Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού κατέστρεψε τη χώρα του, τώρα ζητάει χρήματα ο Σαακασβίλι


Αφήνοντας να εννοηθεί ποιοί

τον ώθησαν να κάνει τον πόλεμο

"Χρειαζόμαστε ένα


νέο σχέδιο Μάρσαλ"

Ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ χρειάζεται η Γεωργία προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία της υποστήριξε ο πρόεδρος της χώρας Μιχαήλ Σαακασβίλι, μιλώντας στο γερμανικό ραδιοσταθμό Deutschlandfunk.

"Χρειαζόμαστε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για τη Γεωργία" τόνισε ο Σαακασβίλι, αναφερόμενος στο αμερικανικό σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Χρειαζόμαστε ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ

"Πρέπει η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες να ενισχύσουν τη Γεωργία με νέες επενδύσεις", τόνισε ο γεωργιανός πρόεδρος.

Ο Σαακασβίλι πρότεινε επίσης την αποστολή διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης για την εδραίωση της ειρήνης και την προστασία της Γεωργίας "από νέες ρωσικές επιθέσεις".

Για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μια μεγάλη ευρωπαικη χώρα προχωρά στην προσάρτηση "ενός τμήματος μιας γειτονικής χώρας" τονισε ο Σαακασβίλι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη Ρωσία, η οποία, σύμφωνα με τον γεωργιανό πρόεδρο, "σκέφτεται ότι η Ευρώπη θα κάνει λίγο θόρυβο για κάποιο διάστημα και μετά θα το ξεχάσει".

Κατηγορεί τις χώρες της G7 η Μόσχα

Τα βέλη της στις χώρες της Ομάδας των 7 έστρεψε η Ρωσία, κατηγορώντας τις ότι "νομιμοποιούν τις επιθετικές ενέργειες της Γεωργίας" καταδικάζοντας την αναγνώριση της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας από τη Μόσχα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

"Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 27 Αυγούστου η Ομάδα των 7 καταδικάζει την αναγνώριση από τη Ρωσία της ανεξαρτησίας της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας. Αυτό το μέτρο έχει μεροληπτικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο να νομιμοποιήσει τις επιθετικές ενέργειες της Γεωργίας", αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]