Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μόσχα: Η G7 νομιμοποιεί τις επιθετικές ενέργειες της Γεωργίας


"Είστε συνένοχοι"

Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα τις χώρες της Ομάδας των 7 G7 ότι με το να καταδικάσουν την αναγνώριση της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας από τη Μόσχα «νομιμοποιούν τις επιθετικές ενέργειες της Γεωργίας».

«Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 27 Αυγούστου η Ομάδα των 7 καταδικάζει την αναγνώριση από τη Ρωσία της ανεξαρτησίας της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας. Αυτό το μέτρο έχει μεροληπτικό χαρακτήρα και έχει ως στόχο να νομιμοποιήσει τις επιθετικές ενέργειες της Γεωργίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Έντρομος φωνάζει ο Σαακασβίλι για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των "αφεντικών" του

«Η Ρωσία δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ», δήλωσε ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι στο γερμανικό δημόσιο ραδιόφωνο κάνοντας λόγο για ανατροπή της καθιερωμένης τάξης πραγμάτων στην Ευρώπη από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Αυτό που έκανε η Ρωσία υπονομεύει και καταστρέφει ολόκληρη την μετά-ψυχροπολεμική εποχή, το καθεστώς στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», υπογράμμισε ο Γεωργιανός πρόεδρος.

Ο Σαακασβίλι απηύθυνε εμμέσως έκκληση να γίνει δεκτή η χώρα του στο ΝΑΤΟ σημειώνοντας πως «η Ρωσία θεώρησε τη Γεωργία ευάλωτη, καθώς δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]