Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλήτες βεβήλωσαν το μνημείο της ΕΛΔΥΚ!!!


Ιδεολογικά σκουπίδια και

αρρωστημένα ανθρωπάκια


Μόνο αυτός ο τίτλος θα μπορούσε να ταιριάζει στους "δράστες" της βεβήλωσης του μνημείου της ΕΛΔΥΚ στο Περιστέρι. Σκουπίδια ιδεολογικά που περιφέρονται καταστρέφοντας την ιστορία του Ελληνισμού, αλλά εξαφανίζοντας ταυτόχρονα τα ίχνη των ομοϊδεατών τους, των καταπατητών της ελευθερίας κάθε ανθρώπινης ύπαρξης.
Η τελευταία τους αυτή ενέργεια προδίδει τους φόβους τους εμπρός στην αναγέννηση του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων, που θα καταπνίξει τον μηδενισμό που αυτοί οι ιδεολιγικά ταλαίπωροι αντιφρονούντες της δημοκρατίας και οπαδοί μισανθρωπιστικών κινημάτων επαγγέλονται.
Έχουν συνηθίσει στις άνανδρες επιθέσεις οι πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ. Το 1974 βρέθηκαν μόνοι και προδομένοι από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο εχθρό.
Έναν εχθρό ο οποίος είδε μόνο τα στήθη τους και ποτέ την πλάτη τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να τους επηρεάσει και η άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Οι «γνωστοί άγνωστοι του Περιστερίου» εν όψει της εκδηλώσεως της Κυριακής βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων της ΕΛΔΥΚ το 1974 που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Πελασγίας στο Περιστέρι.

Σε αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια που περιφέρονται στους δρόμους αλαλάζοντας το ιδεολογικό τους κενό και πολυδιαφημίζοντας την πατριωτική τους κενότητα, η απάντηση είναι η σιωπή και η περιφρόνηση. Όσο και αν προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπαλότητες, προσβάλοντας μέχρι και τη μνήμη νεκρών ηρώων, θα πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα ιδεολογικά περιττώματα πως οι Έλληνες πολίτες τους λυπούνται αλλά ταυτόχρονα τους τιμωρούν αφήνοντάς τους να πνίγονται μέσα στην ίδια τους την ανυπαρξία.
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Ίσως κάποιος κάποτε πρέπει να πει σε αυτά τα άρρωστα (ψυχολογικά) ανθρωπάκια πως δεν είναι ικανοί να σταθούν ούτε στη σκιά των τάφων των ηρώων της ΕΛΔΥΚ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]