Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Και άλλες συλλήψεις μελών της Εργκενεκόν

Συνελήφθη και γνωστός δημοσιογράφος

Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης απήγγειλε σήμερα κατηγορίες κατά έξι ακόμη ατόμων, ανάμεσά τους και γνωστός δημοσιογράφος, για συμμετοχή στο δίκτυο Εργκένεκον, που κατηγορείται ότι σχεδίαζε την ανατροπή της κυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Ο Τουντζάι Οζκάν, δημοσιογράφος γνωστός για τις θέσεις του κατά του κυβερνώντος κόμματος, και πέντε ακόμη άτομα, ανάμεσά τους και ένας πρώην στρατοδίκης, ένας πρώην αρχηγός της αστυνομίας και ένας πρώην σοσιαλδημοκράτης δήμαρχος, οδηγήθηκαν σε φυλακή της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, οι έξι συνελήφθησαν και ετέθησαν υπό κράτησιν την περασμένη Τρίτη, ανακρίθηκαν και κατηγορούνται για συμμετοχή στο δίκτυο Εργκένεκον.
Ογδόντα έξι άτομα, ανάμεσά τους και στρατιωτικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για τη σύσταση ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης, του δικτύου Εργκένεκον, για τη δημιουργία χάους στην Τουρκία και των προϋποθέσεων για την εκδήλωση στρατιωτικού πραξικοπήματος, θα προσαχθούν σε δίκη η οποία θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου στο Σίλιβρι, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]