Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Ρωσία κλείνει την πρεσβεία της στη Γεωργία

Η Ρωσία θα πρέπει να κλείσει την πρεσβεία της στην Τιφλίδα μετά την απόφαση της Γεωργίας να διακόψει τις διπλωματικές της σχέσεις με τη Μόσχα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

«Όταν διακοπούν οι διπλωματικές σχέσεις, η πρεσβεία κλείνει», δήλωσε η πηγή.

«Τι πρέπει να κάνουμε; Ναι αυτή (η πρεσβεία) θα κλείσει και μόνον το προξενείο θα παραμείνει», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γεωργίας Γκρίγκολ Βασάντζε ανακοίνωσε ότι η Τιφλίδα θα διακόψει τις διπλωματικές του σχέσεις με τη Μόσχα εξαιτίας της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας από τη Ρωσία.

Επίσης εκπρόσωπος του γεωργιανού υπουργείου Εξωτερικών διευκρίνισε ότι η Γεωργία θα αποσύρει τις προσεχείς ημέρες όλους τους διπλωμάτες της από την πρεσβεία της στη Μόσχα, αλλά ότι «οι προξενικές σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία θα διατηρηθούν».

Χθες, Πέμπτη, το γεωργιανό κοινοβούλιο ψήφισε ομόφωνα κείμενο με το οποίο ζητούσε τη διακοπή όλων των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. δλδ αμα ειναι στην γεωργια που παω να κολισω βιζα για να παω ρωσια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ερωτησει αμα βρισκομαι στην γεωργια που παω να βγαλω βιζα για να παω στην ρωσια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]