο κύριος Ρίκερ αφού διασκέδασε υπέρ του δέοντος σε γνωστή περιοχή των Σκοπίων και συγκεκριμένα στο ρεστοράν Amika μετά της πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων κυρίας Ilinka Mitreva. Φωτιά που ξέσπασε στο ρεστοράν ανάγκασε όλους τους πελάτες να βγούνε έντρομοι στο δρόμο, μαζί τους και ο πρέσβης των ΗΠΑ με την κυρία Ilinka Mitreva και τρομαγμένοι ξάπλωσαν στη μέση του δρόμου.
Οι περαστικοί έμειναν άφωνοι με το θέαμα που αντίκρυσαν και παρά τις προσπάθειες των ανδρών ασφαλείας του πρέσβη αλλά και των «παρατρεχάμενων» του Γκρούεφσκι το περιστατικό έγινε γνωστό πολύ γρήγορα σε ολόκληρη την πόλη των Σκοπίων σκορπώντας το γέλιο και την απαξίωση του διπλωμάτη στο γειτονικό μας κρατίδιο.
Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των πυροσβεστών που έφτασαν αμέσως, οφείλεται σε διαρροή υγραερίου.
Η δε πρώην υπουργός, κυρία Ilinka Mitreva, είναι άγνωστο το πώς και γιατί βρέθηκε μετά του αμερικανού διπλωμάτη, ο οποίος οφείλει βέβαια να είναι περισσότερο διακριτικός στις επαφές του στα Σκόπια.

Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]